>

Szlovén tengerpart mentén csobbanással!
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33976
Cél:Piran (Szlovénia), Portoroz (Szlovénia),
Szállás:Hotel**
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Csatlakozási lehetőség: Budapest-Dunaujváros-Székesfehérvár-Siófok (feláras) Alap: Pécs-Szentlőrinc-Szigetvár- Kaposvár- Nagykanizsa
Útvonal:Pécs- Ljubljana- Koper

Utazás ára

58.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. július 24.


2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk az előfoglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

A szlovén Isztria legnagyobb városait keressük fel a nyári melegben, természetesen tenger közelben így fürdésre is lesz lehetőségünk!

 

Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes zárt
parklolót tudunk biztosítani Pécsett!

 

1. nap: Indulás Budapestről, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 02.00 óra, ( transzfer feláras) 
Indulás Pécs, Domus parkoló 05.00 órás indulás. Felszállási helyek a jelentkezések tekintetében.

Tervezett: Pécs- Szigetvár- Kaposvár- Nagykanizsa

Utazás egyenes a szlovén Isztriára!

Legnagyobb városával, Koperrel kezdjük az ismerkedést, mely a térség legfontosabb kikötője és minden szempontból a központja. Igaz, hogy strandolási szempontból nem kedvező, ám tudni kell róla, hogy az egykori velencei uralom emlékeit őrzi, nagy kiterjedésű óvárosa megannyi meghitt terecskével, gótikus, reneszánsz palotával, nyüzsgő vagy csendes, szűk utcáival remek képet nyújt a dolgos tengerparti városról.
Gyalogosan az óvárost keressük fel, mely egy szigetre épült, csak később kötötték össze a szárazfölddel. Számtalan szépséget rejt: műemlékeket, palotákat, velencei hangulatú tereket, kápolnákat és a városfalat.

Átugrunk a pár km-rel odébb elhelyezkedő városkába, Izolába. Izola egy kicsit mindig háttérbe szorult. Habár jóval kevesebb műemlékkel, régi épülettel bír, mint szomszédai, Izola mégis jelentős hely. Szlovénia legfontosabb halászkikötője, autentikus, hamisítatlan mediterrán tengerparti városka, kitűnő éttermekkel, hangulatos parti sétánnyal, sok árnyas parkkal, szűk, kanyargó utcácskákkal átszőtt olaszos jellegű óvárossal.

Közösen sétálunk be a városba, ahol szabad idő lesz, aki szeretne kipróbálhatja valamelyik éttermében a legfontosabb alap élelmet, a halat avagy rendelkezésre áll idő fürdésre, hisz Izola 5 km hosszú partszakaszán 8 különböző strand áll a nyaralók szolgálatára.

Estére elfoglaljuk szállásunkat a környéken.

 

2.nap: Reggeli után tovább keresgéljük a helyi szépségeket. 
Pirant érjük el, autóforgalom elől elzárt település, tehát autóbuszunkkal a város szélén parkolunk le, könnyed sétával érjük el az óvárost.
Piran kétségkívül az Isztria legfestőibb városai közé tartozik, a rövidke szlovén Adria-part leghangulatosabb, nagymúltú városa egy, a tengerbe benyúló, hosszú földnyelven fekszik. A nyári szezonban elképesztően népszerű és zsúfolt Piran óvárosa így ide a látnivalókért térünk be nem a fürdésért.  Pirant velencei gótikus építészet gazdag tárháza jellemzi, az egész Adria egyik legjobb állapotban fennmaradt történelmi városa, számos látnivalóval, remek éttermekkel, hangulatos utcácskákkal, romantikus terekkel.

Ha már elteltünk a szebbnél szebb látnivalóktól továbbhajtunk a nem messzi Portorozba.
Míg Piran a múlt, Portoroz a jelen. A fürdőző, napozni vágyó turisták közkedvelt helyszíne. Hódolunk is ennek a szenvedélyünknek, és hol is máshol tehetnénk ezt meg legjobban mint itt. Szlovéniában általában a kavicsos part a  jellemző, viszont Portorozban homokos partot alakítottak ki, ami ráadásul ingyenesen látogatható, csak a napágyakért és a napernyőkért kell fizetni (mindkettőnek 5 euró a díja). Ha itt túl nagy a tömeg, még mindig választhatjuk a szállodák saját strandjait, magának a strandnak a használatáért általában nem kell fizetni. 

Estére visszatérünk szállodánkba.

 

3.nap: Reggeli után haza felé irányba indulunk, ám megállunk a szlovén karszt egyik remekénél, a Skocjan barlangrendszernél. Az ember azt hinné, hogy filbeli díszletbe csöppent, a földalatti Grant kanyonként emlegeti a világ. 1986 óta az Unesco Világörökség része ez a földalatti szurdokvölgy. A Reka-folyó völgyében fogunk sétálni kb 3 km hosszan, kb 2 óra alatt tesszük meg az utat hidakon és sziklapárkányokon kiépített földlatti ösvényen, karsztjelenségek és vízesések közt.

Kora délután haza indulás, érkezés a késő esti- éjjeli órákban Magyarországra. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc hazsnálat nélkül
  • Csoportkísérő Idegenvezetőt 
  • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel reggelivel, id.forgalmi adóval
  • Foglalási és szervezési díjat 

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP utasbiztosítást: 1 500 Ft (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépők árát: Skocjan Barlang: kb. 15 €
  • Vacsorák: Normál szállodai vacsora: 15 €/fő (leves + fő étel) Ezt a 2.részletnél kérjük jelezni szíveskedjenek!
  • Egyágyas felár: 15 000 Ft
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.
  • Extra felszállóhely felár: 12 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferezés (oda-vissza)


 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

 


 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimum létszámot nem érjük el de az indulást reálisnak tartjuk.


Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Hivatalos fizető eszköz az euro.Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező