>

1.turnus Montenegrói nyaralás busszal tranzit szállással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33864
Cél:Donja Lastva (Montenegro), Tivat (Montenegro),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:-Pécs--Mohács-Kaposvár-Sásd- Győr-Székesfehérvár-Siófok-Dombóvár felár ellenében
Útvonal:Pécs--Tivat

Utazás ára

99.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

 

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.


Foglaláskor kell tudomásul venni: Jelen pillanatban kötelező Montenegróba való bejutáshoz.

Változás esetén jelezzük:

- 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszt: 19 500 Ft/fő

- vagy 6 hónapnál nem régebbi Covidon átesett igazolás

- vagy oltási igazolás

1 éjszakai szállás a Villa Negra Apartmanházban AJÁNDÉK utasaink részére!


 

1.nap. 06.25. Budapest Planetárium 03.00 (Feláras) Pécs, Domus parkoló. 

Amennyiben saját gépkocsival érkezik a pécsi indulásra, úgy gépkocsiját ingyenesen tárolhatja zárt parkolóban! Csak kizárólag vidéki utasok részére! Autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban! 

Kényelmes utazás, pihenőkkel, határok függvényében délután Mostarba érkezünk. Itt elfoglaljuk szállásunkat. Vacsora egyénileg,a Neretva partján található éttermekben./ Amennyiben a Covid előírásai ezt nem engedik B verzió Szerbián keresztül utazunk és szállásunk ott lesz. 

A szállodáról részleteket akkor közlünk,ha ez végleges. Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban,  reggelivel.


2.nap:  Reggeli után  tovább utazunk Montenegróba.Trebinje városában rövid pihenőt tartunk ortodox vallás egyik meghatározó kápolnájában. - rövid vásárlási lehetőség majd érkezünk a tengerpartra.(Szerbiai tranzitszállás esetén a Tara hídon átsétálunk,mely Európa legmélyebb kanyonja- rövid fotó és kávé szünetet tartunk .Durmitor Nemzeti Parkon át vezet utunk ahol hatalmas hegyeket láthatunk utazásunk során.Szállás elosztás, telepített csoportvezető vár ránk, aki helyben segít mindenkit elhelyezni.


2.-8.nap.: Üdülés, pihenés változatos fakultatív programokkal. Zenés táncos est, grillezés a szabadban, bográcsozás, gyalogtúra, játék a jó kedv csak rajtunk múlik.

9.nap: 07.03 9.00  Ébredés után Magyarországra  indulunk. Éjszakai órákban érkezünk Magyarországra.

                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Fakultatív kirándulásainkat megtekintheti ha most Ön ide kattint! 

Kérjük igényét a megjegyzés rovatban közölni sziveskedjen.

                         

 

Választható szállások:

1. Apartmanok:
Villa Negra  Tivat - Donja Lastva: a parttól messzebb hegyoldalban, kitűnő kilátással a tengerre. Kb. 400 m-re. 

 

www.montenegroapartman.hu oldalon Vigyor

 

 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

 

Ap. 4 fős: két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

 

Ap. 4 fős Lux (1. emelet): két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral-dupla területű mint a normál 4 fős. Különbség: a két alvó egység ajtóval zárható egymástól, a fürdőszoba zavartalanul elérhető közös folyósóról.

 

A p. 4 fős Lux (2. emelet): két légteres, mindkét légtérben konyhasarokkal, mindkét szobából külön terasz kerti bútorokkal, zuhanyzó-wc fürdő közös, klíma,

 

2-es ház: Bosko studiók: a parttól messzebb hegyoldalban, kitűnő kilátással a tengerre. Kb. 400 m-re. 

 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral.
Kerti grillezési lehetőség.

 

3-as ház: Iva studió: A Bosko stúdiók és a tengerpart közötti utcában található földszinti elhelyezkedésű stúdiók, nincs kilátás a tengerre. Kb. 300 m-re. 

 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő,  kis földszinti terasz kerti bútorral.

 

Fő út melletti, tengerparttól kb. 100-200 m-re elhelyezkedő magán apartmanok FELÁRÉRT foglalhatóak a szabad kapacitás tekintetében! Részletekről érdeklődjön irodánkban!  CSAK LEKÉRÉSRE!


 

2. Szálloda félpanzióval

Hotel Kamelija 1csillagos egyszerű szálloda, fő házunk a Villa Negra apartmanház közelében helyezkedik el. A Hotel alig 1 km-re található Tivat központjától. A strandtól rövid sétára ( 50 m) elhelyezkedő szálláshely szezonális szabadtéri medencével és étteremmel várja vendégeit. A szálloda központi területén ingyenes a Wi-Fi.
Szobák: 2-3 ágyas. Mindegyik egyszerűen berendezett szoba erkélyes, a saját fürdőszoba pedig káddal vagy zuhanyzóval rendelkezik. Néhány lakrész a medencére vagy a tengerre néz.

Ajánljuk azoknak akik szeretik az ellátást, a parthoz, strandhoz való közelséget de nincs a szállodára való különösebb igényük az alvási, étkezési lehetőségen kívül.

A szálloda régi szocreál típusú, minimális felújítással rendelkezik, nem felel meg a modern kor követelményeinek ami a szoba kényelmi felszerelését jelenti.

Viszont az egyik lecsodásabb helyen elhelyezkedő a környéken legkedveőbb árkategóriában lévő szálloda!


 


Autóbuszaink túlterhelése végett:
Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott vagy kis busz esetén az utánfutóba bepakolt csomagot gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!!!!

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt túlsúly esetén nem visszük el csomagjaikat! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem!

 
Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, wc használat nélkül
 • Tranzitszállást reggelivel, id.forg.adóval
 • Helyi csoportvezetőt 
 • Szállást a tengerparton: 2-3-4 fős apartmanokban önellátással vagy hotel 2* félpanzióval
 • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Kötelező sztornó- és utasbiztosítás: Utasainknak kötelező megfelelő biztosításokkal rendelkezniük.
  Ehhez javasoljuk a kombinált sztornó+ utasbiztosítási csomagot, mely esetén a biztosító nem számol fel önrészt. Foglaláskor kérjük megadni, mely típust szeretnék! 
  Választható: alap 2,5 % ( biztosítási esemény az utas Covid-19 fertőzésből eredő orvosi ellátása, kórházi kezelése is )
  vagy Covid-ra kiegészített 4,5 % os sztornó. ( a fent említett alap sztornón kívül, ha Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerül ( pozitív teszt miatt  ) és emiatt nem tud elutazni, akkor is téríti a biztosító utazását 3.000.000 Ft összegig. 
  Általános Baleset- Betegség- Poggyász biztosítás: 620 Ft/fő/nap, mely tartalmazza a Covid-19 fertőzésből adódó kockázatokat, tehát minden kiegészítő díj megfizetése nélkül téríti biztosítónk a sürgősségi betegellátás és hazaszállítás költségét a megadott limitekig.
  Amennyiben Ön saját utasbiztosításával utazik ( általában bankkártyához társuló, érdeklődje meg bankjánál pontosan mit tartalmaz!!!! ) kérjük kitölteni a Biztosítási Nyilatkozatunkat, mellyel igazolja annak meglétét ill. saját maga ügyintézését szükség esetén! Ez esetben a sztornóbiztosítás egyedüli termékként jelentkezik, ez által nincs meg a kombinált kötés kedvezménye tehát 80 %-ban téríti  meg utazását a biztosító akkor is ha jogos esetben áll el az utazástól. 

 • Fakultatív programok árát (helyben €-ban fizetendő) 
 • Id.forg.adót:10 €/fő/hét (helyszínen fizetendő Tivatban) Szálloda Id.adó jelentkezéskor 4 200 Ft/fő
 • Fix ülőhely: 3000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 • Egyágyas felár: Társítással nincs egyágyas felár! Akár több egyedülállót is beosztunk kisebb-nagyobb apartmanba, létszámuktól függően!  Szállodában igényelhető egyágyas felár! 
 • Extra felár PÉcs-BUdapest- útvonalon 15.000 ft/fő

 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Fizetési feltételek: online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot, a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.
  – az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
  – a maszk használata nem kötelező, de ajánljuk 
  – kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk! 3000 Ft/fő

 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!

 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni

 

 Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező