Vodicei nyaralás busszal- 6/5éj
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33800
Cél:Vodice (Horvátország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd
Útvonal:Pécs- Barcs- Zágráb- Vodice

Utazás ára

91.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a korai foglalást,
ezen utunknál amennyiben az indulás előtt min. 60 nappal előbb történik!

 

ÚJ! gyerek kedvezmény 14 éves korig jár!!

1 fő HÖLGY utasunk Társítást vállal egyágyas felár elkerülése végett!

Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes zárt parkolót 
 biztosítunk Pécsett!

 

1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor. - Szentlőrinc- Szigetvár- Kaposvár vonalon. 


Érkezés a horvát tengerpartra, Dalmácia riviérára, Vodicébe  délutáni órákban. Szállásunk elfoglalása, majd javasuljuk a város felfedezését, ismerjük meg mindjárt szállásunk körüli lehetőségeket ( bolt, üzlet, kávézó, vendéglátó egység)

Szállodánk a nagy strandtól és központtól kb. 800 m-re helyezkedik el.
( Felár esetében lekérésre közelebbi szállodát is tudunk ajánlani!!! Part közeli szálloda kb. + 60-70 000 Ft/fő)

Vodice óvárosa gyönyörű szép, fehér kőből épült házai, zegzúgos kis utácskái között árnyékban sétálhatunk, itt is és sétányán is számtalan szuvenír bolt, étterem, fagyizó található meg, melyek kellemesebbé teszik nyaralásunkat. Érdemes tehát pár órában Vodicét megismerni.

Strand:
Vodicét nyugatról Tribunj, míg keletről Srima határolja. A parti sétányon bármelyik településre átsétálhatunk. (2-3 km) A város nyugati partja egy közepesen lankás, keskeny, kavicsos tengerpart. Az itt található part nem nevezhető igazából kiépített strandnak, inkább a sétány előtt található kavicságynak. Mindettől függetlenül ezen a partszakaszon is tudunk fürdeni.

Vodice igazi városi strandja a kikötőtől keletre, a Hotel Olimpia előtt található. Ez a partszakasz sokkal lassabban mélyül mint a szemközti, továbbá itt minden megtalálható, ami egy egész napos fürdéshez szükséges lehet: gyorséttermek, bárok, szabadtéri masszázs. A parton kerékpárt, vízibiciklit és kajatok lehet bérelni. A nagy déli forróságban be tudunk húzódni a part mentén ágaskodó fenyők alá. A városi strand mögött fekszik a kemping strandja. Ez a két stand együttesen közel két kilométernyi tengerpartot foglal magában. Bárhol megállhatunk fürdeni, minden strand ingyenesen használható.

Ahogy leszáll az este, a part menti bárokban színes fények gyúlnak fel és elindult a hajnalig tartó éjszakai pörgés. A strand mögötti Hookah bár és az óvárosban található Makina a legjobb szórakozóhely. Minden nyáron hatalmas hab- és élő DJ partikat szerveznek ide.

 

2.nap-5.nap: Szabad program a teljes lent tartózkodás alatt.  Nincs idegenvezető!
Reggeli, majd a tenger élvezete, fürdőzés, napozás, pihenés Vodice strandjain...Király

Ajánljuk! Hajózás a Prvic- szigetre: naponta rendszeres kompjárat indul a szigetre, melyre jegyet a kikötőben egyszerűen vásárolhatunk. Oda-vissza: kb. 40 kuna/fő 

Illetve Krka Vízesést, Tribunjt és Sibenik felkeresését helyi busszal, helyi utazási irodában befizetve, több kínálat is megtalálható helyszínen. 


Kacsintás AJÁNDÉK SIBENIKI KIRÁNDULÁS:  Azok, akik március 31-ig befoglalták az utazást, kapják ajándékba a délelőtti sibeniki kirándulást: gk.vezetőnk utasainkat reggeli után Sibenikbe szállítja, a kp-hoz lehető legközelebbi kiszállításra, ahol pedig szabadon meg lehet tekinteni a városközpontot, a híres Unesco Világörökségi Katedrálist, piacozni, sétálni, egy reggeli kávét meginni az óvárosban és megnézni a sibeniki tengerpartot. Kellemes kikapcsolódás, új látnivaló!!! Majd kb 13.00 órakor visszaindulás a kiszállító helyről Vodicébe. 


6.nap: Reggeli, majd kiköltözés a szállodából, bepakolás a buszba. Délelőtt fürdés. Az autóbuszban öltözni bent maradni nem lehetséges, de a parton vannak öltözök és a szállodában lehet mosdóba menni hazaiindulás Majd 13.00 óra körül haza indulás.
Érkezés Pécsre az esti  órákban, Budapestre az esti órákban. 


Tervezett szállodánk: Hotel Orion***  (vagy hasonló kategória) idén is az évek óta használt családi vállalkozásban irányított szállodát választottuk, amit nagyon kedvelünk. 

Autóbuszaink túlterhelése végett: Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott vagy kis busz esetén az utánfutóba bepakolt csomagot gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!!!! 

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt csomagjaikat nem visszük el! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem! 

 

Az ár tartalmazza: 

 • Buszjegyet 
 • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel - félpanzióval 3* hotelben (Wifi, klíma, műholdas Tv) A szálloda egymás mellett elhelyezkedő több épületében történik az elhelyezés, összetartozóknak egymás melletti vagy egymáshoz közeli szobát nem tudunk garantálni, a beosztást helyszínen ismerjük meg! Ezért felelősséget NEM vállalunk!
 • Szálloda medencéjének használatát
 • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 3 000 Ft/fő felnőtt, 50 % 18 éves korig gyerek.
 • Sztornóbiztosítás: 1,5 % mindösszesen, amennyiben utasbiztosítássla együtt, kombinált csomagban igényli. Csak foglaláskor köthető! 
 • Idegenforgalmi adót: felnőtt: 2 500 Ft, gyerek 12 éves korig: 1 750 Ft/fő
 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 • Egyágyas felár: 20 000 Ft- Egyedülállókat igény esetén szívesen megpróbálunk TÁRSÍTANI az egyágyas felár elkerülése végett! Ammenyiben nem sikerül, úgy az egyágyas felár megfizetése szükséges! 
 • Csak retúr buszjegy: 24 000 Ft/fő ( csak egyirányú buszjegy nincs) 
 

Megjegyzés: Gyerek kedvezménnyel számolt árak, 14 éves korig: (szül.dátum fontos) 

 • Gyerek BE nem töltött 5 éves korig 2 fő mellett egy ágyban(tehát külön ágy és ellátás nélkül): - 40 000 Ft/fő kedvezmény
 • Gyerek Be nem töltött 14 éves korig 2 fő mellett 3.ágyon: - 25 000 Ft/fő kedvezmény
 • Gyerek  Be nem töltött 14 éves korig 1 felnőtt mellett: - 10 000 Ft/fő kedvezmény

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

 

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező