>

Rólunk

Családi vállalkozásként bízunk az állandó és közvetlen utas-iroda kapcsolatban. Cégünk vagyoni helyzete rendkívül stabil, tulajdonunkban van az a 75 m² alapterületű irodahelyiség, ahol jelenleg is működünk. Annak érdekében, hogy a csoportos körutazások, városlátogatások szervezését minél színvonalasabban végezhessük, cégünk egyéb kie­gészítő utazás irodai tevékenységét csak minimális mértékben végzi.Természetesen foglalkozunk utazásközvetítéssel és utasbiztosítások értékesítésével is, de valutaváltással és egyéni vízumügyintézéssel nem.

  • Kantavár Kft.
  • Gm. regisztrációs szám: U-000598
  • Adószám: 12757204-2-02
  • Budapest Bank Bankszámlaszám: 10102440-45091200-01000000

Vörös Annamária
Ügyvezető - tulajdonos.


Gyurok Edina
Szakmai irányító, tevékenységért felelős személy
és telepített idegenvezető, 'Montenegró specialista'.

Miért vállalkoztunk erre a kihívásra?

″Milyen egyforma minden repülőtér (...). Valami különös névtelenség lengi körül őket. Mindegyik bizonyos távolságra van a várostól, ezért a hontalanság furcsa érzése fogja el az embert, mintha a semmiben lebegne. Utazhatsz Londonból Madridba, Rómába, Isztambulba, Kairóba vagy ahova akarsz - és ha repülővel utazol, halvány elképzelésed sem lesz arról, milyenek is ezek a városok. Ha megpillantod őket a levegőből, csupán kivilágított térképet látsz, építőkockákból épített valamit.″

Agatha Christie


Gyurok Réka
Ügyintéző, Horvát kapcsolattartó.

Mi ezért szervezünk autóbusszal utazásokat ...

″Minden utazás egyszeri és megismételhetetlen. Még ha ugyanoda megy is az ember, és ugyanazokkal találkozik, akkor sem lesz ugyanaz az élmény. Nem érezném ugyanazt. Számomra ez az utazás lényege. Emberekkel találkozni, megtanulni nemcsak elfogadni egy másik kultúrát, hanem élvezni is; úgy venni részt benne, mintha helybéli lennék, és úgy reagálni mindenféle benyomásra.″

Nicholas Sparks

″Azok, akik utaznak, minden nap máshol vannak, minden nap csupa újat látnak. És minél nagyobb szeletét ismered a világnak, annál tisztábban látod a dolgokat.″

Gaál Viktor

Mit szeretnénk leginkább nyújtani?

  • Nyugdíjas csoportok részére komplett utakat ügyintézéssel. (szállás, busz, idegenvezetés)
  • Vállalatok, kollektívák részére olyan közös, hétvégi programokat összeállítani, ahol bulizni, kikapcsolódni és szórakozni lehet.
  • Baranyai programokat, hogy az ország megismerje ennek a térségnek a csodálatos atmoszféráját és visszatérjen ide máskor is.
  • Diákok igényeit kiszolgálni bel-és külföldre 1-2 vagy akár több napos programokkal.
  • Egyéni utazási igényeket kielégíteni. Korrekt tájékoztatást adni az utasoknak, hogy tudják hova, mire fizettek be és azért mit kapnak cserébe.

Térjenek be hozzánk akár csak információért vagy hogy egy jót beszélgessünk az elmúlt szép utazásról - egy kedves arc , egy pár kedves szó nekünk is mindig jól esik.


Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező