Tara rafting- a világ 2.legnagyobb kanyonja Bp-ről!
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33940
Cél:Sarajevo (Bosznia-Hercegovina), Mostar (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Camping
Ellátás:Teljes ellátás
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Beremend - Harkány- Siklós- Mohács
Útvonal:Pécs- Sarajevo - Foca

Utazás ára

50.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 Várunk minden olyan kedves utasunkat, akik szeretnek mozogni a természetben, az eddigiekhez hasonlóan vidám hangulatban, kikapcsolódva szeretnénk felfedezni egy újabb területet! Vigyor

Aki nem szeretne raftingolni se maradjon otthon!

A camping területén szépen eltöltheti a napot, sétálhat, túrázhat a könyéken, a folyó mentén. 


1.nap: Indulás Budapestről, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 21.00 óra.

Pécsiek Mohácson tudnak csatlakozni 02.00 órakor.

Ahol a Tara a Piva- folyóval egyesül, majd a Drína folyó lesz belőle, mely a Balkán egyik leghosszabb és legtöbb vízzel rendelkező folyója. A több évszázados erózió folyamán a talaj olyan változásokon ment keresztül, hogy 82 kilométeren keresztül sebesen kanyarog. Ezzel olyan kanyon alakult ki, hogy a világon az első helyen álló Colorádó kanyon után a második helyen áll a Tara kanyon. Mélysége egyes helyeken eléri az 1300 métert. A partok mellett sűrű, hűvös erdőségek vannak.


2. nap: Reggeli órákban Sarajevo feletti hegyekben Jahorina az 1984 es Olimpia helyszínére érkezünk, felvonóval felmegyünk a csúcsra , csodaszép kilátás fentről,majd kis sétálási lehetőség a helyszínen és ebéd finomságokból.

Továbbutazás táborhelyünkre amely a DRina folyó partján épült. .Itt faházakban fogunk aludni 2 személyes és 4 személyes egyszerű szállás közös tisztálkodóhely, Közös fürdő melegvízzel . Étkező a folyó mellett és felett..

Este vacsora a szálláson. Full autentikus ételek helyi alapanyagokból.  Tábortűz, szórakozás, buli este pihenés (Aki rendelkezik hálózsákkal, javasolt de vannak meleg takarók.)


3.nap 05.11: Reggeli után a várva várt rafting következik.Bárki által teljesíthető , de bizonyos erőnlét szökséges.A kiindulópontig   kb 45 perces rterepjáró autókkal visznek bennünket a Sutjeska Nemzeti parkban. Maga egy jó program.A hajó szélén kell űlni onnan kell evezni. kb 3 órás a rafting a TAra folyón. Közben vízesésénél megállunk pihenő. A lábbal tartani kell magunkat a zubogókon ezért minimális erőnlét szükséges , de kortalan a program. Miután visszatértünk a szállásra ebéd következik majd pihenő .Ekkor lehet focizni, levezetni a merev izmokat ,sétálni, pihenni  vagy fakultatív el lehet menni quadozni (felár ellenében kb 20 euro/fő)Vacsora ,majd tábortűz.

 

4.nap  05.12. REggeli után  Jajcei Vízesés irányában haladunk, Jajcében állunk meg, hogy megnézhessük a környék víz zuhatagát, a romvárat, az Osztrák-Magyar épületkomplexumot. A “Sarac ház” volt az Osztrák-Magyar Monarchia pénzügyi központja, később Jugoszlávia életében is. Jajcei vízesés Boszniában a világ 12 legszebb vízesései közé tartozik. A vízesést Csontváry Kosztka Tivadar is megfestette és más festményei is erről  a vidékről származnak. A város neve a Jajca (tojás) szóból ered, amely a tojás alakú hegyre utal, ahol elterül . Egy csodálatos helyen állunk még meg, ahol régi vízimalmok mutatják meg hogyan őröltek a régi időkben a Vrbas folyón. Ezek után vacsora Banja Lukában a Nektár Sörgyár sörözőjében .

 

 Kellemes hangulatban indulunk vissza Magyarországra ,késő éjszaka ,hajnalban  érkezés Dunavarsányba , majd Budapestre..

 

Az ár  tartalmazza:

 • Buszos utazást megadott programmal
 •  2 éjszaka Szállást 2 - 4 ágyas elhelyezéssel reggelivel és vacsorával + 1 ebéd  a  rafting után fullos étkezések..
 •  Csoportkísérő - végig a program  alatt
 • szervezési díjat
 • foglalási díjat
 • Nemzeti park belépőt
 • Idegenforgalmi díjat

 

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Rafting vagy túra A Sutjeska nemzeti parkban :30 eur/fő Minden felszerelés - utazást tartalmaz az ár.nincs gyerekkedvezmény !
 • Jajce  belépő  + a vár.+ vacsora sörrel hazaútban * felvonó  Jahorinán és egy közös kávé kb 30 euro/fő 
 • BBP biztosítás: 1 500 Ft, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.
 • Extra felszállóhely felár)12 000 ft/fő Budapest- 6-os út szakaszon Pécsi indulásra transzferelés (oda-vissza)
 • Szálláson 2. este közös program, buli, élő zene, ahol az italok nincsenek benne az árban: helyben euro-ban fizethetők. 

 

Rafting HELYETT választható Jeep safari a nemzeti parkon belül! Profi sofőrök terepjáró túrára viszik a víztől óckodókat a természetbe!   Szuper program a kényelmesebb típúsúaknak! Vigyor


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 

Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő! Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező