>

Plitvicei Téli túra
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33854
Cél:Zágráb (Horvátország), Plitvice (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Zágráb

Utazás ára

10.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2021. január 30.Kezdjük az évet egy jó kis Téli  Túrával!


 Esetleges Ítéleidő esetén ,(amelyet a helyi hatóságokkal egyeztetve ítélünk meg) a programot 02.01-én autómatikusan tartjuk meg, kérjük ezt jelentkezéskor tudomásul venni! Erről tájékoztatást 2 munkanappal előtte küldünk ki!  Amennyiben az utazás indul,vagy  a következő hétvégén indul   időjárásra vonatkozó lemondást nem fogadunk el! 

 

1.nap: Indulás a Pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor, utazás Plitvicei tavakhoz, melyet szinte már rengeteg turista ismer, hiszen a vízesések világa elkápráztatja az embert, hatalmas tömegek keresik fel minden évben.

Itt a lehetőség, hogy egy másik arcát is megismerjük, fagyott vízesések, jégcsapok, türkizkék szín uralkodik a  völgyben, szinte turista mentes időszak ez. A hajó közlekedik csak rendkívüli fagyás esetén nem, ebben az esteben gyalogsan jövünk vissza az autóbuszunkhoz. Évek óta legkedveltebb utunk egy jó kis kiruccanásaz otthon melegéből.

Fontos felkészülnünk meleg, téli, vízhatlan ruházattal csizmával, hiszen előfordulhat, hogy eljegesedett vagy éppen friss hóval borított pallók várnak minket, mely megnehezítheti közlekedésünket.!! Mindenki által végog sétálható program. nem kell hozzá semmi extrém fizikai erőnlét.
A túrázás nem korhatáros, de mindenképpen megfelelő kondíció szükséges hozzá!Az étterem nyitva van ilyenkor is korlátozott kínálattal.Ételt hozzon magával mindenki -kávé,tea italok vásárolhatók.

Ilyenkor igazán kedvező belépővel látogathatjuk a parkot, mely a nyári díj 1/3, ám vegyük figyelembe, hogy a téli hóviszonyoknak megfelelően biztosítja a park a hajó és az elektromos vonat működését!! Tehát előfordulhat, hogy csak gyalogosan tudunk közlekedni a tóvidéken!

A parkban 4 -5 órát tartózkodunk, tehát ennek megfelelően kell majd a kört megválasztani, mely részén kívánunk haladni. 16.00- órakor haza indulás. 

Érkezés Pécsre  23.óra  körül időjárás függvényében. 


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérőt ( nem idegenvezető) 


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) Sztornóbiztosítás: 1,5 %, utasbiztosítással kombináltan 10 000 Ft-ot meghaladó utazások esetében köthető. 
  • Belépőket: Plitvicei Tavak belépő: 4500 ft! 2020 tól csak előre utalással lehet bemenni!/tartalmazza a jegy árát, utalási költséget , idegenvezető költségét.
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Belépők : nem csak a tényleges belépők árát,foglalási ,utalási, idegenvezető költségeit is tartalmazzák.

Lemondási feltételek: 
1 napos utak esetében: 30 napon kívül díjmentes, 30-15 nap között: 30 % de min. 10 000 Ft/foglalás, létszámtól független, 14-7 napon belül: 50 %, 6 napon belül: 100 % kötbér fizetendő meg irodánk részére! 

Hivatalos pénzneme a horvát kuna.

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

 Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező