>

Papuk-hegység Téli Túra Budapestről
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33956
Cél:Eszék (Horvátország), Orahovica (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Budapest-Dunaújváros-Szekszárd-
Útvonal:Budapest - Jankovac - Bizovacke Toplice

Utazás ára

10.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


Téli Akciós Ár!


Indulás a Budapest Népliget Planetárium parkoló 05.30 órakor, utazás Horvátországba, a természetvédelmi Papuk-hegység szívébe. Érkezés kb. 11 óra környékén. 

Tél lévén nem szeretnénk túl korán kezdeni hisz a reggeli fagyot, hideget jobb elkerülni. 

Egy otthonról hozott lélekmelegítő segíthet a túra kezdésében. Kacsintás Mindenképpen javasolt a réteges, vízhatlan öltözködés, téli bakancs hiszen vizek, tó- patak- vízesés mentén túrázunk...


- Sok farkast fogtam én ezzel odaát, a Fekete-hegyekben! – mondta Buga Jakab a karikás ostorát dicsérve Eke Máténak, a Tenkes kapitánya filmváltozatának egyik jelenetében. Merthogy a Papuk-hegységet a Dél-Dunántúl népe ezen a néven ismeri. Mohácstól Barcsig, meg még azon is túl a Fekete-hegyeket látják a határ túloldalán. A „Papuk” – az csak egy név...

Utunk Jankovacól vezet kiépített tanösvényen, lépcsők, fahidak, és korlátok között az úgynevezett „Grófok útján” emlékezve gróf Jankovicra, akinek a nevéhez fűződik a helyi természeti értékek felismerése, megóvása.
Megfelelő túrafelszerelésben, gyalogosan haladunk információs táblák mellett, vízeséseken át, láthatunk várromot és hegyi tavat is. A 3 órás túra alatt nagyjából 2,5 km-t járunk be. ( Szinte bármely korosztály részére megtehető túra, megfelelő fizikai állapot szükségeltetik  de inkább csak a túrázás szeretete.)
Ezt a csoda szép természeti tájat láthatjuk csendes, téli formájában, megfagyott vízesés, befagyott tó, fákról lógó jégcsapok és zúzmara. A természet téli arca.  kb 3 órát töltünk itt.

A túra után buszunkkkal átmegyünk Bizovacke Toplice fürdőben jó forró ebédre ,majd gyógyfürdőben hideg csontjainkat átforrósítjuk.. Nevetés

Budapestre indulás 18.00 óra környékén.

Haza érkezés kb. 22 -23 óra között. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérőt 
  • Foglalási díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást 500 Ft/fő/nap , ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Ebéd: leves ,sült hús körettel , saláta  
  • Park belépő ,Gyógyfürdő belépő ebéddel 
  • Összes költség : 100 kuna melyet csoportvezetőnk a buszon szed össze, kérjük pontops összeggel készülni.
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő: (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Hivatalos pénzneme a horvát kuna.

Király Minden korosztály részére javasoljuk! 
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező