>

Szarvasi Arborétum hajózással- Mini Magyarország
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33984
Cél:Szarvas (Magyarország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs - Pécsvárad- Bonyhád- Szekszárd vagy Pécs- Mohács- Szekszárd ( jelentkezők függvényében)
Útvonal:Pécs - Szekszárd- Kecskemét

Utazás ára

13.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.

 


 

 Fizetés: csak átutalással és csak online jelentkezéssel


Védettségi kártyát a szolgáltatók nem kérnek!


 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 06.00 órakor

Utazás Pécs- Bonyhád- Szekszárd-  vagy Pécs- Mohács - Szekszárd ( jelentkezők függvényében) Kecskemét- Szarvas vonalon.

Egy tartalmas napot töltünk el a városban, profi helyi idegenvezető kalauzolásával.

Délelőtt megérkezés a Hármas-Körös holtágának partjára. Szarvas lakossága 17 600 fő. Közigazgatási területén van a történelmi Magyarország földrajzi középpontja, amelyet emlékmű jelöl a holt Körös partján, napunk folyamán ezt is meg fogjuk tekinteni.

11.00 órától Hajózással kezdjük a napot: A hajóskapitány, István, tengerészként ismerkedett meg a hajózás rejtelmeivel. Később ebben a saját vállalkozásában teljesedett ki különleges humora, érdekes történetei, egyedülálló hozzáállása, amely egyaránt hozzájárul, hogy emlékezetes élménnyel gazdagítsa a kíváncsiskodókat. Vigyor

Ezután: A város nemzetközi hírű látványossága a Pepi-kert néven ismert Szarvasi Arborétum, mely az ország egyik legnagyobb, valamint leglátogatottabb növénygyűjteménye. Itt gyalogosan kalandozunk.

A Mini Magyarország makettpark: A rendkívül részletgazdag, speciális technológiával készült makettből álló park nem csak lélegzetelállító látványt, de interaktív élményt is nyújt. A történelmi Magyarország és egyben a Kárpát-medence mértani közepén, Szarvason, hazánk egyetlen interaktív makettparkjában megelevenedik történelmünk. A kisvonatok hazánk leghosszabb szabadtéri vasút-makett pályáján robognak olyan jeles állomásokat érintve, mint a Zombori vagy a Kétegyházi vasútállomás. A mini Balatonon és Dunán ringatózó vitorlások, gőzhajók, a gombnyomásra megszólaló, hangzó épületek a legkisebbektől a nyugdíjas korosztályig mindenkinek különleges élményt jelentenek.

Buszos városnézéssel zárjuk az ismerkedést, közben halljuk a legfontosabb tudnivalókat és egyes helyeken kiszállunk a buszból, hogy közelebbről is szemügyre vehessük a város jelentős látnivalóit. Például: Liget, Vízi színház, Szárazmalom, valamint ekkor kerül sor a történelmi Magyarország meglátogatására is. Ezt tulajdonképpen egy szélmalom jelképezi, és a Trianon előtti Magyarország földrajzi közepét jelöli. Az emlékhelyhez a Holt-Körös gátján vezet, az 1100m hosszú Történelmi Emlékút.

17.00 óra körül búcsúzunk idegenvezetőnktől és haza felé vesszük az irányt, Pécsre!

Érkezés Pécsre kb. 21.00 óra tájékán.

 

 

 Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást,
 • Csoportkísérőt
 • Foglalási  és Szervezési díjat

 

 Az ár nem tartalmazza:

 • Belépők: 2020-as árak:
 • Mini Magyarország + Arborétum: Csoportos min 20 fő esetén: 2000 Ft
 • Hajózás: Min. 20 fős csoport: felnőtt: 1 500 Ft, gyerek, nyugdíjas: 1 300 Fő
 • Szárazmalom: kb 500 Ft
 • Ebéd: csomagolni javasoljuk, amit a parkban el lehet majd fogyasztani szabad levegőn!
 • Fix ülőhely: 3 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.
 • SZÉP Kártyát elfogadunk! MIndhárom zsebet! 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!


Fizetési feltételek: Jelentkezés Online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást csak online fogadunk! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen. 


Az utazás min. 30 fő esetén indul. 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.

 • Az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,

 • A maszk használata nem kötelező, de ajánljuk 

 • Kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!

 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező