Mandarin szüret fél napi utazással ?
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33950
Cél:Mostar (Bosznia-Hercegovina), Sarajevo (Bosznia-Hercegovina), Blagaj (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Hotel****
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szalánta- Siklós- Beremend (Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd- Bonyhád)
Útvonal:Pécs- Beremend- Sarajevo

Utazás ára

39.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. november 01.


 2019-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

 1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor. 

Utazunk Bosznia fővárosa, Sarajevo irányába, akörgyűrűről vetünk pillantást a városra,gyönyörű Neretva-folyó mentén folytatjuk utunkat egészes Medjugorjéig technikai szünetekkel.Útközben Jablanicán megállunk ,aki szeretne étkezni ebédelni finom bosnyák ételekből itt lehetőséget adunk. Fotó és ebéd szünet.(Bárány és pisztráng,borjúhús)

Itt elfoglaljuk szállásunkat, gyönyörű szép környezetben, és mivel halottak napja van ezen a napon aki szeretetteiért szeretne ezen a zarándok helyen imát mondani hol is találhatna megfelelőbb környezetet mint itt ezen a helyen.

Aki csak  emléktárgyakat szeretne vásárolni avagy csak sétálgtani e csodatévő helyen a mai nap alkalmas rá leginkább.

Medjugorje az imádság és kiengesztelődés színhelye,ezen a napon leginkább aktuális,hogy itt legyünk.

18.00 órakor lesz a MISE , utána buszunkkkal a szállodához megyünk,így gyorsabban érkezünk szállásunkra,vacsoránk itt lesz 19.00-19.30 órakor.

Van lehetőség kóstolni a Hotel  által kínált saját szüretelésű hercegovinai borból a vacsora mellé.

 

2.nap: Reggeli után búcsút mondunk az idilli környezetnek de nem sokáig mivel a szépséges Neretva-folyót követjük egészen ahogy a tengerbe torkollik. Napi programunkat itt töltjük el.

DE mivel útba ejtjük Pociteljt ezért egy rövid pihenőt, fotószünetet beiktatunk. Várnak minket a "horvát Kalifornia" -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrus földeket láthatunk, citrom- narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást! Ilyenkor a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk, hisz egy kis tavon kell eljutnunk ebédünk színhelyére.Gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Dominál a csend, így megláthatjuk a folyó élővilágát, igazi kuriózum. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket, helyi italokat és a dél melegét magunkba szívjuk, hogy jobban átvászeljük a hideg téli napokat.Ebédünk, egy finom gazdag helyi ételekből összeállított menü vár ránk,itallal,helyi zeneszó mellett.

Amennyiben időnk engedi a Kravica vízesést is meglátogatjuk, amely az országrész Hercegovina legszebb vízesése és látványossága .

 

3.nap   Reggeli után első utunk Blagajba vezet .Derviskolostor és a BUna folyó forrása,amely legendájáról messzi földön híres.Mostarba betérünk ,hogy megnézzük az óvárost. Igazán hangulatos hely, mindenki számára érdekességet kínál. Szépen felújított városmagja látnivalókkal, Öreg híd őrtornyaival, Karađoz bég Dzsámija, bazár rész, a folyó parti teraszos, panorámás éttermek, kávézók mind mind csalogatják az erre járót. Folyamatos utazás mandarin csemeték és csomajaink és a többi déli gyümölcsök kavalkádjával érkezünk Pécsre 23.00 körül.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Szállást 2-3 ágyas,   – félpanzióval, idegenforgalmi adóval, 4***-os kategória 
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási díjat

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP utasbiztosítás: 1500 Ft/fő. Európai Uniós Egészségkártya nem utasbiztosítás! (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással
  • Belépők árát:szerb templom 1 euro belépés,amely gyönyörű,különleges Kravica vízesés 3 euro Blagaj 2 euro
  • Mandarin föld program: welcome ital, ültetvény látogatás, helyi vezető, 3 kg mandarin, hajózás, több fogásos étkezés: 30 € (helyben fizetendő, csak kompletten igényelhető!!!)
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Extra transzfer felár: 12.000 Ft/fő. Bp- Pécs- Bp, 6-os út vonalon transzferelés a pécsi indulásra. 
  • Egyágyas felár: Nincs! Egyedüli utasokat csak társítással fogadunk, különben nem tudjuk kihasználni a hotel rendelkezésre álló ágy kapacitását. 
 

Fizetési feltételek: Személyesen pécsi irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!  

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező