>

Szarvasi Arborétum hajózással- Mini Magyarország
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33984
Cél:Szarvas (Magyarország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs - Pécsvárad- Bonyhád- Szekszárd vagy Pécs- Mohács- Szekszárd ( jelentkezők függvényében)
Útvonal:Pécs - Szekszárd- Kecskemét

Utazás ára

9.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 GARANTÁLT INDULÁS! 

 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 07.00 órakor

Utazás Pécs- Bonyhád- Szekszárd-  vagy Pécs- Mohács - Szekszárd ( jelentkezők függvényében) Kecskemét- Szarvas vonalon.

Egy tartalmas napot töltünk el a városban, profi helyi idegenvezető kalauzolásával.

Kb. 10.00 órakor megérkezés a Hármas-Körös holtágának partjára. Szarvas lakossága 17 600 fő. Közigazgatási területén van a történelmi Magyarország földrajzi középpontja, amelyet emlékmű jelöl a holt Körös partján, napunk folyamán ezt is meg fogjuk tekinteni.

Buszos városnézéssel kezdjük az ismerkedést, közben halljuk a legfontosabb tudnivalókat és egyes helyeken kiszállunk a buszból, hogy közelebbről is szemügyre vehessük a város jelentős látnivalóit. Például: Liget, Vízi színház, Szárazmalom, valamint ekkor kerül sor a történelmi Magyarország meglátogatására is. Ezt tulajdonképpen egy szélmalom jelképezi, és a Trianon előtti Magyarország földrajzi közepét jelöli. Az emlékhelyhez a Holt-Körös gátján vezet, az 1100m hosszú Történelmi Emlékút.

 

Ebéd helyszínen a szabad idő alatt: Helyi idegenvezetőnk fog ajánlást tenni az út során... 

Továbbra is izgalmas program vár ránk a délután folyamán:

A Mini Magyarország makettpark: A rendkívül részletgazdag, speciális technológiával készült makettből álló park nem csak lélegzetelállító látványt, de interaktív élményt is nyújt. A történelmi Magyarország és egyben a Kárpát-medence mértani közepén, Szarvason, hazánk egyetlen interaktív makettparkjában megelevenedik történelmünk. A kisvonatok hazánk leghosszabb szabadtéri vasút-makett pályáján robognak olyan jeles állomásokat érintve, mint a Zombori vagy a Kétegyházi vasútállomás. A mini Balatonon és Dunán ringatózó vitorlások, gőzhajók, a gombnyomásra megszólaló, hangzó épületek a legkisebbektől a nyugdíjas korosztályig mindenkinek különleges élményt jelentenek.

Végül pedig sor kerül az arborétumra. A város nemzetközi hírű látványossága a Pepi-kert néven ismert Szarvasi Arborétum, mely az ország egyik legnagyobb, valamint leglátogatottabb növénygyűjteménye. Itt gyalogosan és hajóval kalandozunk...

A hajóskapitány, István, tengerészként ismerkedett meg a hajózás rejtelmeivel. Később ebben a saját vállalkozásában teljesedett ki különleges humora, érdekes történetei, egyedülálló hozzáállása, amely egyaránt hozzájárul, hogy emlékezetes élménnyel gazdagítsa a kíváncsiskodókat. Vigyor

18.00 óra körül búcsúzunk idegenvezetőnktől és haza felé vesszük az irányt, Pécsre!

Érkezés Pécsre kb. 21.00 óra tájékán.

 

 

 Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást,
 • Helyi Idegenvezetőt
 • Foglalási  és Szervezési díjat

 

 Az ár nem tartalmazza:

 • Belépők: Melyek csoport létszámra lettek foglalva! A belépések kötelezőek! Amennyiben valaki egyes programon nem szeretne részt venni, azt abban az esetben teheti meg ha a foglalt csoport létszámon felülre esik. Amennyiben a kért létszámot nem garantáljuk az egyes helyeken nem tartják foglalásunkat.
 • Mini Magyarország + Arborétum: Csoportos min 20 fő esetén: 2000 Ft
 • Hajózás: Min. 20 fős csoport: felnőtt: 1 400 Ft, gyerek, nyugdíjas: 1 200 Fő
 • Szárazmalom: kb 500 Ft
 • Ebéd: Mivel utasaink nagy része nem igényli az éttermi étkezést, így a foglalást lemondtuk, sajnos kis létszámra nem tudták tartani a nagy frekventáltság végett! Így akik igényelték is nem tudnak svédasztalosan étkezni...
  Tehát idegenvezetőnk ajánlása alapján lesz ebéd helyszín majd valahol, kötelezettség nélkül.
 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.
 • SZÉP Kártyát NEM fogadunk el! A belföldi utak esetében érdemes Szép Kártyát vinni, ugyanis több helyen a belépők téríthetőek vele!

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk.
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező