>

Krk- Cres- szigeti hajókirándulás csobbanással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33968
Cél:Krk (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk

Utazás ára

13.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. június 13.


2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk az előfoglalást,
  ez esetben, amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 


1. dátumban: 2020.06.13 Bejáró út! Bejáró uti kedvezménnyel!

Amennyiben az utat sikeresnek látjuk, a főszezonra is várható időpont!
Bejáró utunkon az esetlegesen előforduló pontatlanságokért reklamációt nem fogadunk el!!!

A program nem időjárás függő, amennyiben kiderül, hogy nem tudunk kihajózni, más alternatív programot tartunk Krk-szigetén. 

 

Újdonság!

A hajós társaság kedvünkre a messzebbi Cres- szigetre utaztat minket az elmúlt évekből jól ismert kényelmes 100 fős hajójukon.

Az egyedi kérés miatt 100 fő részvétele szükséges! Tehát 2 autóbusszal utazunk!

 

 

1.nap. szombat: Pécsi Domus parkolóból 01.30 órakor, - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs vonal. 

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-sziget központjába Krk városba. 
Kb. 09.00 órakor felszállunk hajónkra, egy welcome itallal koccintunk, majd elindulunk, hogy egy csodás kirándulásban lehessen részünk, méghozzá Horvátország északi részének 2 szigetét, Krk- Cres- sziget útvonalat fogjuk látni.
Kb. 12.00 órakor érkezünk meg Cres- sziget Cres nevű városkájába, ahol kiszállunk, hogy idegenvezetőnkkel bejárjuk a város központot. Kis szabad idő is rendelkezésre áll majd.
Cres városa egy erődített város, amely a sziget nyugati partján, a szigeten lévő hegy gerince alatt helyezkedik el. A város már a történelem előtti időktől kezdve lakott volt, ezt bizonyítják az ebből az időből ránk maradt épületmaradványok. Cres város a középkorban indult fejlődésnek. Egyik legjelentősebb kultúrtörténeti emléke a Petris család 15. században épült palotája. Ez a legrégebben épült későgótikus stílusú patríciusi palota, amelyet a cresiek később Arsannak neveztek el. Ma az épületben múzeum működik.

A Kvarner-öböl északi részén fekvő Cres az Adriai-tenger legnagyobb szigete. A sziget északi részén kocsánytalan tölgy, gyertyán, szilfa és gesztenyefa nő, míg a sziget középső és déli részén legelők és sűrű macchia található.  A kutatások során 1100 növényfajt tártak föl, amelyek közül 939 őshonos növény. Cres tavasszal a legszebb, amikor újjáéled a természet, és a levegőben gyógynövények fűszeres illata száll.  A Cres környéki tenger tisztaságának legjobb bizonyítéka a delfinkolóniák jelenléte. A feltételezések szerint egy mintegy 100-150 delfinből álló állomány él itt. Még tömeg mentes időben érkezünk, a legjobb esélyekkel arra, hogy láthassuk is őket Nevetés ( főszezonban már elbújdosnak a tömeges hajózás végett)

 

Kb. 14.00 órakor ismét hajóra szállunk és elfogyasztjuk jól megérdemelt ebédünket, melyet a hajó személyzete készít el nekünk és tálal fel.

Kb. 16.00 órakor érjük el Glavotok csodás öblét, ahol 1 óra szabad időt kapunk csobbanni, fotózni vagy csak csodálkozni a természet és a tenger alkotta szépségben. Maga Glavotok egy kis település, amely Krk sziget legnyugatibb fokán van, kavicsos és sziklás strandal körülvéve, amely mellett védett évszázados tölgyfaerdő húzódik. Nem véletlen, hogy nyáron búvár központ üzemel itt, hisz a kristály tiszta vízban van mit nézni... Közvetlen a tenger mellett található egy 16. századbeli templomocska gótikus és reneszánsz részletekkel, amelyet romantikus házasságkötésük helyéül sok-sok pár választ.
Ki-ki megtalálja a számára izgalmas elfoglaltságot.


18.00 órakor visszaérkezés Krk városba, rövid szabadidő- aki még vacsorázni szeretne vagy vásárolni élelmiszerboltban  valami speciális horvát finomságot, még megteheti majd 19.30 órakor haza utazás autóbuszunkkal.


2.nap: Érkezés Pécsre az éjszakai órákban.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Csoportkísérőt (magyar idegenvezetés a hajó út alatt ) 
 • Foglalási és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 1 000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Hajókirándulás: 250 kuna/fő (tartalmazza: hajózás, welcome ital, hal vagy hús ebéd egy itallal) csoportos kedvezménnyel, 4-10 év között gyerek kedvezmény: 50 % ( helyben szedjük össze, kérjük a pontos költséggel készülni! ) A hajó kompletten foglalható, tehát olyan jelentkezőket, akik nem kívánnak a hajózáson részt venni, nem tudunk fogadni. A komplett hajót béreltük, egyedi uticéllal.
  Fizetés csak kunában! 
  A hajó társaság általi programváltozásért felelősséget nem vállalunk!

 • Jelentkezéskor kérjük megadni az ebéd menü igényt:
  1. Hús: grillezett csirke 2. Hal: tengeri sült hal. Köret: saláta.  

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! ELSŐ 4 ÜLŐHELY NEM foglalható!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  

Lemondás: a lemondás nem díjtalan!
A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező