>

2.turnus Montenegrói nyaralás busszal egy tranzit szállással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33872
Cél:Tivat (Montenegro), Donja Lastva (Montenegro),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Budapest- Dunaújváros-Paks-Szekszárd- Bonyhád- Kaposvár -Pécsvárad- Székesfehérvár (extra transzfer felár ) Pécs- Siklós - Beremend
Útvonal:Budapest-Pécs-Mohács-Sarajevo-Mostar-Tivat

Utazás ára

120.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2021. augusztus 21.


FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.

 

 

 

Desztináció: Tivat, 

A város a Kotori-öbölben található, nyáron és télen is népszerű üdülőváros. Régen a Monarchia hadihajói állomásoztak itt, majd hajógyáráról volt nevezetes, tavaly óta az Adria legnagyobb és legmodernebb luxus yacht kikötője, a Porto Montenegro vette át ezek helyét. Történelmi központja a nyári fesztiválok, kellemes esti séták és a szórakozás helyszíne.

 

1. nap: 08.21 Budapesti indulás esetén Népligettel szemben, Planetárium parkolóból 03.00 órakor. 

Alap: 06.00 óra Pécs Domus parkoló.

Amennyiben saját gépkocsival érkezik pécsi indulásra, úgy gépkocsiját
ingyenesen tárolhatja zárt parkolóban! Csak kizárólag vidéki utasok részére  Autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban! 

Kényelmes utazás, pihenőkkel, határok függvényében délután Mostarba érkezünk. Itt elfoglaljuk szállásunkat. Vacsora egyénileg  a Neretva partján található éttermekben./ Amennyiben a Covid előírásai ezt nem engedik B verzió Szerbián keresztül utazunk és szállásunk ott lesz./ 

A szállodáról részleteket akkor közlünk,ha ez végleges. Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban,  reggelivel.


2.nap: 08.22 Reggeli után tovább utazunk Montenegróba - Trebinje városában rövid pihenőt tartunk ortodox vallás egyik meghatározó helyszíne... - rövid vásárlási lehetőség majd érkezünk a tengerpartra. (Szerbiai tranzitszállás esetén a Tara hídon átsétálunk, mely Európa legmélyebb kanyonja- rövid fotó és kávé szünetet tartunk, majd a Durmitor Nemzeti Parkon át vezet utunk, ahol hatalmas hegyeket láthatunk utazásunk során. 
Szállás elosztás, telepített csoportvezető vár ránk, aki helyben segít mindenkit elhelyezni.


3-8.nap: 08.23- 28 Üdülés, pihenés, változatos fakultatív programokkal.

9.nap: 08.29 Reggeli után haza indulás 09.30 órakor. Érkezés Pécsre az esti órákban, hajnalban Budapestre. 

 

Választható szállások:

 

1) Apartmanok:
Villa Negra  Tivat - Donja Lastva:
a parttól messzebb hegyoldalban, kitűnő kilátással a tengerre. Kb. 400 m-re. 

www.montenegroapartman.hu oldalon Vigyor

 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

Ap. 4 fős: két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

Ap. 4 fős Lux (1. emelet): két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral-dupla területű mint a normál 4 fős. Különbség: a két alvó egység ajtóval zárható egymástól, a fürdőszoba zavartalanul elérhető közös folyósóról.

A p. 4 fős Lux (2. emelet): két légteres, mindkét légtérben konyhasarokkal, mindkét szobából külön terasz kerti bútorokkal, zuhanyzó-wc fürdő közös, klíma,

2-es ház: Bosko studiók: a parttól messzebb hegyoldalban, kitűnő kilátással a tengerre. Kb. 400 m-re. 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral.
Kerti grillezési lehetőség.

3-as ház: Iva studió: A Bosko stúdiók és a tengerpart közötti utcában található földszinti elhelyezkedésű stúdiók, nincs kilátás a tengerre. Kb. 300 m-re. 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő,  kis földszinti terasz kerti bútorral.

Fő út melletti, tengerparttól kb. 100-200 m-re elhelyezkedő magán apartmanok FELÁRÉRT foglalhatóak a szabad kapacitás tekintetében! Részletekről érdeklődjön irodánkban!  CSAK LEKÉRÉSRE!

 

Villa Negra: Az új építésű apartmanház Tivat elővárosi, zöldövezeti részében 350 m-re a tengerparttól található meg. Megközelítése gyalogosan részben lépcsősoron történik. Mediterrán udvar tartozik hozzá grillezővel, bográccsal, tárcsával és autóparkolóval. Minden apartmanból tengerre néző a kilátás. A ház közelében kiépített betonos és kavicsos strandok érhetőek el.

Vigyor csendes, nyugodt, apartmanházas környezetben található viszonylag új apartmanok (tulajdonosok ízlése szerint berendezésileg eltérőek) 

Rosszall távolabb a tengerparttól, kb 400-500 m-re, közelebbiek FELÁRÉRT LEKÉRÉSRE a szabad helyek függvényében! 

 

2. Szálloda félpanzióval

Hotel Kamelija 1csillagos egyszerű szálloda, fő házunk a Villa Negra apartmanház közelében helyezkedik el. A Hotel alig 1 km-re található Tivat központjától. A strandtól rövid sétára ( 50 m) elhelyezkedő szálláshely szezonális szabadtéri medencével és étteremmel várja vendégeit. A szálloda központi területén ingyenes a Wi-Fi.
Szobák: 2-3 ágyas. Mindegyik egyszerűen berendezett szoba erkélyes, a saját fürdőszoba pedig káddal vagy zuhanyzóval rendelkezik. Néhány lakrész a medencére vagy a tengerre néz.

Ajánljuk azoknak akik szeretik az ellátást, a parthoz, strandhoz való közelséget de nincs a szállodára való különösebb igényük az alvási, étkezési lehetőségen kívül.

A szálloda régi szocreál típusú, minimális felújítással rendelkezik, nem felel meg a modern kor követelményeinek ami a szoba kényelmi felszerelését illeti. 

Viszont az egyik lecsodásabb helyen elhelyezkedő a környéken legkedveőbb árkategóriában lévő szálloda!


Fakultativ kirándulások itt:  Kérjük a megjegyzés rovatban jelezni igényeiket.

 

Autóbuszaink túlterhelése végett: Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott csomagokat gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt csomagjaikat nem visszük el! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem!Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást ( wc használat nélkül) 
 • 7 éj szállást apartmanban
 • Mostari tranzit szállást  reggelivel, idegenforgalmi adóval, 2-3ágyas elhelyezéssel
 • Telepített csoportkísérőt 
 • Rezsiköltséget 
 • Ágyneműhuzatot

 

Az ár nem tartalmazza: 

 • Kötelező sztornó- és utasbiztosítás: Utasainknak kötelező megfelelő biztosításokkal rendelkezniük. Ehhez javasoljuk a kombinált sztornó+ utasbiztosítási csomagot, mely esetén a biztosító nem számol fel önrészt. Foglaláskor kérjük megadni, mely típust szeretnék! 
 • Sztornó+ BBP csomag KORHATÁR NÉLKÜLI: 9 000 Ft/fő apartmanos elhelyezés esetén 
 • Sztornó+ BBP csomag KORHATÁR NÉLKÜLI: 14 700 Ft/fő szállodai elhelyezés esetén

  Általános Baleset- Betegség- Poggyász biztosítás: 620 Ft/fő/nap, mely tartalmazza a Covid-19 fertőzésből adódó kockázatokat, tehát minden kiegészítő díj megfizetése nélkül téríti biztosítónk a sürgősségi betegellátás és hazaszállítás költségét a megadott limitekig.
  Amennyiben Ön saját utasbiztosításával utazik ( általában bankkártyához társuló, érdeklődje meg bankjánál pontosan mit tartalmaz!!!! ) kérjük kitölteni a Biztosítási Nyilatkozatunkat, mellyel igazolja annak meglétét ill. saját maga ügyintézését szükség esetén! Ez esetben a sztornóbiztosítás egyedüli termékként jelentkezik, ez által nincs meg a kombinált kötés kedvezménye tehát 80 %-ban téríti  meg utazását a biztosító akkor is ha jogos esetben áll el az utazástól. 
 • Fakultatív programok árát
 • Id.forg.adót: 10 €/fő/hét (helyszínen Tivatban, KÖTELEZŐEN fizetendő az apartman esetében helyben, Hotel esetében 4200 FT/fő irodánkban)
 • Klíma: 35/45 €/hét apartman függően
 • Fix ülőhely felár: 3 000 Ft/fő ( választott ülőhely ) alap esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra- mikrobusznál a jobb oldali üléssor egyes ülésekből áll! 
 • Extra felszállóhely felár Budapest: 15 000 Ft/fő oda-vissza ( Transzferelés Bp-6-os út vonalána  pécsi autóbuszra)min 5 főesetén
  VAGY Pécsre  saját  gépkocsival érkező és csatlakozó vendégeink részére ingyenes, zárt parkolót biztosítunk az utazás időrtartamára. Így beszállás a parkolónál csomagjaival együtt.
  VAGY hostel jellegű szállást tudunk biztosítani kb 5900 Ft/fő/éj áron, ahol szintén felvesszük az autóbusszal. 
  ( Kérjük jelezze az út megrendelésekor írásban )
 • Egyágyas felár: szezonfüggő,  kb. 70 €/hét. - TÁRSÍTÁSI Garanciát nem vállalunk! Szíevesen segítünk egyedülálló utasoknak az utitárs keresésben, ehhez javasolt a mielőbbi jelentkezés, hogy minél több ideig láthatóvá tehessük. Ellenkező esetben az egyágyas felár megfizetése KÖTELEZŐ! 

Ebéd: Menü lehetőség étteremben a környéken több helyen is: kb 5-8 €/fő. (helyben egyénileg intézendő!)

Vacsora: Svédasztalos vacsora a közeli hotel éttermében: kb 10-12 €/fő/alkalom szerűen fizetendő. 

 

 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Fizetési feltételek: Online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk!

 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen.


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.
  – az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
  – a maszk használata nem kötelező, de ajánljuk 
  – kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk! 3000 Ft/fő
 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!
 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni

 
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező