>

Stühmer Csokoládé - Eger karácsonyi fényekben!
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:34001
Cél:Eger (x),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Bonyhád- Szekszárd- Budapest- Eger vagy Pécs- Sásd- Siófok- Budapest vonalon (jelentkezők függvényében)
Útvonal:Pécs- Budapest- Eger

Utazás ára

12.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

Jelentkezési határidő: November 30

 Ezen dátum után amennyiben reálisnak látjuk a busz indítását a fennmaradó helyekre lehetséges a további jelentkezés egészen indulásig eredeti áron!

 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor. (pontosítás a felszállások tudatában indulás előtt)

Utazás Pécs- Bonyhád- Szekszárd- Budapest-Planetáriummal szemben, Népliget, 08.00 óra.

Eger vagy Pécs- Sásd- Siófok- Budapest vonalon. ( jelentkezők függvényében)

Kb. 10.00 órakor veszi kezdet izgalmas napunk a Karácsony jegyében!

A Stühmer Cukrászdával kezdjük napunkat. A több mint 40 éves múltra visszatekintő Stühmer édességbolt 2005. márciusában került a Kft. tulajdonába. Stühmer Frigyes hamburgi cukrászmester alapította 1868-ban az első csokoládégyárat Magyarországon. Ismerve az üzlet múltját elhatározták, hogy itt felébresztik Csipkerózsika-álmából az egykor világhírű Stühmer márkanevet. Hamarosan megindult a védjegy-tulajdonjog megvételének folyamata. Néhány hónappal később megkezdődött a saját prémium kategóriás termékek gyártása is. Hamarosan megalapították a csokoládéüzemet, így nosztalgia termékek, a Melódia szelet, az Aranydesszert, a Stühmer Rózsa, a Korfu szelet és a Százszorszép desszert már a saját gyárukból kerülnek az üzletek polcaira.


Elmerülünk tehát a Mintabolt és Cukrászda által kínált édes élvezetekben, mindeféle híres termékeikből vásárolhatunk, kibővítve isteni finom szaloncukraikkal, melyeket innen vihetünk is a karácsonyfára. De gyermekeinknek, unokáinknak is itt vásárolhatjuk meg a másnapi Mikulás csomagot! Vigyor

Lesz időnk a hosszú út után felfrissülni, egy finom reggeli kávéhoz egy jóféle Stühmer édesség dukál!

 

Továbbutazunk Egerbe. Itt csatlakozik helyi idegenvezetőnk. 

Ha egy igazán látványos, dallamos, csillogó, de mégis meghitt ünnepi készülődésre vágyunk, itt találjuk meg, Egerben...  Az Eger Advent 2020 programsorozat az egyik legjobb választás az ünnepi készülődésre. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Helyi idegenvezetőnk kíséretében gyalogos városnézés során fogunk ismerkedni a főbb látnivalókkal, nagy részt kívülről, Nagy Könyv emlékhely (Gárdonyi Géza Egri csillagok)Megyeháza, Fazola Kapuk, Börtön épülete, Kossuth Lajos utca, Nagypréposti Palota, Líceum, Bazilika, Buttler ház, Dobó utca- a Vár töve, Minaret, Dobó tér látnivalói és a Minorita templom, A megújult belváros, Végvári Vitézek tere és Gárdonyi tér, Széchényi utca (Érseki Palota kívülről)és az Egri Vár ( belülről)!

A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná. Természetesen itt szabad program hisz ezt egyénileg tudjuk igazán élvezni, ki- ki megtalálja a maga szórakozását, és a vásáron kóstolhatunk a helyi finomságokból...

A színpadon különleges adventi koncertek szórakoztatják az érdeklődőket, a gyerekeknek ingyenes jégpálya, a Jégpalota mesés-játékos programjai, kézműves játszóház, fotósarok, diakuckó, kreatív sütiműhely nyújt varázslatos élményt.


Plusz programként javasoljuk felkeresni az egri fürdőt, mely egy igazi török fürdő, hammam!!!!

50 fős befogadó képességű, tehát amennyiben a csoport teljes egészében igényli szinte csak mi leszünk ez időtájt.
Ez egy cseppnyi időutazás a múltba: a fürdő legrégebbi medencéje, a Török medence még 1610-ben épült!

Az épület legkülönlegesebb medencéje a  Nagy tükörmedence, melynek varázsát a fölötte magasodó, díszes aranykupola adja. Ha kigyönyörködtük magunkat benne, nézzünk egy kicsit lefelé is, hiszen ott vár a következő meglepetés! A medencét saját forrás táplálja, a radonos gyógyvíz így a kőlapok közötti résekből, közvetlenül bugyog fel a felszínre, egészen különleges élményt nyújtva ezzel a fürdőzésnek. Próbáljuk ki a Török fürdő mind a 6 medencéjét, majd engedjünk a kísértésnek és kényeztetésképp válasszunk a különböző masszázsok, a gőzfürdő, vagy éppen a szauna közül! A Török fürdőben a gyógyvíz radon-tartalma miatt 2,5 óra tartózkodásra van lehetőség.

Miután kellemes elfáradtunk, élményekkel feltöltődtünk kb. 18.00 órakor haza indulunk.

Érkezés Pécsre kb éjfélig.

 

 Az ár tartalmazza:

 • Buszjegyet
 • Helyi idegenvezetőt
 • Foglalási és szervezési díjat

Az ár nem tartalmazza :


 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő( soron kívül választott ülőhely) egyéb esetben az ülőhelyek jelentkezés sorrendjében kerülnek beosztásra az együtt jelentkezőket tekintve
 • Belépők: helyben fizetendők egyénileg!
 • Egri Vár: Alap: Felnőtt: 2 000 Ft, diák, nyugdíjas: 1 000 Ft, Alap jegy plusz Gárdonyi Géza Emlékkiállítás: felnőtt 2250 Ft, diák, nyugdíjas: 1125 Ft, Akik szeretnének audio guide füllhallgató idegenvezetést hozzá: 400 Ft/fő, Szép Kártya szabadidő zsebbel fizethető.
 • Török fürdő: 2,5 óra időtartamra: 2 200 Ft/fő felnőtt és nyugdíjas, gyermek 16 éves korig: 1 500 Ft/fő. Törölköző bérlés igény esetén: 300 Ft.
  Min 25 fő esetén csoportos kedvezményt kapunk ( 10 %), így kérünk mindenkit, hogy foglaláskor jelezze a fürdő használati szándékát!

 • OTP SZÉP Kártyát elfogadunk az alapcsomagra! (szálláshely vagy szabadidő zsebből)
  A belföldi utak esetében érdemes Szép Kártyát vinni, ugyanis több helyen a belépők téríthetőek vele!


Fizetési feltételek: Jelentkezés Online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés: átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


Az utazás min. 35 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk.


Kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

A belépő összegek tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező