>

Mandarin szüret fél napi utazással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33950
Cél:Mostar (Bosznia-Hercegovina), Sarajevo (Bosznia-Hercegovina), Blagaj (Bosznia-Hercegovina), Međugorje (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Hotel****
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szalánta- Siklós- Beremend (Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd- Bonyhád)
Útvonal:Pécs- Beremend- Sarajevo

Utazás ára

44.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

 1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor. 

Utazunk Bosznia fővárosa, Sarajevo irányába, a körgyűrűről vetünk pillantást a városra, gyönyörű Neretva-folyó mentén folytatjuk utunkat egészen Medjugorjéig technikai szünetekkel. Útközben Jablanicán megállunk, aki szeretne étkezni, ebédelni finom bosnyák ételekből itt lehetőséget adunk. Fotó és ebéd szünet.(Bárány, pisztráng, borjúhús)

Medjugorjéban elfoglaljuk szállásunkat, gyönyörű szép környezetben, majd beutuzunka  kp-ba.

Mivel Halottak Napja van ezen a napon aki szeretne szeretteiért imát mondani hol is találhatna megfelelőbb környezetet mint itt e zarándok helyszínen.

Aki csak  emléktárgyakat szeretne vásárolni avagy csak sétálgtani e csodatévő helyen a mai nap alkalmas rá leginkább.

Medjugorje az imádság és kiengesztelődés színhelye, ezen a napon leginkább aktuális, hogy itt legyünk.

18.00 órakor lesz MISE, utána autóbuszunkkkal a szállodához megyünk, így gyorsabban érkezünk szállásunkra, vacsoránk itt lesz 19.00-19.30 órakor.

Van lehetőség kóstolni a Hotel által kínált saját szüretelésű hercegovinai borból a vacsora mellé, külön térítés ellenében.

 

2.nap: Reggeli után búcsút mondunk az idilli környezetnek de nem sokáig mivel a szépséges Neretva-folyót követjük egészen ahogy a tengerbe torkollik. Napi programunkat itt töltjük el.

Útba ejtjük Pociteljt ezért egy rövid pihenőt, fotószünetet iktatunkbe. Várnak minket a "horvát Kalifornia" -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrus földeket láthatunk, citrom- narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást! Ilyenkor a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk, hisz egy kis tavon kell eljutnunk ebédünk színhelyére. Gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Dominál a csend, így megláthatjuk a folyó élővilágát, igazi kuriózum. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket, helyi italokat és a dél melegét magunkba szívjuk, hogy jobban átvászeljük a hideg téli napokat. Ebédünk, egy finom, gazdag, helyi ételekből összeállított menü, itallal, helyi zeneszó mellett.

Amennyiben időnk engedi a Kravica vízesést is meglátogatjuk, amely az országrész- Hercegovina -legszebb vízesése és látványossága.

 

3.nap. Reggeli után első utunk Blagajba vezet. Derviskolostor és a Buna-folyó forrása, amely legendájáról messzi földön híres. Mostarba betérünk, hogy megnézzük az óvárost. Igazán hangulatos hely, mindenki számára érdekességet kínál. Szépen felújított városmagja látnivalókkal, Öreg híd őrtornyaival, Karađoz bég Dzsámija, bazár rész, a folyó parti teraszos, panorámás éttermek, kávézók mind mind csalogatják az erre járót. Folyamatos utazás mandarin csemetéink, csomagjaink társaságában haza.

Megérkezés Pécsre 23.00 körül.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
  • Szállást 2 ágyas elhelyezéssel   – félpanzióval, idegenforgalmi adóval, 4***-os kategória 
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási és szervezési díjat

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP utasbiztosítás: 1500 Ft/fő. Európai Uniós Egészségkártya nem utasbiztosítás! (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással
  • Belépők árát: szerb templom: 1 € belépés, amely gyönyörű, különleges Kravica vízesés: 3 €, Blagaj, dervis kolostor: 2 €
  • Mandarin föld program: welcome ital, ültetvény látogatás, helyi vezető, 3 kg mandarin, hajózás, több fogásos étkezés: 30 € (helyben fizetendő, csak kompletten igényelhető!!!)
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Extra transzfer felár: 12.000 Ft/fő. Bp- Pécs- Bp, 6-os út vonalon transzferelés a pécsi indulásra. 
  • Egyágyas felár: Nincs! Egyedüli utasokat csak társítással fogadunk, különben nem tudjuk kihasználni a hotel rendelkezésre álló ágy kapacitását. 
 

Fizetési feltételek: Személyesen pécsi irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!  


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk.

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező