Plitvicei Téli túra
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33854
Cél:Zágráb (Horvátország), Plitvice (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Zágráb

Utazás ára

7.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!Téli Akció!
( Esetleges Ítéleidő esetén a programot 01.27-én tartjuk meg, kérjük ezt jelentkezéskor tudomásul venni! 

Nem lemondási ok, automatikusan  a következő szombatra tesszük át a programot.

 

1.busz: MEGTELT

2.busz: Foglalható. 


1.nap: Indulás a Pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor, utazás Plitvicei tavakhoz, melyet szinte már rengeteg turista ismer, hiszen a vízesések világa elkápráztatja az embert, hatalmas tömegek keresik fel minden évben.

Itt a lehetőség, hogy egy másik arcát is megismerjük, fagyott vízesések, jégcsapok, türkizkék szín uralkodik a  völgyben, szinte turista mentes időszak ez.

Fontos felkészülnünk meleg, téli, vízhatlan lehetőleg síöltözékkel, csizmával, hiszen előfordulhat, hogy eljegesedett vagy éppen friss hóval borított pallók várnak minket, mely megnehezítheti közlekedésünket.!!
A túrázás nem korhatáros, de mindenképpen megfelelő kondíció szükséges hozzá! 

Ilyenkor igazán kedvező belépővel látogathatjuk a parkot, mely a nyári díj 1/3, ám vegyük figyelembe, hogy a téli hóviszonyoknak megfelelően biztosítja a park a hajó és az elektromos vonat működését!! Tehát előfordulhat, hogy csak gyalogosan tudunk közlekedni a tóvidéken!

A parkban 4 órát tartózkodunk, tehát ennek megfelelően kell amjd a kört megválasztani, mely részen kívánunk haladni. 16.00 órakor haza indulás. 

Érkezés haza éjfél előtt. 


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérő idegenvezetőt


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) Sztornóbiztosítás: 1,5 %, utasbiztosítással kombináltan 10 000 Ft-ot meghaladó utazások esetében köthető. 
  • Belépőket: Plitvicei Tavak belépő: 50 Kuna/fő, Csoportosan. 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Hivatalos pénzneme a horvát kuna.

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

 Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező