Franciaországi síelés busszal vagy egyénileg
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33957
Cél:Alpe De Huez (Franciaország),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Budapest
Útvonal:Budapest- M7 autópálya- Ljubljana- Milano- Alp de Huez

Utazás ára

109.350Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


Alpe D Huez - 250 km sípálya


A központ egy magashegyi fennsíkon fekszik, nyugat – délnyugati fekvéssel, így sok napsütést kap, melyeket gyönyörű naplementékkel hálál meg. A síbérletünkkel csütörtökönként használhatjuk az Alpok szerte egyik legjobb éjszakai sípályát is, ahol versenyeket is rendeznek. Híres még Alpe dHuez sportpalotája, ahol squash, tenisz, konditerem, focipálya, fedett medence, íjászat és falmászás várja a hiperaktív síelőket. Igazi urbánus sífalu ez, temérdek lehetőséggel, éttermekkel, bárokkal zegzugos utcákkal, vagy tízemeletes apartmanházakkal. Mint egy kisváros összenyomva és a hegyoldalra dobva...

A világhírű La Folie Douce bár (Az édes bolondság) Alpe dHuez-en is kedveskedik a délután bulizás szerelmeseinek! Síelés végén mindenképpen csússzatok ide 2300m-es magasságban, mert minden nap délután 3-tól hatalmas kabaré, mulatás van liftzárásig. DJ-vel, zenészekkel, énekesekkel, táncosokkal.

 

Alpe d Huez-t Franciaország legjobb síterepei között tartják számon kiváló fekvésének, remek klímájának és hosszú, 250 km-es pályarendszerének köszönhetően. Hatalmas szintkülönbségek, széles lejtők, ezer féle precízen kezelt pálya, széles, lankás, meredek, gleccser, erdei… A város körül a kezdők számára zseniális zöld és kék pályák vannak kialakítva, az utóbbi pár évben felújított ülős, kabinos felvonókkal.  Alpe dHuez-en összesen 770 hóágyú van és a legmodernebb felvonók üzemelnek. Snowboardosoknak és extrém síelőknek: big air, ugratók, ski és boarder cross. A világ leghosszabb fekete pályája 3330 m magas Pic Blanc-ról induló La Sarenne (16km!), melynek tetejéről gyönyörű körpanoráma nyílik a Mont Blanc-ra, az Ecrin Nemzeti parkra és Les 2 Alpes gleccsereire. 2200m-es magasságban sífutópályák hosszú kilométerei kanyarognak. A ritkább levegő miatt fárasztóbb a futó mozgás, de ha az ember fel-fel emeli tekintetét, mindig újabb erőt ad a környező hegycsúcsok fenséges látványa.

A pályarendszer magassága: 1125m - 3330m

 

Szállások:

 

Szállás 2 - Résidence Écrin d Huez

Kiváló ár, kiváló helyen

 

Az apartmanház Alpe d`Huez új negyedében - Les Bergers - a pályáktól 150 méterre helyezkedik el. Minden apartmanhoz tartozik napos erkély, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező hatalmas hegyekre. Sítároló található az apartmanház aljában, illetve egy társalgó, ahol esténként beszélgetni, billiározni lehet. Ha a recepciósokkal megbeszéljük, egy kis forralt bort is készíthetünk. Hihetetlen jó ár-érték arányú szállás, rengeteg elégedett utasunk örömére. Az utóbbi években elkezdték felújítani egy részét, kérhető már dedikáltan ilyen apartmant is!


4 fős stúdió:
22-28m2. Hálófülke emeletes ággyal, nappali felszerelt konyhasarokkal, erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, fürdőszoba káddal.
Kérhető felújított típus, fejenként 15€ felárért.

4 fős apartman:
28m2. Hálószoba duplaággyal, nappali felszerelt konyhasarokkal, erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, fürdőszoba káddal.
Csak felújított típus van, az ára már tartalmazza.

5 fős apartman:
28m2. Szoba emeletes ággyal és egy fős kihúzható ággyal, nappali felszerelt konyhasarokkal, erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, fürdőszoba káddal.
Kérhető felújított típus, fejenként 15€ felárért.

6 fős apartman:
31m2. Hálófülke emeletes ággyal, hálószoba duplaággyal, nappali felszerelt konyhasarokkal, erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, fürdőszoba káddal.
Kérhető felújított típus, fejenként 15€ felárért.

7 fős apartman:
35-45m2. Hálószoba emeletes ággyal és egy fős kihúzható ággyal, hálószoba duplaággyal, nappali felszerelt konyhasarokkal, erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, 1 vagy 2 fürdőszoba


Árak: TURNUS: 03.07-14 per fő értendő

4 fős stúdió: 323 €

4 fős apartmanban: 349 €

5-6-7 fős apartmanban: 309 €

 

Az üresek hagyott ágy díját rendezni kell!! Külön lekérésre, apartman típúsonként változó!

A díj fizethetőek FT-ban is, ebben az esetben az adott napi árfolyamon, 1 Euro= kb 333 FT ( pontosítás a konkrét foglalás napján!!!!! )

 

Amennyiben a hirdetett szállás típusok betelnek, lekérésre tudunk más szállást keresni! Ennek árai eltérhetnek a jelenlegi házétól!!

 

Az ár tartalmazza:

  • szállást 7 éjszakára a jelzett létszámnak megfelelő apartmanban teljes töltöttség esetén,
  • 6 napos síbérletet
  • buszos utazást Budapestről
  • Amennyiben egyéni utazással történik - nem busszal -  60€-val csökken az ár per fő


 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás ( kb igénytől függően 500 Ft/fő)  (Buszos utazásnál Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Kaució: II.szállás: 200€/apartman melyet csak bankkártyával lehet rendezni.Visa vagy Mastercard típusú bankkártyát fogadnak el.(Visa Electron és Meastro nem jó)
  • Takarítás díj:Fizetése nem kötelező az apartmanok rendezett elhagyása esetén (mosogatás, takarítás –hűtő, fürdő, tükör is –rendrakás, szemétlevitel)
  • Üdülőhelyi, szervezési díj:15€/fő (a hátralékkal együtt fizetendő )

 

Busz indulása:

A busz minden esetben pénteken este indul.

Indulás ideje: 2020.03.06 péntek –22:00-kor, Indulás helyszíne: Budapest, Népliget –Räde Károly sétány.A buszok ablakában táblák jelzik az úti célt és a szervezők is segítségetekre lesznek. A buszokon kötelező érvényű ülésrend van(társaságok együtt), mely a busz ajtajára lesz kifüggesztve. A busz rendszámátés az ülésrendet előre nem áll módunkban közölni. Személyiigazolvány vagy útlevél hozatala kötelező.

Menetidő/Útvonal:Kb. 20-21 óra

A buszban konkrét helyet 15€/ülésért lehet foglalni (pl. első sor, ajtó mellett)Budapest –M7 -Ljubjana–Velence –Milano –Torino–Alpe d’Huez–Budapest

Csomagok:Minden utas hozhat magával:1 db utazótáska (max 20kg), 1 pár síléc vagy snowboard, 1 pár sícipő vagy snowboardcipő, illetve a buszokra 1 db kézipoggyász vihető fel.A síléc táskába, a snowboard táskába, a sícipő táskákba a sportfelszerelésen kívül egyéb dolgokat tilos bepakolni, mert az indulásnál a csomag buszba történő elhelyezését a szervező visszautasíthatja.
Rekesz/karton ital/étel illetve hűtőtáska szállítása nem lehetséges.
Az utastérbe felvitt kézipoggyász mérete nem akadályozhatja az utazást (folyosóra nem tehető ki).


Az utazáshoz kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy átutalással!
Foglalás: Emailben! Név, telefonszám, lakcím és email cím megadása után küldjük a foglalás dokumentumait, majd 3 nap áll rendelkezésre, hogy a 100€/fő előleg rendezve legyen. A hátralalékot 45 nappal indulás előttig kell rendezni.

Utastájékoztató indulás előtt 1 héttel érkezik, mely minden hasznos információt tartalmaz, hogyan készüljünk az utazásra!

A díj fizethetőek FT-ban is, ebben az esetben az adott napi árfolyamon, 1 Euro= kb 333 FT ( pontosítás a konkrét foglalás napján!!!!! )
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező