Rafting a Vrbas-folyón
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33863
Cél:Banja Luka (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szalánta- Siklós- Beremend
Útvonal:Pécs- Sl. Brod vagy Samac - Banja Luka

Utazás ára

23.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2018. május 12.


 

Kis buszosos társasággal!  12-15 fő.

 

Baráti társaságoknak, cégeknek bármely választott időpontban megszervezzük, 8 fős csoportoktól egészen nagy buszos létszámokig bármely településről indulva Magyarországon! Kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken! 

 

Nem raftingolóknak nincs kedvezmény, a kedvezményes csomag csak így kapható erre a kis létszámra. Nagy csoport esetében már elnézhető, ha páran nem igénylik a raftingot. 
Helyette egy ebédet tudunk biztosítani az időben, amíg a társaság raftingol.  

 

Aki nem szeretne raftingoln, -  bár isteni vétek kihagyni, hisz alap szintű pályáról van, szó, aki kicsit ilyedősebb azt beljebb helyezzük el a csónakban. Nem kell félni, mindnekire vigyázunk! Kacsintás Tehát , aki nem raftingolni sétálhat a Vrbas- folyó mentén ebben a szép környezetben, napozhat a folyó parton, vagy meg ismártózhat a krisztálytiszta hegyi folyó vizében! Késő délután van még lehetőség röplabdázni, focizni homokos pályán! 


Indulás a pécsi Domus parkolóból 06.00 órakor.
Horvátországon kerezstül Bosznia Hercegovinába érünk, az érdekes helyzetű Banja Luka város lesz a célirányunk. Az ország második legnagyobb városa és egyben a szerb területek mai központja, így fontos közigazgatási központ is egyben.
Követkjük még egy kicsit a Vrbas- folyót, ahol is elérkezünk a rafting helyszínére. 
Rövid oktatás, felszerelés próba, majd neki indulunk kb. 2 órás rafting programunknak, ahol helyi vezetőnk lesz majd segítségünkre. Csodás tájon a Dinári hegyek ölelésében a Vrbas kanyonjait élvezzük. 

Semmiféle előképzettséget nem igényel, nem veszélyes szakaszon haladunk. 
Minimális, hozzá szükséges fizikai álloképesség nyilván igényelt.  

A program után lesz még időnk felkeresni a Krupa-folyó a keskeny Krupa-folyó mini vízi malmait melyeket kis vízesések táplálnak a mai napig. Nagyon szép látvány, általában házi termékeket, pálinka, bor, sajt, méz árulnak itt a helyiek a környékén, amiből akár válogathatunk. 

Ezután visaztérünk táborunk helyszínére, ahol vacsorával várnak minket, társaságban jó hangulatban töltjük az estét felidézne a jobbnál jobb pillanatainkat. Kacsintás

Este szállásunk is itt lesz. Tehát a folyó parton, akár későig is élvezzük az estét. 


2.nap:
Reggli, majd Banja Luka felé vesszük az irányt, itt lehet szabad idő a város központban kicsit szétnézni, majd ha a társaság szeretné ellátogatunk a Trapista szerzetesekhez, ahol trapista sajtot vásárolhatunk, igazi házilag, a kolostorban készített sajt. 
Majd tőle nem messze érdemes Útba ejtenünka  Nektar Sörgyár éttermét, ahol egy fantazstikus banja lukai cevapra is érdemes időt szánni, igazi különlegesség, más mint máshol Boszniában! természetesen egy jó korsó Nektar Sörrel az igazi. 

Ezután haza utazás,a  késő esti órákra max 22.00 óra Pécsett vagyunk. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Szállást 1 éjszakára 2-3-4 ágyas szobákban,id.forg.adóval, reggelivel, vacsorával
  • Rafting programot felszereléssel, túra vezetővel 
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 1 000 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Cevap ebéd egy sörrel: kb 6-7 €/fő 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő: ( választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Hivatalos pénzneme a bosnyák márka, DE euro vitele javasolt!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező