Aktívan a Kopácsi réten: Kormorán túra kenukkal
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33935
Cél:Eszék (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Pécs - Siklós - Mohács Tescó parkoló- Beremend
Útvonal:Pécs- Eszék - Kopács

Utazás ára

6.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. április 26.


 

       Bejáró utunk most az aktívak részére szól! De ne ijedjünk meg, gyakorlatilag bárki részére megtehető, általános túrára indulunk....Király 

Maximum 15 fő tud velünk kenuzni, ezen felül is fogadunk jelentkezőket, ők a kenutúra ideje alatt hajóval tekinthetik meg a Kopácsi rétet! Ezt jelentkezéskor kérjük jelezni! 

 

Indulás Pécsről, a Domus parkolóból 09.00 órakor utazás Beremend irányában.

Programunkat a Kopácsi Látogató Központban kezdjük. A nemzeti park Dunánk legszebb mocsaras élőhelye, ma természetvédelmi terület a ritka madarak fészkelése végett. 
Helyben fogadnak minket, helyi idegenvezetőnk kíséretében járjuk körbe a látnivalókat, Látogató Központ egy rövid video filmvetítéssel, hogy általánosságban halljunk erről a csodás területről, végül pedig megtekintjük a csodálotos természetet saját szemünkkel is. 

Tehát az 1 órás Kormorán túra alatt elvisznek minket a madarak területére, 3 fős kenukkal csendben járjuk be a mocsaras tóvidéket, hogy szemügyre vehessünk igazi ritkaságokat, természetesen mi is közben lazíthatunk, tavaszi madár csicsergés, a víz nyugtató hatása, és mégis aktívan a friss levegőn, nem is kell ennél nagyobb élmény, hogy kiszabaduljunk egy kicsit a minden napok fogságából! 

Nem igényel semmi nemű előképzést, tudást, egy általános fizikai jólét szükséges csupán és a jókedvünk! No meg persze, nem árt, ha nincs víziszonyunk Nyelvöltés

3 fős kenukban maximum 15 fővel evez a csapat, természetesen profi kísérőink csónakkal követnek minket a biztonságunk érdekében. 


A fizikai edzés után finom étkezés, feltöltődés következik,  késői ebéd, mi mást is ehetnénk itt, mint a híres kopácsi halászlevet. 

1) halászlé házi tésztával, kenyérrel, a ház desszertje, egy ásványvíz, és ajándékba 1 dl fehér bor, a környék neveztessége, a Grasevina jár!


2) Akik nem szeretik a halat se csüggedjenek, nekik húsos alternatívával készülünk: cobanac, vegyes húsból bő lére eresztett pince pörkölt jellegű egytál étel, kenyérrel kerül felszolgálásra .

 

Haza érkezés Pécsre kb. 17.00 óra. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, WC használat nélkül
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) 
  • Belépők: Kopácsi rét kenuzással: 100 kuna/fő CSAK kunában fizethető, a buszon kerül összeszedésre! 

  • Halászlé ebédet ( helyette cobanacot, horvát egytál ételt tudunk biztosítani) 75 kuna 

    Összesen: 175 kunát szedünk az autóbuszon. Mivel csoportos út, ezért komplett rendelés történik, így mindenki számára kötelező tételek!!!

  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely), egyéb esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

Hivatalos pénznem a horvát kuna!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező