Krk- Goli otok- Grgur szigeti hajókirándulás
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33924
Cél:Krk (Horvátország), Baska (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd) Alap: Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk

Utazás ára

11.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. április 25.


2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

A program nem időjárás függő, amennyiben kiderül, hogy nem tudunk kihajózni, más alternatív programot tartunk
Krk-szigetén. 

 

2020-ban egyszeri alkalommal!

 

 

1.nap.04.25 szombat: Pécsi Domus parkolóból 01.30 órakor, - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs vonal. 

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-sziget központjába Krk városba. 
Kb. 09.30 órakor felszállunk hajónkra, egy welcome itallal koccintunk, majd elindulunk, hogy egy csodás kirándulásban lehessen részünk, méghozzá Horvátország északi részének 3 szigetét, Krk- Goli otok és Grgur- szigeteket fogjuk látni.
St. Baska felé veszi hajónk az irányt, Krk-sziget legszebb strandjait fogjuk elsőként szemügyre venni.
Kb 11.00 órakor érkezünk Goli-szigethez, ahol kiszállunk a hajóból. Horvát idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk a csupasz szigettel kb 2,5 órában,nagyjából 2 km-es gyaloglással. Jelenleg teljesen lakatlan, a vad növényzet vette át az uralmat, helyi pásztorok használják nyájaik legeltetésére. Börtönszigetként funkcionált az idők során, Jugoszlávia idején hivatalosan is az állami férfi börtön és munkatábor kapott itt helyet, hasonlóan a másik szigetekhez, ahol a női foglyokat tartották. Méltán nevezik a horvát Alcatraznak ugyanis innen lehetetlen volt megszökni, így teljes titokban tudták tartani, napjainkban derül csak fény arra, mi is folyt tulajdonképpen a szigeten. Manapság turisták látogatják történelméről mesélő elhagyott épületeit. 
Kb 14.00 órakor visszaszállás a hajóba, szeljük a habokat tovább a Grgur-sziget irányába, míg odaérünk ebédelünk a hajón, melyet ülőhelyünkre szervíroznak. ( Hal vagy hús menü egy grátisz itallal, mely helyben választható: ásvány víz- egy pohár bor vagy sör) 
Kb. 15.00 órakor érkezünk meg Grgur- szigethez, ahol 30 perces séta keretében nézünk körül. A sziget gazdag erdeiről híres, az ország 2. legzöldebb szigete, dámszarvasokat láthatunk ( ha szerencsések vagyunk, gyakran a partokig merészkednek a turistákhoz a megszokott élelmért). Csodálatosak öblei, strandjai és az érintetlensége így vonza a hajósokat, turistákat, hogy megmártózzanak e szépséges helyen. Itt kapunk fürdésre időt! ( csak a főszezonban!!!! nyári dátumunk alkalmával! ) Max egy órát töltünk itt, az első dátumunknál.
Kb. 16.30 órakor továbbhaladunk és a Galun-szigetnél élvezzük a panorámát miközben akár tenyerünkből etethetjük a  sirályokat. 
18.00 órakor visszaérkezés Krk városba, rövid szabadidő- aki még vacsorázni szeretne vagy vásárolni élelmiszerboltban  valami speciális horvát finomságot, még megteheti majd 19.30 órakor haza utazás autóbuszunkkal.


2.nap: Érkezés Pécsre az éjszakai, Budapestre a kora hajnali órákbankban.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást,
 • Csoportkísérőt (magyar idegenvezetés az út alatt ) 
 • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 1 000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Hajókirándulás: 250 kuna/fő (tartalmazza: hajózás, welcome ital, hal vagy hús ebéd egy itallal) csoportos kedvezménnyel, 4-10 év között gyerek kedvezmény: 50 % ( helyben szedjük össze, kérjük a pontos költséggel készülni! ) A hajó kompletten foglalható, tehát olyan jelentkezőket, akik nem kívánnak a hajózáson részt venni, csak az utolsó pár helyre fogadunk, amennyiben marad szabadon. Ez indulás előtt 2 nappal .
  Fizetés csak kunában! 
  A hajó társaság általi programváltozásért felelősséget nem vállalunk!

 • Jelentkezéskor kérjük megani az ebéd menü igényt:
  1. Hús: grillezett csirke 2. Hal: tengeri sült hal. Köret: saláta.  

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! ELSŐ 4 ÜLŐHELY NEM foglalható!
 • Extra felszállóhely felár: 12 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferelés (oda-vissza)


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  

Lemondás: a lemondás nem díjtalan!
A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező