>

Nyár a Dunakanyarban hajózással és Visegrád
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33999
Cél:Budapest (x), Visegrád (x),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szekszárd- vagy Pécs- Dombóvár- Siófok- BUdapest
Útvonal:Pécs- Budapest-Visegrád

Utazás ára

13.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.

Jelentkezési határidő és akciós ár: JÚNIUS 12

Ezen dátum után is -amennyiben reálisnak látjuk a busz indítását-, a fennmaradó helyekre lehetséges a jelentkezés


 

 Fizetés: csak átutalással és csak online jelentkezéssel

 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.30 órakor.

Útvonal: Pécs- Szekszárd- Budapest vagy Pécs- Dombóvár- Siófok- Székesfehérvár- Budapest vonalon. A felszállók szerint határozzuk meg indulás előtt.

Elindulunk hát autóbuszunkkal, hogy a messzi földön híres Dunakanyart megismerjük.
Úgy tartják, hogy a Visegrádi-hegység és a Börzsöny hegyei közé szorított Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja.

Lássuk tehát valóban így van-e!

Elsőként hajóra fel!! A hajózáshoz védettségi kártya nem szükséges, viszont a maszk viselése igen!

Egy 2 órás hajózáson veszünk részt Visegrád- Nagymaros- Zebegény - Dömös- Nagymaros - Visegrád szakaszon. A hajó hatalmas, 250 fős, illemhelyekkel, büfével, alső részen fedett, felül nyitott részekkel, így kellemes napos de akár esős időben is jól érezhetjük magunkat.

Kb dél időben szállunk ki Visegrádon.

OPCIONÁLIS: Foglaláskor kérjük jelezni! 

1. Salalamon torony+ Lovagi torna italfogyasztással kb. 1 óra. mivel a látnivalókat fél óra alatt meg tudjuk tekinteni, így plusz programként ajánlja idegenvezetőnk Visegrád különlegességét a Lovagi tornát. A Szent György lovagrend tagjai egy látványos lovagi tornán mutatják be, hogy miképpen küzdöttek a harcosok a király és a királyné kegyeiért a 14. századi Visegrádon. Egy egyedülálló program, melynek során visszarepítik közönséget a közel sem sötét, sokkal inkább csillogóan sokszínű középkorba. Így az egyébként zárt Salamon toronyba is bejutunk, ami maga már egy csodás látvány mind belülről mind pedig a tetejéről elénk táruló látvány. 

2. Akik nem szeretnék a csoportos programot szabad időt kapnak sétára a Duna parton, akár egy ebéd, egy ital elfogyasztására élvezve a folyó látványát. 

 

Ezután mind autóbuszunkba szállunk és a csodás panoráma megtekintése céljából a Fellegvár felkeresésére indulunk. A Dunakanyar talán legemblematikusabb látképe a város fölött magasodó vár. A régió kötelező látnivalójának számító romos erőd kiállításai kissé idejét múltak, de az elképesztő panoráma miatt nem hagyhatjuk ki. Mivel igen meredek szakaszon kell felgyalogolni, így autóbuszunkkal érkezünk meg a vár parkolójába.
Ettől függetlenül készüljünk fel a sok falépcsőre, melyek az elénk táruló pazar panorámához vezetnek.
A külső és a belső várfal közti részen íjazhatunk, kalodában fotóztathatjuk magunkat vagy középkorias csecsebecsék között válogathatunk, és ha szerencsénk van egy solymász bemutatót is elcsíphetünk.

Majd felkeressük a Királyi Palotát még: Egyéni séta bent. Igény esetén tárlatvezetőt is megfogadunk.
A mai Királyi Palota területén Károly Róbert idején csak néhány lakóház épült meg, palotává Zsigmond uralkodása alatt alakították. A palota építésében legközelebb Hunyadi Mátyás aragóniai Beatrixszal kötött 1476-os házassága hozott változást, akkor jelent meg benne a reneszánsz építő- és szobrászművészet. Jelenleg a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok a palotában rendezett legismertebb esemény, ahol azonban már Károly Róbert idején is kialakítottak egy lovagi torna rendezésére alkalmas teret, ahol olykor maga a király is nyeregbe szállt. Az épületben ma a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma található.

 

Érkezés Pécsre kb. 21.00-22.00 óra környékén.

 

 Az ár tartalmazza:

 • Buszjegyet
 • Hajójegyet
 • Csoportkísérőt
 • Foglalási és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • Fix ülőhely: 3 000 Ft/fő( soron kívül választott ülőhely) egyéb esetben az ülőhelyek jelentkezés sorrendjében kerülnek beosztásra az együtt jelentkezőket tekintve

 • Belépők: helyben fizetendők egyénileg! Minden belépéshez védettségi kártya szükséges!

 • Visegrádi Fellegvár: Felnőtt: 1700 Ft, Diák-Nyugdíjas: 850 Ft, Nyugdíjas 70 felett: ingyenes
 • Királyi palota: felnőtt: 1 400 Ft, Diák és 62-70 év között: 700 Ft, 70 év fölött: ingyenes. Tárlatvezetés pluszban igényelhető itt felárért. 8 000 Ft/csoport.
 • Lovagi torna italfogyasztással: 2 500 Ft/fő (csoportos kedvezménnyel kortól függetlenül) Gyermek kedvezmény: 4-14 éves kor között: 50 %.  Kérjük foglaláskor jelezzék részvételi szándékukat!  A részvétel védettségi kártyához kötött!

 • OTP SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk az alapcsomagra! Mindhárom zsebet!   A belföldi utak esetében érdemes Szép Kártyát vinni, ugyanis több helyen a belépők téríthetőek vele!


Fizetési feltételek: Jelentkezés Online rendszerünkön keresztül.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege!
Fizetés: átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 

Foglalást telefonon, személyesen NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen.


Kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

A belépő összegek tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak!


Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.
  – az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
  – a maszk használata nem kötelező, de ajánljuk 
  – kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk! 3000 Ft/fő
 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!
 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező