>

Élmény a Kunság szívében: pusztaprogram - Petőfi szülőháza- királyi cukrászda
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33987
Cél:Paks (x),
Szállás:Nincs
Ellátás:Program szerint
Felszállási lehetőségek:Pécs - Pécsvárad- Bonyhád- Szekszárd
Útvonal:Pécs - Szekszárd- Solt- Kiskőrös

Utazás ára

11.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 Jelentkezési határidő: JÚLIUS 19

Az idei évben a Covid járványra való tekintettel a belföldi turizmus igen telített, a szolgáltatókat mielőbb kell foglalnunk, ehhez mielőbb egy utaslétszámot látnunk, így idén a meghatározott időpontokig tudjuk a  jelentkezést garantálni! MIndenkit kérünk, hogy az adott utaknál kiírt jelentkezési határidőt szigorúan vegye figyelembe!

 

Gyermekár: 14 éves korig!

 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 08.00 órakor. 

Utazás Pécs- Szekszárd- Paks- Solt vonalon. Felszállás: Pécs- Pécsvárad- Bonyhád- Szekszárd vonalon lehetséges. Az oda- vissza útvonal csak Szekszárdig és Szekszárdtól egyezik meg.

Egy élményteli napra invitáljuk Önöket! Ne reggelizzenek be túlságosan és ebéd csomaggal se készüljenek ugyanis ez itt a program része, éhesen- szomjasan vendég innen nem távozik! Kacsintás

Megérkezés, egy kis szünet toilettre, körülnézni, lesz mit... és 11.00 órakor már pálinkával fogadnak minket, majd megízlelhetjük a kemencében sült tejfölös lángost. Ehhez toroköblítőnek fehérbort és szódavizet kínálnak.
Ezután egy nosztalgikus lovaskocsikázás közben megismerkedhetünk a változatos és csodálatos tájjal.
Ezt követően meglátogatjuk a kézművesek műhelyeit, miközben a pincében fehérbort és tepertős pogácsát kapunk.
Egy rövid séta után a parasztudvarban megtekinthetjük a tájházat, valamint az őshonos magyar háziállatokat (szürke marha, mangalica, racka, magyar félvér ló, szamár, stb.)
Mindezek után következik az igazi kiskun ebéd, miközben a helyi citerazenek gondoskodik a vidám hangulatról.

Menü: bográcsgulyás, kukoricalepény szilvalekvárral. Mindehhez fehér- és vörösbort iszunk, étkezés végén pedig kávét. Végül a pusztaprogramot lendületes csikósbemutató zárja.

 

Kb. 16.00 órától folytatjuk programunkat Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülővárosában, mely 1890 óta ápolja legnagyobb fiának kultuszát, "a nádfedeles házikó" pedig igazi zarándokhelyként funkcionál napjainkban is. Felkeressük tehát Petőfi szülőházát, ahol tárlatvezetés keretében hallunk a költő életéről. SZÁJMASZK KÖTELEZŐ!

 

Haza felé lesz még időnk egy kis édességre, megállunk Soltvadkerten, A Szent Korona Cukrászdában, hisz nem minden nap haladunk el egy királyi cukrászda mellett. A királyi választékhoz méltán impozáns környezet dukál, ahol szívesen megállnak az átutazók, de sokan az ország összes pontjáról érkeznek ide, hogy a Szervánszky család remekeiből kóstolhassanak. A Szent Korona Cukrászda életében az egyik fontos terv volt, hogy egyszer majd Irodalmi Kávéházzá is alakuljon. A közelmúltban bekövetkezett bővítés lehetővé tette, hogy az utóbbi években a Szent Koronával kapcsolatos számtalan történelmi-kultúrális előadásnak is helyet adott. Ennek a miliőnek a szemtanúi lehetünk most.

Végül megédesítve a napunkat haza felé vesszük az irányt.

Érkezés Pécsre kb. 21.00 óra tájékán.

 

 

 Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, wc használat nélkül
  • Csoportkísérőt
  • Komplett pusztaprogramot: étkezésekkel, italokkal.
  • Foglalási  és Szervezési díjat

 

 Az ár nem tartalmazza:

  • Belépők: Melyek csoport létszámra lettek foglalva! A belépések kötelezőek! Amennyiben valaki egyes programon nem szeretne részt venni, azt abban az esetben teheti meg ha a foglalt csoport létszámon felülre esik. Amennyiben a kért létszámot nem garantáljuk az egyes helyeken nem tartják foglalásunkat. 
  • Petőfi Sándor szülőháza: felnőtt: 500 Ft, diák, nyugdíjas: 250 Ft
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.
  • SZÉP Kártyát NEM fogadunk el! A belföldi utak esetében érdemes Szép Kártyát vinni, ugyanis több helyen a belépők téríthetőek vele!

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk.




Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező