>

Neretva Völgye: Vonatozás a Monarchia beli viaduktokon Non- Stop
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33895
Cél:Sarajevo (Bosznia-Hercegovina), Mostar (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szalánta - Siklós-Beremend-Budapest-Dunaújváros-Paks-Mecseknádasd
Útvonal:Pécs - Beremend -Samac -Sarajevo

Utazás ára

13.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


Tavalyi év slágere!!

Weöres Sándor: Kocsi és vonat

Jön a kocsi, fut akocsi:  patkó-dobogás. 
Jön a vonat, fut a vonat: zúgó robogás. 
VAjon hova fut akocsi? Három falun át! 
Vajon hova fut a vonat? Völgyön-hegyen át! 

Zim, zim, megy a gép, megy a gép,
fut a sinen a kerék,forog a kerék.

Zum, zum, nagy az út, nagy az út, 
fekete az alagút, 
A masina fut. 

 

1.nap: 06.21.-én  Budapest Népliget Planetárium 20.00  órakor indulunk 6- os útvonalán transzferrel lehetséges a pécsi indulásra csatlakozni (transzfer feláras, utasainknak segítünk Bp- Pécs vonalon transzfer rendelésben, mely már 2 főtől lehetséges, ára 12 000 Ft/fő oda-vissza útra, igényét külön kérjük jelölni megrendeléskor! ) 


Pécsi Domus parkolóból 23.00 órakor indulás,  éjszaka a buszon, javasoljuk kényelmes öltözettel, kispárnával, takaróval az éjjeli utazásra felkészülni. A buszon klíma működik, melyet mindneki másképpen tűr, így saját magunkat ismerve készüljünk fel! Pihenő idők szerinti megállással utazunk. 

2.nap: 06.22.-én Kora reggeli órákban érkezünk Sarajevo Vasútállomására ( kb. 05.30 óra körül, ahol 1 órás várakozási időre lehet számítani, toilett hazsználat 1 márka= 0,5 €, és kávézó használat ) , jegyeket átvesszük,  majd egy igazán fantasztikus élményben lehet részünk, vonatozunk a Balkánon, de az hagyján, mivel és hol... Király    Vonaton igyekszünk a csoportot 1-2 vagonba igényelni, ám erre garanciát nem tudunk vállalni, sem arra, hogy minden együtt befizetett utas éppen egymás mellé esik!!!! Erre maga a vonat társaság sem tesz ígéretet, független attól, hogy jó előre vásároljuk a csoportos helyeket!! Ezt jelentkezéskor kérjük tudpomásul venni, panaszt e végett nem fogadun k el a későbbiekben! 

új vagonokkal, részben wifi hozzáférési lehetőséggel utazunk a kristálytiszta vízű Neretva-folyó Völgyében az Osztrák-Magyar- Monarchia által épített vonalon, viaduktokon.
Csodás panoráma tárul majd elénk a napfelkeltében. Kb. 2 óra vonatozás után megérkezünk Mostarba.  

Autóbuszunk Sarajevoban marad, így mindent, amit szeretnénk, hogy a nap során velünk legyen hozzunk magunkkal! 

Mostarba érkezés után egy rövid séta: óváros és nevezetességei, Öreg-híd, a sétáló utca, kis piacig, majd pedig szabad idő: fagyizni, egy jó török kávéra, egy finom cevap ebédre... 

Aki nem szeretne elutazni a vízeséshez az egész nap egyénileg eltöltheti a napot a Neretva parti városban. Fürdés séta stb.

Kb. délben indulunk a Kravica Vízeséshez külön foglalt helyi busszal, ahol egy kellemes kisebb nagyobb vízesésekkel tűzdelt táj vár ránk, megmártózhatunk a folyó tiszta vízében , napozhatunk a már nyári melegben, élvezzük a környezetet, pihenünk. Étkezésre kis büfé áll majd rendelkezésre. 

2 órát töltünk itt, majd visszautazunk Mostarba, ahol még sétálhatunk, vásárolhatunk a bazársoron. Elsétálunk a  Vasútállomásra, ( esetleges vonatkésés előfordulhat )  ahonnan Sarajevoba igyekszünk, visszaszállunk autóbuszunkra és haza felé tartunk, a buszon van lehetőségünk az este során pihenni.

3.nap: 06.23.-án Kora hajnali órákban érkezünk ( kb. 04.00 óra) Pécsre. 


Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc hazsnálat nélkül
 • Csoportkísérőt
 • Foglalási és Szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 1 000 Ft, (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Belépőket: vonatjegy: 3500 /fő oda-vissza. Melyet előre fogunk beszedni az utazás előtt irodánkban! 
 • Transzfer a Kravica Vízeéséhez:min létszám 20 fő esetén: 15 €/fő,+ 4 €/fő a Vízeséshez a belépő.  Igényét  kérjük jelentkezéskor jelezni, a helyi autóbusz megrendelése végett, helyben már nem módosítható! !! Ezt nagyon szígorúan vesszük! 
 • Lemondás esetén: Sem a vonatjegy sem pedig a transzfer ára nem jár vissza! Névmódosítás ingyenes az utazás előtt! 
 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés nem vásárolható! 
  Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  Vonaton nem válaszható ülőhely! 
 • Extra felszállóhely felár: 12 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferelés (oda-vissza) Várakozási időre számítani kell! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő! Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező