Kamalduli remeteség- Bokodi -tó-Csókakő és a Móri Ezerjó
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33902
Cél:Mór (Magyarország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Sásd- Dombóvár- Székesfehérvár-Bonyhád-Mecseknádasd
Útvonal:Pécs- Székesfehérvár-Vértes

Utazás ára

8.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2018. október 20.


2018- ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 

 Bejáró utunkon az esetlegesen előforduló pontatlanságokért reklamációt nem fogadunk el!!!


Indulás Pécs Domus parkolóból 06.00 órakor. Egy különleges napra indulunk, egyedi helyszínekre kalauzoljuk vendégeinket. 

Első megállónk Majk. Előre egyeztetett időpontban végig kísérnek bennünket ezen a különleges, varázslatos helyen.

A majki kamalduli remeteség országos szinten is kiemelkedő épületegyüttesnek számít. Az évszázadok során bekövetkezett kisebb-nagyobb változások, átépítések és állagromlás ellenére máig megőrizte egyedi szerkezeti sajátosságait és művészi kialakításának értékeit. A fallal körülvett területen kis utcákat alkotva, szigorú rend szerint megszerkesztve, az együttes központjában álló templom körül épült ki a clausura területe 17 cellaházzal. 

Miután kigyönyörködtük magunkat további kis túrázásra invitáljuk vendégeinket.
A vízen lebegő faluba túrázunk az Oroszlány közeli Bokodi-tóhoz , mely hazánk egy eldugott rejtett kincse. Utóbbi évtizedben kiépített úszó falu csodájára jár a  fél  világ. A rendkívül fotogén, romantikus tóparti vityillók magántulajdonban vannak, látogatásuk természetesen idegenek számára nem megengedett, viszont a tópart az erőmű tulajdona, elméletileg bárki szabadon mozoghat a horgásztó partjainál. 

Mindenki által teljesíthető gyaloglás, minden különösebb megerőltetés nélkül. 

 

És még nincs vége a napnak Király  Továbbutazunk  egy romantikus romtemplomba az erdő mélyére, melyet külön engedéllyel tekinthetünk meg. A vértesszentkereszti kolostor romjaiban is impozáns falai a magyarországi román stílusú építészet legszebb alkotásainak emléke. A Vértes hegység belsejében, az erdő mélyén álló páratlan szépségű, romantikus, festői romok meglátogatása maradandó élmény lesz.

Mivel megéhezünk-megszomjazunk a környék leghíresebb borával, a Móri Ezerjó kóstolásával zárjuk a napot. A Geszler családi pincészetben megismerkedünk a Móri borvidék múltjával, jelenével, a család sváb hagyományaival, körbejárhatunk a két szintes pincében, a jókedv garantált. A borok mellé különlegességként a kvircedlit kapjuk...

 

Mivel este 20.00 óráig nyitva a Csókakő vára, így útban hazafelé egy levezető sétát tartunk még itt. 

 Várható hazaérkezés kb 23.00 óra Pécsre. 

 

Az ár tartalmazza: 

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási díj 

Az ár nem tartalmazza:

  • Majki Remeteség belépőt: csoportos: 1 500 FT/fő
  • Borkóstoló hidegtállal: 2 500 Ft/fő nagyon kedvezményes áron csak csoportra igényelhető, így kötelező része programnak! Paraszttál  (kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, lilahagyma, friss kenyér) + 3  fajta bor 1dl - fajtánként. Lehetőség van további borok vásárlására. Aki nem kér a borokból, annak szőlőből készült alkoholmentes mustot szolgálnak fel. Ételallergiát előre kérünk jelezni, így alternatívával készülnek.
  • Csókakő ingyenes még!
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő ( választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező