Tátra túra: Csorba-tó- Dobsinai Jégbarlang
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33899
Cél:Dobsina (Szlovákia),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szekszárd- Paks- Székesfehérvár- Budapest
Útvonal:Pécs- Budapest- Páprád

Utazás ára

36.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2018. július 20.


 

2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 

Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes zárt parklolót
tudunk biztosítani Pécsett!

 

 

1. nap: Indulás a hajnali órákban 04.00 óra Pécs, Domus parkoló, utazunk Budapest irányban, Szekszárd- Paks- Dunújváros- Budapest felszállásokkal. 

Hosszabb pihenőt tartunk Füleken. Felsétálunk a várhoz, körbe fényképezhetjük. Sétánk után Európa egyik legnagyobb és legszebb jégbarlangjához utazunk, mely Dobsinától nem messze fekszik. A barlang ma is „élő”, hiszen még ma is állandóan képződik benne jég, mely néhol 30-40 méter vastagságú. (Hozzanak magukkal kabátot, mert a barlangban a hőmérséklet 0 Celsius fok alatt van!
A szállás Poprádon. Vacsora szállásunkon. 

 

2. nap: Reggeli után a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsát hódítjuk meg, a Lomnici csúcsot. A 2632 méter magas hegyet kabinos felvonóval közelítjük meg. A program időjárás függő!
Visszatérve egy kellemes gyalogtúrával érjük el a két Tarpatak (Kis-Tarparak és Nagy-Tarpatak) egyesülése után keletkezett csodálatos vízeséseket. (Megfelelő, kényelmes cipőt hozzanak magukkal!)
Levezetésként Ó-Tátrafüreden sétálunk, megcsodálva a Monarchia korabeli épületeket. A nap befejezéseként séta a Csorba-tónál.
Fáradalmainkat ismét Poprád környékén, a szállásunkon pihenjük ki. Vacsora.

 

3. nap: Reggeli után haza felé irányban uazunk és Besztercebányán állunk még meg egy kis nézelődésre. A város történelmi központjában található számos műemlékek a városi műemlék-rezervátuma részét képezik. Besztercebánya legfőbb büszkesége a sétánnyá alakított, különleges atmoszférával rendelkező Szlovák nemzeti felkelés tér, amelyet más városok joggal irigyelhetnek. A város főterére a legszebb kilátás az Óratoronyból nyílik, a karcsú toronyból megcsodálhatjuk a tér színes kavalkádját. Az Óratornyot 1552-ben építették, és a városi fogház részét képezte. A főtér déli oldalának legszebb része a Thurzó ház, amely ma múzeumként működik. A Štefan Moyzes téren található ódon építmények alkották a múltban a városi várerődöt. A vár eredeti formáját már a múltban elvesztette, amikor a várfalak nagy része lebontásra került. Az eredeti várfalaknak csak alig a negyede maradt fenn, és az eredeti négy bástyából ma már csak három áll.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Csoportkísérő Idegenvezetőt
  • Szállást 2-3ágyas szobákban svédasztalos regglivel, id.forg.adóval
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 1 500 Ft, (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépőket: Dobsinai Jégbarland: 8 €, Lomcini csúcs: 20 €/fő oda-vissza
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás melletti beosztássalCsak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. 
    Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező