Horvát zarándokút- Máriabeszterce
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33858
Cél:Zágráb (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Zágráb

Utazás ára

7.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2018. június 16.


 2017-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik


1.nap: Indulás a Pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor, -Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs vonalon. 

Utazás a zágrábi püspökség területére, Máriabesztercére, mely Közép- Európa Mária-útja.
A legismertebb horvát kegyhely évente több mint 800.000 zarándokot vonz imára az egész világból. A kegyhelyen a Boldogságos Szűz Mária templom dominál, mely nagyságával, környezetével és jelentőségével ejti ámulatba a híveket. A fekete Madonna csodatevő szobrát, amely eredetileg a Marija Bistrica feletti kápolnában volt, a török fenyegetettség miatt falazták be a plébániatemplomba, ahonnan 1684-ben került újra elő.  A gyönyörű templom-bazilika mellett található a Kálváriadomb a Keresztút egy-egy állomásával, melyek mindegyike neves horvát szobrászművészek értékes alkotása. A Kálváriadomb mögött, a nyugalom oázisában helyezkedik el a mezítlábas karmelita nővérek kolostora. 
Itt lesz tehát szabad időnk arra, hogy lerójuk kegyeletünket, megtekintsük a jeles bazilikát, kálvária dombot.  
A városka idilli helyen a horvát Zagorje- hegység lankás részein helyezkedik el, szőlőbirtokok és gyönyörű természeti táj körül, tehát a szabad időt akár sétával, kis kirándulással, akár egy pincészet felkeresésével is tölthetjük. 
Délutánunk pedig a mindössze 30 km-re fekvő horvát fővárosra, Zágrábra szenteljük, felkeressük az óváros nevezetességeit. Élvezzük a belváros és a várnegyed szépségét, nosztalgiázunk a történelem nagy eseményei között hiszen nem csak, hogy a város alapítása fűződik magyar király nevéhez hanem sok más tett is. Felkeressük a Ben Jelasic teret, Óvárost, Katedrálist, Felsővárost, Lotrsak toronyot, Szent Márk templomot.

18.00 óra körül haza indulás. 


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) Sztornóbiztosítás: 1,5 %, utasbiztosítással kombináltan 10 000 Ft-ot meghaladó utazások esetében köthető. 
  • Belépőket: látnivalók megtekintése kívülről történik. 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros és összetartozók együttes beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Hivatalos pénzneme a horvát kuna.

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

 Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező