>

Horvátországi nyaralás busszal Zadar-Sabunike
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:159
Cél:Zadar (Horvátország),
Szállás:Panzió
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs-Szigetvár-Barcs
Útvonal:Pécs-Barcs-Zadar

Utazás ára

99.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2021. augusztus 07.


FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.


Beutazási szabályok a Konzulátus oldalán olvashatóak itt! Kacsintás

 

 

 

Zadar nagy múltú üdülőváros, gyönyörű szépen felújított óvárossal, városfalakkal, román stílusú építészeti remekekkel, régi templomokkal. A város környékén 5 csodás nemzeti park található meg, melyek kiváló túrázási lehetőséget kínálnak. A várost körülvevő gazdag szigetvilág a páratlan hajótúrák kedvelt célpontja. Tengerpartja igen változatos.

 

         https://www.youtube.com/watch?v=jZ5TBK8VeWo              Kattints rám! Info a szállásról...


Sabunike Horvátország egyik legkisebb települése. Helyileg a Nin-Riviéra északi felén, Nintől mindössze 2 kilométerre fekszik. Annyira picike, hogy alig 10 utca található itt összesen. Sabunike látnivalója az itt található homokos strand. Ez a Királyné strandja. A strand a falucska keleti szélén, hosszan fut. A tengerparthoz lépcsőkön kell lemenni. A tengerpart nagyon sekély, így kellemesen felmelegszik a tenger vize. Már májustól lehet itt fürödni. Sabunike strandja egy kifejezetten kisgyerekes hely, így nyugodtan tervezzük ide a nyaralásunkat. A strandon napernyők és napágyak bérelhetők, illetve van egy helyi bár és egy pizzéria, ahol enni és inni lehet.

 

Zadar mellett, Sabunike településen mellett található a panzió a homokos kiépített strandtól 150 m-re. A szállás 2 fős szobákkal rendelkezik, néhány nagyobb egység is rendelkezésre áll. Az ellátás svédasztalos reggeli és menü vacsora.

Minden szobához tartozik erkély, mely vagy a tengerre vagy a parkra néz.

2 fős: egy franciaágyas szoba, 3. főnek pótágy, zuhanyzó-wc fürdő, sat Tv, erkélyős elhelyezésre is.

Lehetőség van 4-5 fős apartmanos elhelyezésre is.

 

1.nap 08.07    Pécs, Domus parkoló 06.00 folyamatos utazás ,megállás technikai szünetekre.Érkezés kora délután.
  Szállás elfoglalása, piheneés, ismerkedés a tengerrel.
  Este vacsora 
 
2.nap 08.08   Reggeli -szabadprogram-vacsora

3.nap 08.09   Reggeli -szabadprogram-vacsora

4.nap 08.10   Reggeli - szabadprogram -  Délután kirándulás Zadarba, aki szeretné!   IRODÁNK AJÁNDÉKA UTASAINKNAK!!

Vacsora  (Amennyiben az utasok többsége szeretné az ingyenes kirándulást igénybe venni, úgy vacsora helyett ebédet rendelünk. Így 17.00 órától 22.00 óráig lehet Zadarban sétálni egyénileg, helyi étteremben pedig vacsorázni)


5.nap 08.11   Reggeli -szabadprogram-vacsora

6.nap 08.12    Reggeli, Strandolás majd 14.00 órakor utazás Pécsre. Érkezés várhatóan 20.00 órakor.Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást
 • Szállást 2 fős szobákban,vagy 4-5 fős apartmanban félpanzióval ( menü rendszerben)
 • kirándulás Zadarba- irodánk ajándéka!


Az ár nem tartalmazza:

 • Kötelező sztornó- és utasbiztosítás: Utasainknak kötelező megfelelő biztosításokkal rendelkezniük. Ehhez javasoljuk a kombinált sztornó+ utasbiztosítási csomagot, mely esetén a biztosító nem számol fel önrészt. Foglaláskor kérjük megadni, mely típust szeretnék! 
  • Választható: alap 2,5 % ( biztosítási esemény az utas Covid-19 fertőzésből eredő orvosi ellátása, kórházi kezelése is ) 
  • vagy Covid-ra kiegészített 4,5 % os sztornó. ( a fent említett alap sztornón kívül, ha Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerül ( pozitív teszt miatt  ) és emiatt nem tud elutazni, akkor is téríti a biztosító utazását 3.000.000 Ft összegig. 
  • Általános Baleset- Betegség- Poggyász biztosítás: 620 Ft/fő/nap, mely tartalmazza a Covid-19 fertőzésből adódó kockázatokat, tehát minden kiegészítő díj megfizetése nélkül téríti biztosítónk a sürgősségi betegellátás és hazaszállítás költségét a megadott limitekig.
  • Amennyiben Ön saját utasbiztosításával utazik ( általában bankkártyához társuló, érdeklődje meg bankjánál pontosan mit tartalmaz!!!! ) kérjük kitölteni a Biztosítási Nyilatkozatunkat, mellyel igazolja annak meglétét ill. saját maga ügyintézését szükség esetén! Ez esetben a sztornóbiztosítás egyedüli termékként jelentkezik, ez által nincs meg a kombinált kötés kedvezménye tehát 80 %-ban téríti  meg utazását a biztosító akkor is ha jogos esetben áll el az utazástól. 
 • Üdülőhelyi díjat:1.50 € /fő/éj
 • Ebéd: helyszínen lehetséges kb 7-8 €
 • Medence használat 5 €/nap/fő
 • Fix ülőhely: 3 000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.

 

Kedvezmények:

 • gyerek szülővel egy ágyon ágyon: 0-3 évig ingyenes;

 

Az út minimum 35 fő foglalása esetén indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot, a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.
  – az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
  – a maszk használata nem kötelező, de ajánlott,
  – kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk! 3000 Ft/fő

 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!

 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező