>

Wild Wild West: Vadnyugati kalandok
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33992
Cél:Kisbér (x),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Sásd- Dombóvár- Siófok-
Útvonal:Pécs- Székesfehérvár- Kisbér

Utazás ára

11.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

 

Az idei évben a Covid járványra való tekintettel a belföldi turizmus igen telített, a szolgáltatókat mielőbb kell foglalnunk, ehhez mielőbb egy utaslétszámot látnunk, így idén a meghatározott időpontokig tudjuk a  jelentkezést garantálni! MIndenkit kérünk, hogy az adott utaknál kiírt jelentkezési határidőt szigorúan vegye figyelembe!

 

Gyermek ár: 14 éves korig!

 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 07.00 órakor, utazás a Balaton irányába.

Útvonal: Pécs- Dombóvár- Siófok- Székesfehérvár- felszállásokkal.

Kisbér mellé igyekszünk egy különleges helyszínre, egy mesterségesen létrehozott western világba, Henryxcitybe!

DE ne szaladjunk ennyire előre, lesz még egy kis élmény útközben is, a hosszú utat megszakítjuk Csókakő Váránál, mely a Vértes kis szirtjén álló impozáns, gótikus vár, messziről szembetűnik a Győr és Székesfehérvár közti forgalmas útról. Itt nyújtózunk egyet, összekötve egy szép látvánnyal, fotószünettel.

A szirt tövében parkol le autóbuszunk, ahonnan gyalogosan kb 15 perc alatt érjük el a felette trónoló várat.
Akik nem szeretnének felmenni lent tölthetik idejüket, található itt egy játszótér, pihenőrész padokkal és egy kis büfével. Mindenképpen megéri felmászni a várba hisz a kilátás egészen csodálatos a Móri-árok völgyteknőjére és a Keleti-Bakonyra. Romvár ugyan, de az elmúlt években teljes felújításon ment keresztül és mégis ingyenesen látogatható!

Dél körül érkezünk meg a célunkhoz, a Komárom- Esztergom megyei Henryxcitybe, melynek sheriffje Henryx, aki létrehozta a magyarországi western várost. Itt minden megtalálható ami egy több száz évvel ezelőtti vadnyugati településen. Van fogadó, bank, múzeum, továbbá akasztófa, víztorony és egy színpad is. Épített motorcsodák is megtekinthetők az Amerikából származó korhű tárgyakkal egyetemben.

 

Megérkezés után lesz szabadidő ebédelni az itt található étteremben.

14.00 órától élő western show következik, melyet megtekintünk.

Majd ezután foglaljuk csoportunk részére a western élmény kisvasútat, amely körbevisz minket a városon. Ez az országban található leghosszabb magán kézben lévő vasút. Jelenkezni rá foglaláskor szükséges!

- western élmény kisvasút
- célbalövés
- aranymosás a bányában
- célbadobó
- lovaglás
- saját western történelmi mozi
- rodeóbika

Ezután lesz még időnk megtekinteni a múzeumokat, melyek 95 %-ban egyenesen Amerikából a  western korból származó tárgyakat, eszközöket, kellékeket tartalmaznak.

Van itt indián- és western múzeum, vasútállomás életnagyságú gőzmozdonnyal, vagonokkal, amely múzeum és kávézó is egyaránt.

Pécsre indulás: 17.00 órakor. Haza érkezés: Kb. 22.00-23.00 órakor.

 

 Az ár tartalmazza:

  • Buszjegyet
  • Foglalási díjat
  • Csoportkísérőt ( idegenvezetőt nem!)

Az ár nem tartalmazza :

  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő( soron kívül választott ülőhely) egyéb esetben az ülőhelyek jelentkezés sorrendjében kerülnek beosztásra az együtt jelentkezőket tekintve
  • Belépők: helyben fizetendők!
  • Csókakő Vára: ingyenes
  • Henryxcity: ingyenes, célba dobás 300 Ft, célba lövés 300 Ft, Rodeobika 300 Ft
  • Kisvasút: 900 Ft/fő, melyre Foglaláskor szükséges jelentkezni!
  • SZÉP Kártyát NEM fogadunk el! A belföldi utak esetében érdemes Szép Kártyát vinni, ugyanis több helyen a belépők téríthetőek vele!


Fizetési feltételek: Jelentkezés Online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés: átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk.
 

 Kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

A belépők tájékoztató jelelgűek, melyek az év során változhatnak!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező