Húsvét a Kotori-öbölben busszal
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33814
Cél:Donja Lastva (Montenegro), Tivat (Montenegro),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Szekszárd-Pécs-Szederkény-Mohács-Kaposvár-Sásd- Budapest -Dunaújváros -Paks ( feláras)
Útvonal:Pécs-Mohács-Sarajevo-Mostar-Tivat

Utazás ára

49.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. április 09.


Montenegro Kotori öböl  virtuális kirándulás  ide kattint és máris utazik!! 


Pécs- Mohács vagy Beremend vagy Harkány irányban határátlépéssel a jelentkezőink függvényében

 

Amennyiben saját gépkocsival érkezik pécsi indulásra,parkolási lehetőséget ingyenesen biztosítunk zárt parkolóban!
Autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban! 

Mindenki számára extra kedvezménnyel ! Nincs egyágyas felár, de 1 szobában több utastársat helyezünk el. 

                                                          Kinyitjuk apartmanházunkat! 

2020 HÚSVÉT a tengerparton! Élvezzük a természetet: ébrednek a szebbnél szebb növények: Magnólia, Kamelija, Leander, babér, olivafa,  és a gyümölcsöket se hagyjuk ki füge, gránátalma, melyek mind megtalálhatóak rendezett mediterrán kertünkben! 

Ha kíváncsi rá, nálunk megcsodálhatja! Kacsintás

 

 • 1.nap Pécs Domus parkoló 06.00 órakor. Utazunk Bosznián keresztül Tivatba, a Kotori-öböl egyik legszebb városába, szokásos pinenőkkel, wc szünetekkel. Érkezés az apartmanházhoz a késő délutáni órákban. Szállás elosztása. 
 • 2.nap- 4.nap: Üdülés, pihenés, egyéni kirándulgatás. 
  Javasoljuk: Helyi járattal Kotorba vagy Budvára, vagy gyalogtúrára házunk felett található Vrmac- hegységre. 
  Azokat várjuk akik akár kis csoportosan is szeretnének velünk tartani Montenegróba, apartmanházunk kinyitására, családias hangulatban közösen töltjük az ünnepet. 

 • Fakultatív kirándulás az egyik napon: egy csodálatos vízeséséhez, a Cijevna-folyóhoz, mely Albániában ered. A Prokletije-hegység északi oldalán, montenegrói szakasza pedig 33 km hosszú. A podgoricai repülőtértől nem messze ömlik a Morača-folyóba. A montenegróiak Niagara vízesésnek hívják, amely ilyenkor a legszebb tavasszal, hisz nyáron kiszárad. Felejthetetlen élmény kicsknek és nagyoknak egyaránt. Itt a Niagara Étteremben ebédelünk akár specialitásokat halakból és húsételekből.
  Visszaútban az Ostrogi kolostorban teszünk látogatást, mely a Balkán szent helye, páratlan szépségével, hangulatával, meghittségével. A túrát min 10 fő esetén indítjuk. 30 €/fő +ebéd. A kirándulásra való jelentkezést megrendeléskor kötelező leadni, hogy a fakultatív kirándulást az érdeklődőknek garantálhassuk! 

 • Sütünk-főzünk a háznál. Kerti garnitúra, Halsütő, bogrács, grillező áll rendelkezésünkre, minden finomságot elkészítenek házi gazdáink a helyi ínyencségektől az általános ételekig. Min. 10 fő esetén közös vacsora. Helyszínen felmérjük, ki mit szeretne, és ha igény van a közös sütés-fözésre abban az esetben,együttesen készítjük el illetve fogyasztjuk a helyi ételeket, kívánság szerint.
 • Reggeli - vacsora a meleg napsütésben az udvaron, tengerre néző kilátással... Kacsintás gyalogtúra, játék a jó kedv csak rajtunk múlik...
 • 5.nap: Reggel 09.00 órakor visszaindulás Pécsre, érkezés a késő esti órákban 22.00- 23.00között.

    

Tivat-Villa Negra Apartmanház - www.montenegroapartman.hu 

Az új építésű apartmanház Tivat elővárosi, zöldövezeti részében kb. 400-500 m- re a tengerparttól található meg. Megközelítése gyalogosan részben lépcsősoron történik. Mediterrán udvar tartozik hozzá grillezővel, bográccsal, tárcsával és autóparkolóval. Minden apartmanból tengerre néző a kilátás. A ház közelében kiépített betonos és kavicsos strandok érhetőek el. A Ház domboldalon található, legrövidebb úton a bekötőúttól lépcsőn vezet a járda a házig. Taxi -val utazás lehetséges a strandtóla  házig: 2-3 € a partról ha valaki nem szeret , vagy nem tud gyalogolni sétálni, de utazni szeretne.

 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

Ap. 4 fős: két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

Ap. 4 fős Lux (1. emelet): két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral-dupla terület

Ap. 4 fős Lux (2. emelet): két légteres, mindkét légtérben konyhasarokkal, mindkét szobából külön terasz kerti bútorokkal, zuhanyzó-wc fürdő közös, klíma,

 

Az apartmanháznál  kis  csoportokat szívesen fogadunk bármely időpontban előre egyeztetéssel. 


Autóbuszaink túlterhelése végett:
Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt túlsúly esetén nem visszük el csomagjaikat! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem!

 
Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást
 • Szállás 2-3-4 ágyas apartmanokban, önellátással
 • Helyi csoportvezetőt (Vörös Annamária személyében) 
 • Ágyneműt

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Kötelező utasbiztosítást ( Ajánljuk: Útlemondási és BBP biztosítás csomagot: 1,5 % sztornó+ 2 500 Ft utasbiztosítás- Korhatár nélküli kombinált csomag- nyugdíjasoknak nagyon ajánljuk! 
 • Id.forg.adót: 7,5 €/fő/(helyszínen fizetendő Tivatban)
 • Pécsre  saját  gépkocsival érkező és csatlakozó vendégeink részére ingyenes, zárt parkolót biztosítunk az utazás időrtartamára. A parkolóba veszszük fel csomagjaival együtt. ( Kérjük jelezze az út megrendelésekor írásban )
 • igény esetén tranzitszállás.
 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. 
 • Egyágyas felár nincs egyedül egy szobában nem tudunk fogadni. Társítással nincs egyágyas felár! Akár több egyedülállót is beosztunk kisebb-nagyobb apartmanba, létszámuktól függően! 
 • Fakultatív kirándulás: 30 € + ebéd ( étkezés az igénytől függően! )

 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! 
A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


 

Csak közvetlenül irodánktól foglalható! (személyesen vagy online) 

 


Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező