Húsvét Schönbrunnban! Állatkert+ kastély
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33856
Cél:Bécs (Schönbrunn) (Ausztria),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs - Szentlőrinc - Szigetvár - ( Kaposvár) - Nagykanizsa - Keszthely
Útvonal:Pécs

Utazás ára

8.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. április 11.


2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

 

Indulás Pécsről a Domus parkolóból 03.00 órakor folyamatos utazás Sopron irányba, majd Bécsbe.
Érkezés az osztrák fővárosba 10.00 óra környékén. Ezt a napot a Schönbrunni részre szánjuk rá!

Elsőként a kastélyt és a parkját keressük fel, ahol vezetett túra keretében magyar hangú audio guide idegenvezetéssel lehet körbenézni a császári család nyári rezidenciájában. 
Itt lesz még idő a hatalmas parkra, a vásárra, és a kézműves programokra.  
A Schönbrunni kastély előtti húsvéti vásárt az egyik legromantikusabb húsvéti vásárként ismerik. A kastély barokk kulisszája előtt 60 kiállító kínál sokféle kulináris élvezet mellett dekoratív húsvéti díszeket és osztrák kézműves munkákat. Miközben a felnőttek a húsvéti vásár dzsesszzene kínálatát élvezik, a gyermekek kiválóan szórakoznak a húsvéti marcipánnyúl készítő műhelyben, a húsvéti csokorkötésnél, a húsvéti tojásvadászatnál, valamint a Gyermekmúzeumban.

( Aki szeretne egyénileg a belvárosba utazhat tömeg közlekedéssel, autóbuszunk viszont  e környéken parkol le) 

A napunk továbbí részét a világ első állatkertjében, a Schönnbrunni parkban töltjük, mely egyúttal a világ egyetlen, máig fennmaradt barokk állatkertje. A kastély környezetének elemeként a világörökség része.
Az állatkert közepén meghagyták a 18. századi császári pavilont, ami ma kávézó és étterem, roppant népszerű kiülős hely.
Szintén a múltat idézi a dombtető erdejében álló tiroli parasztház is, vendéglővel és tehenekkel.
A kertben 550 állatfaj háromezer egyede fogadja a látogatókat; ezek közül csak a nem szokványos látnivalókról emlékezünk meg.
Az állatkert fő attrakciója és egyben jelképe a két óriáspanda– a nőstény Yang Yangot és a hím Long Hujt az osztrákok 2003 márciusában tíz évre kapták kölcsön a Kínai Népköztársaságtól. A becslések szerint mindössze ezer óriáspanda él a világon, ebből fogságban 140. Kínán kívül mindössze hat ország állatkertjében látni ilyen állatokat. Az állatkert kirobbanó sikere, hogy a párnak 2007. augusztus 23-án kölyke született – Európában ez előtt 25 évvel született utoljára óriáspanda. Az alig 100 grammosan napvilágot látott Fu Long (azaz „Szerencsés Sárkány”) 2008 augusztusában elérte a 18 kg-ot.

A víz alatti életet akváriumházban mutatják be.

Különlegesség a délkelet-ázsiai dzsungel élővilágát bemutató esőerdő-ház. Az 1000 négyzetméteres üvegház alsó szintjén a mocsarak, rizsföldek élővilágát tanulmányozhatjuk, a felső szinten a dzsungel tetejét szemlélhetjük meg, részben függőhidakon közlekedve.

További látványosságok: koalák, nagymacskák háza, sarkkörház, hüllőház.

Indulás haza 17.00 óra környékén  Schönbrunnból! 

 Gyermekár:14 éves korig !

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást (500 Ft/fő) (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépők árát: Kastély: 18 €/fő felnőtt csoportos kedvezménnyel, gyerek:(6-18)11,50€, (19-25)14,50€. Állatkert: felnőtt: 20 €, 19 éves korig: 10 €.
  • Fix ülőhely: (választott ülőhely), egyéb esetben az együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra) 2 000 Ft/fő  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az összetartozók páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • 10+ 1 AKCIÓ! : Minden 10. fizetett fő után, a 11. fő ingyenes!  (nem összevonható csoportos kedvezménnyel! ) 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimum létszámot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Hivatalos fizető eszköz az euro!


Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő.

Vigyor
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező