>

Tara rafting- a világ 2.legnagyobb kanyonja (jeep safari)
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33803
Cél:Sarajevo (Bosznia-Hercegovina), Mostar (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Camping
Ellátás:Teljes ellátás
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Beremend - Harkány- Siklós- Mohács
Útvonal:Pécs- Sarajevo - Foca

Utazás ára

43.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 Várunk minden olyan kedves utasunkat, akik szeretnek mozogni a természetben, az eddigiekhez hasonlóan vidám hangulatban, kikapcsolódva szeretnénk felfedezni egy újabb területet! Vigyor

 

Egyéni utazás(saját járművel érkezés,csatlakozás )             
A csoport kis busszal, 18 fő esetén indul.

 

Legújabb Mercedes kisbusz kényelmes helyekkel, csomagtérrel.


Aki nem szeretne raftingolni se maradjon otthon!

A camping területén szépen eltöltheti a napot, sétálhat, túrázhat a könyéken, a folyó mentén. 


1.nap: a Pécsi Domus parkolóból 06.00 -órakor. Érkezés a kempinbe a délutáni órákban, kipakolás, elhelyezkedünk szabad progam, ismerkedünk a  tereppel. Este közös bőséges vacsora a tábor éttermében. 


2.nap:
Bőséges reggeli, energiát gyűjtünk, majd raftingolni indulunk Európa egyik legszebb folyójára és annak kanyonjába. Eligazítás majd méret próba után neoprém öltözéket vezsünk fel sisakkal, mentő mellénnyel, gumicsizmával, tehát minden szükséges felszereléssel. Helyi vezetőnk segíti evezésünket, a dolgunk csak, hogy magunkat a profi csapatra bízzuk...

Ebéd: rafting után késői ebédről gondoskodik a vezetőnk. 

Vad, tiszta és fenséges a Tara-folyó, hatalmas víz mennyiség, mely esőből és hóból keletkezett. A Durmitor Nemzeti Parkhoz tartozik. Gyönyörű helyeken, vízesések, zubogók, szurdokok által szabdalt vidéken haladunk, ne felejtsük otthon a vízálló fényképezőgépet! Király  MIndenki által teljesíthető de gerinc ,csipő problémásoknak nem ajánlott, inkább a hegyi túra.

A Tara a hegy gyomrából tör elő északon és 140 kilométeren keresztül folyik. A Piva folyóval egyesül, majd a Drína folyó lesz belőle,  mely a Balkán egyik leghosszabb és legtöbb vízzel rendelkező folyója. A több évszázados erózió folyamán a talaj olyan változásokon ment keresztül, hogy 82 kilométeren keresztül sebesen kanyarog. Ezzel olyan kanyon alakult ki, hogy a világon az első helyen álló Colorádó kanyon után a második helyen áll a Tara kanyon. Mélysége egyes helyeken eléri az 1300 métert. A partok mellett sűrű, hűvös erdőségek vannak.

A rafting után marad vacsora időig szabad időnk, amit tölthetünk kirándulással a környéken avagy csak pihenünk egyet az esti mulatozásra.

Lehetőség van quadozásra is 1 és 2 személyesek,ár kb 20 euro/fő  1 óra  

Este 20.00 órától  tábor éttermében vacsora, majd szórakozunk, beszélgetünk, mulatozunk elő zene mellett. 

 

3.nap: Bőséges reggeli majd haza felé útban megállunk egy hosszabb pihenőre Sarajevóban, amíg sétálunk egyet a belvárosban a bazár környékén. Folyamatos haza utazás, estére otthon is leszünk. 

 

Minimális kor: 8 év, ezen kívül más kritérium nincs a résztvevőket illetően. 

 

Rafting HELYETT választható Jeep safari a nemzeti parkon belül! Profi sofőrök terepjáró túrára viszik a víztől óckodókat a természetbe!   Szuper program a kényelmesebb típúsúaknak! Vigyor


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást, modern kényelmes kis busszal, Wc használat nélkül
  • Csoportvezetést
  • Foglalási és Szervezési díjat
  • Komplett rafting központ szolgáltatásást: gazdag teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora)helyi vezető a rafting túrához, komplett felszereléssel, biztosítással, kisbuszokkal transzfer az indulás helyére. 
  • Szállás bungalow-kban, id.forg.adóval
  • Nemzeti Park belépőt


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás: 1 500 Ft, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.
  • Szálláson 2. este közös program, buli, élő zene, ahol az italok nincsenek benne az árban: helyben euro-ban fizethetők. 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő! Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező