>

Szarajevo-Tara-Drina túra vagy rafting - jeep túrával
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33940
Cél:Sarajevo (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Camping
Ellátás:Teljes ellátás
Felszállási lehetőségek:Alap:Budapest-Dunaujváros-Szekszárd-Paks Pécs- Beremend - Harkány- Siklós- Mohács
Útvonal:Budapest Pécs- Sarajevo - Foca

Utazás ára

50.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 Várunk minden olyan kedves utasunkat, akik szeretnek mozogni a természetben, az eddigiekhez hasonlóan vidám hangulatban, kikapcsolódva szeretnénk felfedezni egy újabb területet! Vigyor

 

Aki nem szeretne raftingolni se maradjon otthon!

A camping területén szépen eltöltheti a napot, sétálhat, túrázhat a könyéken, a folyó mentén. 


1.nap: Indulás Budapestről, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 22.00 óra.

Pécs    01.00 órakor.

Ahol a Tara a Piva- folyóval egyesül, majd a Drína folyó lesz belőle, mely a Balkán egyik leghosszabb és legtöbb vízzel rendelkező folyója. A több évszázados erózió folyamán a talaj olyan változásokon ment keresztül, hogy 82 kilométeren keresztül sebesen kanyarog. Ezzel olyan kanyon alakult ki, hogy a világon az első helyen álló Colorádó kanyon után a második helyen áll a Tara kanyon. Mélysége egyes helyeken eléri az 1300 métert. A partok mellett sűrű, hűvös erdőségek vannak.


2. nap: A határt hajnalban lépjük át.Folyamatos utazás , Foca melletti táborhelyünkre. Profi sofőrök terepjáró túrára viszik a víztől óckodókat a természetbe!  Szuper program a kényelmesebb típúsúaknak! Vigyor Aki szeretne mindjárt jeepekre száll és a Suteska Nemzeti Parkba megy a vízeséseket és természetet Európa őserdejét megtekinteni.Aki nem annak gyalogtúrázás egyénileg  a táborhelyről avagy csak pihenés.A tábornál a Folyó hűs vizét is a bátrak kipróbálhatják..

Aki ezen a napon nem szeretne annak van lehetősége másnap amikor a rafting van , helyette ezt a programot élvezni.

 

Táborhelyünk a Drina  folyó partján épült.Itt faházakban fogunk aludni 2  -3 személyes és 4 személyes szállás közös tisztálkodóhely, Közös fürdő melegvízzel .Étkező a folyó mellett és felett .Igény esetén felárral lehet saját fürdős faházakat igényelni, szabad helyek függvényében.

Este vacsora a szálláson. Full autentikus ételek helyi alapanyagokból.  Tábortűz, szórakozás, buli este pihenés 

3.nap : Reggeli után a várva várt rafting következik. Bárki által teljesíthető,de bizonyos egészségügyi problémák esetén nem javasolt.pld.csípőprotézis,stb.A kiindulópontig   kb 45 perces terepjáró autókkal visznek bennünket a Sutjeska Nemzeti parkban. Maga egy jó program.A hajó szélén kell ülni onnan kell evezni. kb 3-4 órás a rafting a TAra folyón.Ez eldőlhet mekkora a sodrás,mennyit szeretnénk megállni, esetleg beleugrálni a folyóba. Közben vízesésénél megállunk pihenő. A lábbal tartani kell magunkat a zubogókon ezért minimális erőnlét szükséges , de kortalan a program. Miután visszatértünk a szállásra ebéd következik majd pihenő .Ekkor lehet focizni, levezetni a merev izmokat ,sétálni, pihenni  vagy fakultatív el lehet menni quadozni (felár ellenében kb 20 euro/fő)Vacsora ,majd tábortűz.

 

4.nap REggeli után indulunk Szarajevoba , ahol a Sörgyár kihagyhatatlan és a belváros szabad program keretében megismerhető. 3 órás idő alatt csoportkísérőnkkel megismerhetik a török és "Osztrák-Magyar Monarchia idejében épült  "épületeket a pezsgő hangulatot.

 Kellemes hangulatban indulunk vissza Magyarországra , este érkezünk Mohácsra,Pécsre , majd Budapestre..

 

Az ár  tartalmazza:

 • Buszos utazást megadott programmal
 •  2 éjszaka Szállást 2 - 4 ágyas elhelyezéssel reggelivel és vacsorával + 1 ebéd  a  rafting után fullos étkezések..
 •  Csoportkísérő - végig a program  alatt
 • szervezési díjat
 • foglalási díjat
 • Nemzeti park belépőt
 • Idegenforgalmi díjat

 

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Rafting vagy jeep  túra avagy mindkettő:kérjük megjegyzés rovatba beleírni az igényeket jelentkezéskor

 • A Sutjeska nemzeti parkban:30 eur/fő /túra Minden felszerelés-utazást tartalmaz az ár.nincs gyerekkedvezmény !
 • BBP biztosítás: 1 500 Ft, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.
 • Szálláson  buli, élő zene, ahol az italok nincsenek benne az árban: helyben euro-ban fizethetők. 

 

 választható Jeep safari a nemzeti parkon belül! Profi sofőrök terepjáró túrára viszik a víztől óckodókat a természetbe!   Szuper program a kényelmesebb típúsúaknak! Vigyor

Aki mindkét programra szeretne menni az a kiadott program szerint

1.nap jeep

2 nap rafting


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 

Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő! Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező