Pozsonyi Állatkert és Dinópark+ Csoki kóstoló Gyereknapon!
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33893
Cél:Pozsony (Szlovákia),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Sásd- Dombóvár- Siófok- Székesfehérvár- Kisbér
Útvonal:Pécs- Székesfehérvár

Utazás ára

9.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 


 Indulás Pécsről a Domus parkolóból 03.00 órakor. Folyamatos utazás a Szlovák fővárosba, Pozsonyba. 

A napot a Hauswirth Csokoládégyárban kezdjük, ahol várják csoportunkat, először egy filmvetítéssel, majd folytatódik magyar idegenvezetéssel, végül pedig bevásárlási lehetőséggel zárul a gyár termékeiből. Kicsikek és nagyoknak egyaránt érdekes és sszórakoztató program. Kacsintás

Ezután felkeressük a Pozsonyi Állatkertet, ( akik nem szeretnének kijönni, kiszállhatnak útközben és tölthetik napjukat egyénileg Pozsonyban)  mely gyönyörű helyen, fás, lombos, rétekkel, patakkal tűzdelt részen helyezkedik el,  nem csak a  főváros hanem az egész ország kedvelt látnivalói közé tartozik! Csak nem 1000 egyedet számláló állományával a legnagyobbak közé tartozik. 
A látogatók több mint 700 emlőst, 200 madarat és 40 csúszómászót tekinthetnek meg. Jelenleg folyik az emberszabású majmok pavilonjának építése. Legnagyobb sikerei közé tartozik, hogy besorolást nyert 17 európai állatvédelmi tenyészprogramba, melyeket veszélyeztetett fajok megmentésére írtak ki, továbbá megbízták a núbiai orrszarvú Európai tenyésznaplójának vezetésével. 

Az állatkert érdekes attrakciója a Dínópark. Ez egy egyedülálló vidámpark, amely kb. 3 hektáron mutatja be a másodkori őslények életét. Az őslények természetes környezetére emlékeztető közegben elhelyezett modellek némelyike mozdulatlan (statikus), mások számítógép segítségével mozgathatók. A kiállítás részét képezi egy 3D mozi és az őslénytani (paleontológiai) játszótér.

Haza indulás 17.00 órakor, érkezés Pécsre 23.00 óra környékén. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást

  • Csoportkísérő idegenvezetőt

  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő/nap (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)

  • Belépők: Csokigyár: ingyenes! Pozsonyi Állatkert és Dínópark: 5,5 €/fő felnőtt, 4 € gyerek.

  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező