>

Krk- Pag- Rab hajókirándulás
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33857
Cél:Krk (Horvátország), Baska (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk

Utazás ára

14.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. július 04.


2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk az előfoglalást,
ez esetben, amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

A program nem időjárás függő, amennyiben kiderül, hogy nem tudunk kihajózni, más alternatív programot tartunk Krk-szigetén, amik esetleg más belépő összeggel járnak.

 


1.nap. szombat 07.04 indulás a Pécsi Domus parkolóból 01.30 órakor, - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs vonal. 

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-sziget központjába Krk városba. 
Kb. 09.30 órakor felszállunk hajónkra, egy welcome itallal koccintunk, majd elindulunk, hogy egy csodás kirándulásban lehessen részünk, méghozzá Horvátország északi részének 3 nagy szigetét, Krk- Pag- és Rab-szigeteket fogjuk látni.
Első állomásunk Rab-sziget lesz kb. 11.30- ra érünk ide,  kiszállunk és mindenkinek lesz ideje a városkát egyénileg megnézni. Beszállás a hajóba 14.00  ( kb 2 óra ) Rab város óvárosában sétálgatni a keskeny, romantikus hangulatú, fényes kövezetű utcácskákban kellemes tavaszi élményt nyújt az év ezen szakában is. 
Ezután ebédelünk a hajón, hal vagy hús menü választható egy itallal.
Továbbutazunk, majd megérkezünk Pag-szigetre az oliva fák világába, kiszállás kb. 14.30-kor kis szabad idő, az ősi olivafák megtekintése. Pag-sziget a horvát tengerpart egyik legfurcsább jellegű szigete - ami a természeti vonatkozását illeti. A sziget egyik oldala ugyanis természetileg kopár, itt-ott csaknem Hold-béli jelleget mutat a növényzet szinte teljes hiánya miatt. Míg másik oldalán dús olivaligetek helyezkednek el, no , most mi ezt az oldalát fogjuk megismerni. 
Itt lesz 1 órás fürdési lehetőség kb. 15.45 óráig leszünk itt, majd visszaszállás a hajóba.
Ha nagyon szerencsések vagyunk, utunk során találkozhatunk az itteni szigetek között élő delfinekkel, bár ez különleges alkalmak egyike, hogy turista csoportoknak mutogatják magukat. ( előszezoni útjainkat rendszeresen követték delfinek, amikor még nincs tömeg turizmus, a főszezonban nem igen valószínű, inkább rejtőzködnek)

Visszaérkezés Krk városba 18.00 körül, 1 órás szabad idő még az óvárosban, kikötőben és az erődnél, amit eltölthetünk egy kellemes sétával illetve megvacsorázhatunk valamelyik horvát ételeket kínáló helyi konobában avagy még csobbanhatunk az Adria hűs vízében.  

Indulás vissza Magyarországra 19.00 órakor.

2.nap: vasárnap: Érkezés Pécsre az éjszakai kb. 02.00 óra.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Csoportkísérőt ( idegenvezetés csak a hajón) 
 • Foglalási és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 1 000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Hajókirándulás: 250 kuna/fő (tartalmazza: hajózás, welcome ital, hal vagy hús ebéd egy itallal, belépő az olivaligetbe) csoportos kedvezménnyel, 4-10 év között gyerek kedvezmény: 50 % ( helyben szedjük össze, kérjük a pontos költséggel készülni! ) A hajó kompletten foglalható, tehát olyan jelentkezőket, akik nem kívánnak a hajózáson részt venni, csak az utolsó pár helyre fogadunk, amennyiben marad szabadon. 
  Javasoljuk: kuna költőpénz vitelét,a  szigeten eltöltött szabad idő alatt: kávézó, fagyizó, szuvenír vásárlás, oliva olaj vásárlás esetére. 

 • A hajó társaság általi programváltozásért felelősséget nem vállalunk. 

 • Jelentkezéskor kérjük megadni az ebéd menü igényt:
  1. Hús: grillezett csirke 2. Hal: tengeri sült hal. Köret: saláta.  

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! ELSŐ 4 ÜLŐHELY NEM foglalható!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel ban avagy átutalássától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  

 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 

 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező