>

Pozsony és Hauswirth Csokigyár
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33918
Cél:Pozsony (Szlovákia),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc - Szigetvár - Kaposvár
Útvonal:Pécs - Pozsony

Utazás ára

11.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!


 4 HELY FELSZABADULT!

Indulás Pécsről a Domus parkolóból 03.30 órakor. Folyamatos utazás kisebb szünetekkel a Szlovák főváros, Pozsony felé. 

A napot Pozsony városnézésével kezdjük, ahol először a pozsonyi várat tekintjük meg annak vártörténeti kiállításával és várudvarával. A várpalota déli teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a történelmi városközpontra. Innen már láthatjuk is az alatta elterülő Fő és Ferencesek téri kirakodó vásárt.

Majd itt a karácsonyi vásárban, a város legszebb részén lesz is szabad időnk, hogy nézelődjünk a tér fabódéinak és a városháza udvarán megtalálható kézműves bódéinak kínálatában.

Nem maradhat ki a hagyományos nemzeti gasztronómia ételei és italai, főleg a káposztaleves, és a látogatók szeme előtt elkészített hús-, és halételek. Az édességek közül a legkedveltebb az ostya, a laska, a mézeskalács, a forró grog, a puncs és a különleges karácsonyi mézbor.

A napunkat az osztrák Hauswirth Csokoládégyárban folytatjuk (Pozsonytól 5 km-re), ahol 16 órára várják csoportunkat, először egy filmvetítéssel, majd folytatódik magyar idegenvezetéssel, végül pedig kóstolási és bevásárlási lehetőséggel zárul a gyár termékeiből a boltjukban. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes és szórakoztató program. Kacsintás

Haza indulás 17.30 órakor, érkezés Pécsre 24.00 óra környékén. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc hazsnálat nélkül

  • Csoportkísérő idegenvezetőt

  • Foglalási és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő/nap (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)

  • Belépők tájékoztató jelleggel: Csokigyár látogatás és idegenvezetés: ingyenes; pozsonyi vár területe ingyenes, várba belépők: összes kiállítás: 10 €/fő, csak a kincstár megtekintése: 3 €/fő.

  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk.


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező