>

Punat- Stara Baska - Kosljun- szigeti hajókirándulás csobbanással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33969
Cél:Krk (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk

Utazás ára

13.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. július 22.


2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk az előfoglalást,
  ez esetben, amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 


1. dátumban: 2020.07.22  Bejáró út! Bejáró uti kedvezménnyel!


Bejáró utunkon az esetlegesen előforduló pontatlanságokért reklamációt nem fogadunk el!!!

A program nem időjárás függő, amennyiben kiderül, hogy nem tudunk kihajózni, más alternatív programot tartunk Krk-szigetén. 

 

 

 

1.nap.07.22. szombat: Pécsi Domus parkolóból 02.00 órakor, - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs vonal. 

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-szigetre, Punat városába.
Kb. 10.00 órakor felszállunk hajónkra a punati kikötőben majd elindulunk, hogy egy csodás kirándulásban lehessen részünk, még hozzá Krk-sziget déli részét fogjuk hajóról megtekinteni, egyes helyeken kiszállva. 

Stara Baska irányába indulunk el, Stara Baska (magyarul Régi Baska) a sziget délkeleti végén található. A település mintegy 2 kilométer hosszan nyúlik el a tengerpart mentén. A bura széljárás miatt itt csak gyér, bokros növényzet él meg. A zöld terület csak a tengerparton marad meg.

A helyi látnivalók alapvetően a természet szépségében nyilvánulnak meg. Stara Baska Horvátország nagyon különös települése, hiszen itt szinte egymást érik a szebbnél-szebb strandok, melyek alapvetően sziklásak- kavicsosak, így a tiszta víz jellemzi őket.

Tehát ebben a szép öbölben kötünk ki, ahol lesz idő fürdőzésre, napozásra avagy, hogy csak sétáljunk egyet a parton, környéken, ki mivel szeretné eltölteni az itt kapott szabad időt.

Helyben ebédelünk ( hal vagy cevap választható).

Ezután tovább utazunk a Kosljun-szigetre, ami a környék egyik híres látnivalója.

Itt kiszállunk hajónkból, hogy gyalogosan is megtekinthessük nevezetességét. A sziget egy ovális alakú, lapos sziget. Régen a Frangepán család tulajdona volt, de odaajándékozták a bencés rendi szerzeteseknek. A szigeten a Szent Bernát templom és egy több mint 20.000 kötetes könyvtár a fő látnivaló. Méretéhez képest nehéz elképzelni, de a hivatalos adatok alapján a Kosljun- szigeten 540 féle növény és gombafaj található. Minden punati nyaralás kötelező eleme a szigetecske felfedezése. A kolostorban egyébként egy szuvenír bolt is található, ahol vallási mintájú nyakláncokat, könyveket, kerámia edényeket és természetesen gyógyteákat, pálinkát illetve bort vásárolhatunk. Ha helyi különlegességet szeretnénk haza vinni, akár saját részre akár ajándékba, akkor itt érdemes megvenni. Vigyor

 
16.00 órakor visszaérkezés Punatba, ahol lesz még szabadidő a város és a kikötő felfedezésére is, esetleg egy gyors étkezéssel, avagy akik még vágynak a tengerre, fürdőzhetnek is....majd 19.30 órakor haza utazás autóbuszunkkal.


2.nap: Érkezés Pécsre az éjszakai órákban.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Csoportkísérőt (magyar idegenvezetés a hajó út alatt ) 
 • Foglalási és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 1 000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Hajókirándulás: 45 €/fő (tartalmazza: hajózás, hal vagy hús ebéd desszerttel, kosljun szigeti belépőt) csoportos kedvezménnyel ( helyben szedjük össze, kérjük a pontos költséggel készülni! ) A hajó egy konkrét létszámmal foglalható, tehát olyan jelentkezőket, akik nem kívánnak a hajózáson részt venni, akkor tudunk fogadni, amennyiben az elvárt létszámnak már megfeleltünk.
  A hajó társaság általi programváltozásért felelősséget nem vállalunk!

 • Jelentkezéskor kérjük megadni az ebéd menü igényt:
  1. Hús: cevap körettel, desszert

 •  2. Hal: tengeri sült hal körettel, desszert 

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! ELSŐ 4 ÜLŐHELY NEM foglalható!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  

Lemondás: a lemondás nem díjtalan!
A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező