>

Oliva szüret Krk-szigeten
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33951
Cél:Opatija (Horvátország), Krk (Horvátország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs-Kaposvár -min 20 fő esetén
Útvonal:Pécs- Zágráb- Opatija- Krk-sziget

Utazás ára

43.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2021. október 15.Kérjük mindenki saját felelősségére nézze megfelel-e a szabályozásnak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszagAKCIÓS ÁR 2021-08.30.-IG 

 

Ha olivaolaj, akkor általában a spanyol és az olasz termékeket találjuk meg a boltok polcain pedig horvát szomszédaink igencsak értenek ehhez az ősi mesterséghez!

Most ezt mutatjuk meg, úgy, hogy kicsit mi is részesei lehetünk! Nyelvöltés

 

Ráadásul szuper ellátású szállodával, a svédasztalos étkezés mellé, a vacsorához az italok is hozzájárnak!!

 

1.nap: Indulás Pécsről, a Domus parkolóból 06.00 órakor utazás Horvátországba, méghozzá a Kvarner-öbölbe.

Első állomásunk a horvát turizmus idős hölgyeként emlegetett Abbázia - mai nevén Opatija- messzeföldön híres üdülőhely, amely még az osztrák-magyar arisztokrácia idejében lett exkluzív nyaralóhellyé.
Az év minden szakában közkedvelt sétánya a tengerre és a csodaszép Kvarner-öbölre nyíló panorámája ősszel is káprázatos. Mindig csodás érzés meglátni a tengert. Innen továbbá gyönyörű kilátás nyílik Abbázia lenyűgöző látképére, melyhez a sétány kortársai, a Kvarner és az Imperial szállók, az Učka-hegy, illetve a vidék egyéb nevezetességei is hozzátartoznak.

Gyalogosan fogjuk megismerni a város szépségeit egy séta keretében, a lungomare sétányon.

Estére elfoglaljuk szállásunkat a szigeten. Vacsora.

 

2.nap: Reggeli után a Krk-szigeti oliva ligetekkel ismerkedünk Punat környékén. Ez egy pici turista település, mely kiváló menedéket nyújt azok számára, akik szeretnének megpihenni a rohanó, stresszes és zajos hétköznapoktól. Szűk utcácskáival, a jellegzetes boltíves tengerparti házaival, erkélyeivel és kocsmáival Punat egy elragadó üdülőhely. A falubeliek nagyon büszkék az olívaolaj készítésének hagyományára: ma minden puntári család saját olíva ültetvénnyel rendelkezik, és saját otthonukban készítik a kiváló minőségű olíva olajat. Punat látogatói számára ez azonnal kiderül, hiszen a faluhoz vezető út számos takaros olívaültetvény között vezet.

Vendéglátóink várnak bennünket oliva szüret programmal: segédkezünk a szüretelésben, megnézzük hogyan sajtolják ebből az olajat, akár olajat is kóstolhatunk, a munka eredménye pedig a jól megérdemelt ebéd. A végén aki szeretne vásárolhat minőségi termékeikből.

Délután programunk még Vrbnik városa, meg kell néznünk ezt a tradícionális girbegurba szűk kis utcácskákból álló városka szerkezetét. A merészebbek átsétálhatnak a Világ legkeskenyebb utcáján, mindösszesen 43 cm széles.

A környék nevezetes jó borairól, szőlőtermelő birtokairól, itt megkóstolhatjuk a zlahtinát, melynek fő erénye, hogy csakis itt a Vrbniki mezőn terem.

Kóstolót foglalunk egyik híres éttermébe- mind elhelyezkedését mind minőségét tekintve- a Nadaba, ahol a kitűnő prsut sonka- sajt mellé borok is járnak. A méltán híres horvát prsut tengeri sóval sózott, bóra szélben szárított, majd vékonyra szeletelten tálalva kapjuk, házi sajjtal.  Isteni az íze... Nyelvöltés

Estére visszatérünk szállodánkba. Közös vacsora.

 

3.nap: Reggeli majd még utolsó körben a sziget egy kuriózumát keressük meg.

Punati részzel ismerkedünk tovább, itt található az Adria egyik legöregebb kikötője, 1200 vitorlással. A városi kikötőből hajózunk át a Kosljun-szigetre, ahol egy ferences kolostor található egyedi múzeumával és benne lakó szerzeteseivel. Káprázatos helyszín.

 

 

A PROGRAMNÁL  A NAPOK PROGRAMJAI FELCSERÉÁLŐDHETNEK.

Ha szeretnénk családtagjainkat egészséges termékekkel megajándékozni akkor az innen vitt olivaolaj, prsut sonka és zlahtina kiváló példák erre. Ilyet otthon nem vásárolunk! Vigyor Vásárlásra a helyi pénznemet azaz a kunát érdemes magunkkal vinni.

Haza utazás a késő esti órákban megérkezünk Pécsre.

 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Szállást 2 éjszakára 3csillagos szállodában 2-3 ágyas szobákban, félpanziós ellátással, ITALOKKAL együtt! Üdítő, ásványvíz, sör, bor!
 • Idegenforgalmi adót
 • Csoportkísérő idegenvezetőt
 • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítást: 1 530 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Köthető sztornó biztosítás kombinált csomaggal 4300 FT/FŐ amely az útlemondási és  BBp-t is tartalmazza.
 • Belépők: KÖTELEZŐ Oliva szüret program: 30 €/fő, 60 napon belül lemondás esetén is kifizetendő!!

 • Punati hajózás+ kolostor: 8 €/fő, választható: jelentkezéskor kérjük jelölni igényét! 

 • Prsut- sajt-bor kóstoló: 10 €/ fő. Kérjük jelentkezéskor jelezni! Fizetése helyszínen történik. Kérjük vegyék figyelembe, hogy ezen időszakra a szezonális éttermek bezárnak, így előre rendeléssel biztosítják a csoportos megrendelést. Kávézók, kocsmák korlátozott számban nyitva lesznek, aki nem igényli, szabad program keretén belül más helyet is felkereshet.

 • Szolgáltatóink által megadott összegeket EUROBAN kérjük magukkal hozni, melyet az autóbuszon szedünk össze, kérjük, hogy pontos végösszeggel készüljenek!

 • Fix ülőhely: 3 000 Ft/fő (választott ülőhely), egyéb esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra. Az első 4 ülőhely nem foglalható!

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! 

Az út minimum 40 fő jelentkezése esetén indul.

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

Hivatalos pénznem a horvát kuna!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező