Velencei Karnevál Non-Stop Luxus busszal
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33852
Cél:Velence (Olaszország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrin c- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Zágráb- Ljubljana- Velence

Utazás ára

15.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. . 

Szívesen elmenné Non-Stop típusú ottalvás nélküli karneváli programra?  
DE nem bírja a hosszú utazást, kényelmetlen, szűkös, túl nagy a csoport???

Abban az esetben ezt az utat Önnek találtuk ki! 

Áldozzon kicsit többet de utazzon kényelmesebben, luxus busszal, bőrfotelekben, extra lábtérrel, és max 30 utitárssal, ugyanakkora méretű autobuszban!  Meglepett


1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból 21:00 órakor, folyamatos utazás Velence felé, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon, javasolt kényelmes öltözék, kispárna, takaró használat.

 

2.nap: Megérkezés a reggeli órákban Punta Sabbione-ba. Innen hajózunk át a Velencébe. 
A délelőtti órákban városnézés keretében idegenvezetőnkkel megtekintjük a cölöpökre épült város fő nevezetességeit: Szent Márk tér, Campanile, Bazilika, Sóhajok hídja, Doge Palota...és mindezt a díszes karneváli hangulatban. (csak kívülről)
Délután szabad program keretein belül mi is élvezhetjük a tavasz köszöntő ünnepség fergeteges hangulatát: zene, tánc, különleges és egyedi maszkok és ruhák színes kavalkádja, árusok, bazárok sora várja a kíváncsi turistákat.
Aki további programra vágyik, annak javasoljuk a nem messze található Burano és Murano-sziget megtekintését. A csipkekészítéséről híres Buranoba inkább élénk színű házait megyünk megtekinteni egy séta keretében. A hagyományos csipkekészítást már csak pár család űzi, mely által méregdrágává váltak. Felváltotta helyét a gépi, távolkeleti minta. Élvezzük az érdekes minden színben pompázó utcaképet. Szigetről szigetre hajózunk!

Muranoban pedig megnézzük az egyik legrégebbi üveggyárban az üvegfújás művészetét, a bemutató után vásárolhatunk is a termékekből, majd pedig kis szabad idő, séta a szigeten.
Este visszahajózás Punte Sabbioneba, ahol autóbuszunk vár ránk.  

 

3.nap: Éjszaka az autóbuszon, érkezés a hajnali órákban Pécsre.

 

Az ár tartalmazza:

  • buszos utazást,
  • idegenvezetést
  • foglalási díj


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás: 1500 Ft/fő, (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással- Európai Egészségbiztosítási Kátya- NEM utasbiztosítás! )
  • Kötelező Hajójegy Velencébe+behajtási engedély: 35 €/fő,(oda-vissza, helyben id.vezetőnél) 

  • Utazás Burano- Muranoba id.vezetővel: 15 €/fő  (min. 20 fő esetén, ezért részvételén való jelzést kérjük az irodában leadni)
  • Belépőjegyek: Campanile: 8 €, Kincstár: 3 €, Szent Márk Múzeum: 4 € (szabad idő során látogathatóak egyénileg)
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Min. 25 fő esetén. Cégünk 1 db speciális autóbusszal rendelkezik, így bármi nemű technikai, műszaki problémára felelősséget nem vállalunk, VIS MAIOR, az autóbusz ugyanezzel a típússal nem helyettesíthető, ezen esetben a 30 fős csoport részére 45 fős autóbuszt biztosítunk. 

 

Muranoi üveggyártás itt!


Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Kacsintás
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező