Aktívan a Kopácsi réten: Kormorán túra kenukkal
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33935
Cél:Eszék (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Pécs - Mohács Tescó parkoló
Útvonal:Pécs- Eszék - Kopács

Utazás ára

6.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

       Bejáró utunk most az aktívak részére szól! De ne ijedjünk meg, gyakorlatilag bárki részére megtehető, általános túrára indulunk....Király 

Maximum 15 fő tud velünk kenuzni, ezen felül is fogadunk jelentkezőket, ők a kenutúra ideje alatt hajóval tekinthetik meg a Kopácsi rétet! Ezt jelentkezéskor kérjük jelezni! 

 

Indulás Pécsről, a Domus parkolóból 09.00 órakor utazás Beremend irányában.

Programunkat a Kopácsi Látogató Központban kezdjük. A nemzeti park Dunánk legszebb mocsaras élőhelye, ma természetvédelmi terület a ritka madarak fészkelése végett. 
Helyben fogadnak minket, helyi idegenvezetőnk kíséretében járjuk körbe a látnivalókat, Látogató Központ egy rövid video filmvetítéssel, hogy általánosságban halljunk erről a csodás területről, végül pedig megtekintjük a csodálotos természetet saját szemünkkel is. 

Tehát az 1 órás Kormorán túra alatt elvisznek minket a madarak területére, 3 fős kenukkal csendben járjuk be a mocsaras tóvidéket, hogy szemügyre vehessünk igazi ritkaságokat, természetesen mi is közben lazíthatunk, tavaszi madár csicsergés, a víz nyugtató hatása, és mégis aktívan a friss levegőn, nem is kell ennél nagyobb élmény, hogy kiszabaduljunk egy kicsit a minden napok fogságából! 

Nem igényel semmi nemű előképzést, tudást, egy általános fizikai jólét szükséges csupán és a jókedvünk! No meg persze, nem árt, ha nincs víziszonyunk Nyelvöltés

3 fős kenukban maximum 15 fővel evez a csapat, természetesen profi kísérőink csónakkal követnek minket a biztonságunk érdekében. 


A fizikai edzés után finom étkezés, feltöltődés következik,  késői ebéd, mi mást is ehetnénk itt, mint a híres kopácsi halászlevet. 

1) halászlé házi tésztával, kenyérrel, a ház desszertje, egy ásványvíz, és ajándékba 1 dl fehér bor, a környék neveztessége, a Grasevina jár!


2) Akik nem szeretik a halat se csüggedjenek, nekik húsos alternatívával készülünk: cobanac, vegyes húsból bő lére eresztett pince pörkölt jellegű egytál étel, kenyérrel kerül felszolgálásra .

 

Haza érkezés Pécsre kb. 17.00 óra. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, WC használat nélkül
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) 
  • Belépők: Kopácsi rét kenuzással: 100 kuna/fő CSAK kunában fizethető, a buszon kerül összeszedésre! 

  • Halászlé ebédet ( helyette cobanacot, horvát egytál ételt tudunk biztosítani) 75 kuna 

    Összesen: 175 kunát szedünk az autóbuszon. Mivel csoportos út, ezért komplett rendelés történik, így mindenki számára kötelező tételek!!!

  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely), egyéb esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

Hivatalos pénznem a horvát kuna!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező