Kamalduli remeteség- Bokodi -tó-Csókakő és a Móri Ezerjó
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33902
Cél:Mór (Magyarország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Sásd- Dombóvár- Székesfehérvár-Bonyhád-Mecseknádasd
Útvonal:Pécs- Székesfehérvár-Vértes

Utazás ára

8.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!Indulás Pécs Domus parkolóból 06.00 órakor. Egy különleges napra indulunk, egyedi helyszínekre kalauzoljuk vendégeinket. 

Első megállónk Majk. Előre egyeztetett időpontban végig kísérnek bennünket ezen a különleges, varázslatos helyen.

A majki kamalduli remeteség országos szinten is kiemelkedő épületegyüttesnek számít. Az évszázadok során bekövetkezett kisebb-nagyobb változások, átépítések és állagromlás ellenére máig megőrizte egyedi szerkezeti sajátosságait és művészi kialakításának értékeit. A fallal körülvett területen kis utcákat alkotva, szigorú rend szerint megszerkesztve, az együttes központjában álló templom körül épült ki a clausura területe 17 cellaházzal.  

Következő programunk a Bokodi-tó, amely sok esküvő és magazinok címlapjára került az elmúlt években különleges szépsége miatt,sétálgatás, fotózás egyénileg.

És még nincs vége a napnak Király  Továbbutazunk ......

következő programunk kidolgozás alatt van, 2 variáció lehetséges:

a/étteremben lehetőség lesz ebédelni a környék borait megkóstolni 

b/Mivel megéhezünk-megszomjazunk a környék leghíresebb borával, a Móri Ezerjó kóstolásával zárjuk a napot. A Geszler családi pincészetben megismerkedünk a Móri borvidék múltjával, jelenével, a család sváb hagyományaival, körbejárhatunk a két szintes pincében, a jókedv garantált. A borok mellé különlegességként a kvircedlit kapjuk...

 Hazafele megtekintjük Csókakő várát, rövid sétát teszünk itt, majd ez utan 17.30.-kor haza indulás.

Érkezés 20.00-21.00 környékén.

 

Az ár tartalmazza: 

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási díj 

Az ár nem tartalmazza:

  • Majki Remeteség belépőt: csoportos: 1 500 FT/fő
  • Borkóstoló hidegtállal: 3 500 Ft/fő nagyon kedvezményes áron csak csoportra igényelhető, így kötelező része programnak! Paraszttál  (kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, lilahagyma, friss kenyér) + 3  fajta bor 1dl - fajtánként. Lehetőség van további borok vásárlására. Aki nem kér a borokból, annak szőlőből készült alkoholmentes mustot szolgálnak fel. Ételallergiát előre kérünk jelezni, így alternatívával készülnek.  Ez a program még egyeztetés alatt áll.
  • Csókakő ingyenes még!
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő ( választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező