Napsütötte Toszkána- Cinque Terre
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33877
Cél:Firenze (Olaszország), Pisa (Olaszország), Lucca (Olaszország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár-Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Firenze

Utazás ára

feltöltés alatt


Következő indulás időpontja:2018. április 27.2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes zárt
parklolót tudunk felajánlani Pécsett!


Kb. ár: 70 000 Ft/fő- pontos ár és foglalhatóság Február 1-től! 
 
 

1.nap:  04.27  Indulás Bp, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 17.00 óra, Dunaújváros- Paks- Szekszárd felszállásokkal. ( transzfer feláras)
Pécs Domus parkolóból 20.00 órakor
majd folyamatos utazás Horvátországon- Szlovénián keresztül keresztül Olaszország irányába, pihenőkkel. Éjszaka a buszon, kényelmes öltözet javasolt. 


2.nap: 04.28
 Reggel megérkezünk 
Firenzébe. Beutazás saját busszal. Gyalogos városnézés a „ középkor Athénja” és az olasz reneszánsz bölcsőjeként ismert városban, mely egy hatalmas, élő műalkotás. A belváros szűk kis utcái, a zöldellő Arno folyó, és dombok, valamint a múzeumok és templomok falai számtalan felfedezésre váró kincset tartogatnak az idelátogatók számára. Európa egyik legérdekesebb, és legszebb városában töltjük egész napunkat. Sétánk során érintjük a következőket: az Öreg-híd, a világ egyik leghíresebb hídja, régi aranyművesek utcája, a Duomo, az ország egyik legnagyobb temploma, a város legmagasabb épülete és egyben jelképe is, a reneszánsz Pitti palota, ma múzeum komplexum, az olasz reneszánsz kertek kiemelkedő darabja, a Boboli kert, tavak, lépcsők, lugasok, mesterséges barlangok, amfiteátrumok környezetében remekül ki lehet kapcsolódni, a középkori Firenze szíve, a Piazza della Signoria, L alakú tér számos szoborral és az Uffizi Galériával, Uffizi, a világ leghíresebb, legöregebb és leggazdagabb képtára (csak kívülről.
Este szállásunk elfoglalása Firenze környékén. Vacsora a szállodában.

 

2.nap:  04.29 Reggeli után Luccaba felé utazunk, ellátogatunk egy toszkán farmra, ahol finom toszkán borokat, oliva olajat kóstolhatunk, megnézzük az ültetvényeket, a reneszánsz épületet, majd vásárolhatunk is a házi termékekből.
Lucca egyébként Firenze közelsége miatt elnyomva érezheti magát a turisták tekintetében ám ha arra járunk mindenképpen érdemes megtekintenünk e családias, igazi toszkán mindennapokat megmutató várost. Legnevezetesebb látnivalója, a Gunigi-torony, a város jelképe és a San Michele templom, melyeket a várfalakkal körülvett óvárosban találunk. Ebéd lehetőség valamelyik kis csendes tér pizzériájában. Délutánunkat az Arno folyó másik nagy városában, Pisában töltjük, mely a Ferde Torony, Galilei városa, Itália egyik legrégebbi egyetemének székhelye. Gyalogosan keressük fel nevezetességeit: a Dóm teret, csodálatos kontraszt a sok fehér márvány és a zöldellő park látványa a város jelképével, a toronnyal, amelynek balkonjára majdnem 300 lépcső megtételével juthatunk fel. Érintjük még a Santa Maria Assunte Katedrálist, Olaszország legnagyobb keresztelő kápolnáját, és a „Nagy temetőt”, melynek földjét a hagyomány szerint a Golgota-hegyről hozták a keresztes háborúk idején. Este szállás ezen a környéken.                                                                    


3. nap:
 04.30 Reggeli után utazás a Toszkán a szigetvilágba, Cinque Terrebe, mely Észak-Olaszországban, a Földközi-tenger nyugati medencéjében, a Ligur-tenger partvidékén található. A "Cinque Terre" elnevezés szó szerinti fordításban annyit jelent, "Öt föld", de valójában öt pici, autóforgalomtól mentes falu és egy gyönyörű nemzeti park rejtőzik a kissé talányos név mögött. Az apró települések megbújnak az élénkzöld, meredek domboldalak és a türkizkék Ligur-tenger között, és a sziklák tetejére épült pasztellszínű házaikkal a világon egyedülálló, mesebeli látványt nyújtanak. Nem csoda hát, hogy Unesco Világörökségi listán helyezkedik el. La Spezia városból tudjuk megközelíteni vonattal vagy környezetvédelmi zöld buszokkal kis gyöngyszemeit. Szállás elfoglalása a környéken.  

 

4.nap: 05.01 Reggeli órákban megérkezés Parmaba. Egy sétát teszünk a történelmi belvárosban, a Dóm, a paloták és utcácskák között. Egész napos haza utazás a pihenő idők betartásával, autó pálya melletti pihenőkben megállás wc szünetekre. 

Érkezés Pécsre éjjel, BUdapestre, hajnalban. 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást,
 • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel - reggelivel hotelben, 
 • Csoportkísérő Idegenvezetőt
 • Foglalási díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 2 000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Sztornóbiztosítás: 1,5 % amennyiben utasbiztosítással kombináltan igényli, CSAK foglaláskor igényelhető!
 • Egyágyas felár: kb. 10 000 FT  -(később)  Társításban a felár elkerülése végett szívesen segítünk, így javasolt a mielőbbi jelentkezés. Amennyiben sikertelen , úgy egyágyas felár fizetendő! 
 • Belépők árát: Boboli kert: 10 €, Firenzei behajtás saját busszal: 5 €/fő , Firenzei keresztelő kápolna, bazilika, torony: 15 €, Pisai Ferde torony: 15 € + Dóm, Pisai busz a látnivalókig: kb. 1 €/fő, keresztelő kápolna: 8 €, Lucca Katedrális: 2 €, toszkán farm vezetés kóstolással: kb 15 €/fő, Cinque Terre vonattal: kb. 16 €/fő. 
 • Id.forg.adó: kb. 15 €/fő. 
 • Vacsorák: kb. 15 000 Ft/3 alk.(elő étel+ fő étel körettel, saláta) (Csak előre irodánkban!!!!) MEGÉRI! 
 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
   

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 


Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

VIDEÓ VigyorKacsintásAjánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező