Pozsony és Hauswirth Csokigyár
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33918
Cél:Pozsony (Szlovákia),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc - Szigetvár - Kaposvár
Útvonal:Pécs - Pozsony

Utazás ára

10.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. november 30.


2019-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 

Indulás Pécsről a Domus parkolóból 03.30 órakor. Folyamatos utazás kisebb szünetekkel a Szlovák főváros, Pozsony felé. 

A napot Pozsony városnézésével kezdjük, ahol először a pozsonyi várat tekintjük meg annak vártörténeti kiállításával és várudvarával. A várpalota déli teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a történelmi városközpontra. Innen már láthatjuk is az alatta elterülő Fő és Ferencesek téri kirakodó vásárt.

Majd itt a karácsonyi vásárban, a város legszebb részén lesz is szabad időnk, hogy nézelődjünk a tér fabódéinak és a városháza udvarán megtalálható kézműves bódéinak kínálatában.

Nem maradhat ki a hagyományos nemzeti gasztronómia ételei és italai, főleg a káposztaleves, és a látogatók szeme előtt elkészített hús-, és halételek. Az édességek közül a legkedveltebb az ostya, a laska, a mézeskalács, a forró grog, a puncs és a különleges karácsonyi mézbor.

A napunkat az osztrák Hauswirth Csokoládégyárban folytatjuk (Pozsonytól 5 km-re), ahol 16 órára várják csoportunkat, először egy filmvetítéssel, majd folytatódik magyar idegenvezetéssel, végül pedig kóstolási és bevásárlási lehetőséggel zárul a gyár termékeiből a boltjukban. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes és szórakoztató program. Kacsintás

Haza indulás 17.30 órakor, érkezés Pécsre 24.00 óra környékén. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást

  • Csoportkísérő idegenvezetőt

  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő/nap (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)

  • Belépők tájékoztató jelleggel: Csokigyár látogatás és idegenvezetés: ingyenes; pozsonyi vár területe ingyenes, várba belépők: összes kiállítás: 10 €/fő, csak a kincstár megtekintése: 3 €/fő.

  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező