>

Horvátországi nyaralás busszal: Isztria- Pula
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:34010
Cél:Pula (Horvátország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs-Szigetvár-Barcs
Útvonal:Pécs-Barcs- Rijeka- Pula

Utazás ára

199.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.


Beutazási szabályok a Konzulátus oldalán olvashatóak itt! Kacsintás

 

Pula: Pula az Isztriai félsziget legnagyobb városa. Az ókorban a Római Birodalom gyarmatvidéke volt. Szinte az egész történelmi óváros, s annak legtöbb látnivalója ebben az időszakban épült fel. Annyi látnivaló van Pulán illetve a környéken, ha egy hétig itt nyaralsz, minden napra jut valami érdekes program, látnivaló. Így mindenki meg fogja találni a maga kedvére való szórakozást.

A hotel: A zöld erdőtől és a kavicsos strandtól csak méterekre található Hotel Pula kis szabadtéri medencével és szaunával ellátott edzőteremmel várja vendégeit. A vendégek a közeli futóösvényt és teniszpályát is igénybe vehetik. Minden légkondicionált szoba modern bútorokkal, műholdas TV-vel és íróasztallal rendelkezik. A privát fürdőszobák hajszárítóval szolgálják a vendégek kényelmét. Néhány szobához erkély tartozik. ( felárért külön igényelhető) 

A Hotel Pula*** tágas étteremmel, valamint bárral ellátott nappalisarokkal várja a vendégeket. 

Mindössze 100 méterre számos festői strand terül el. A 3000 éves Colosseum 2 km-re található. 

2 fős: egy franciaágyas szoba, 3. főnek pótágy, zuhanyzó-wc fürdő, sat Tv, internet

 

1.nap 07.24  Pécs, Domus parkolóból a reggeli órákban. Vidéki utasainknak ingyenes parkolási lehetőséget ajánlunk fel Pécsett, ahol az autóbuszba is csatlakozhatnak. Amennyiben szeretnék igénybe venni kérjük ezt megjegyzésben feltüntetni! 

Majd folyamatos utazás, megállás technikai szünetekre. Érkezés Pulába este.

 Szállás elfoglalása, pihenés, ismerkedés a tengerrel. Vacsora.

 

2.nap 07.25   Reggeli -szabad program-vacsora

3.nap 07.26   Reggeli -szabad program-vacsora

4.nap 07.27   Reggeli - szabad program- vacsora

5.nap 07.28   Reggeli -szabad program-vacsora

6.nap 07.29    Reggeli- szabad program- vacsora

7.nap: 07.30 Reggeli- szabad program-vacsora

8.nap: 07.31 Reggeli, majd haza utazás.

 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást ( buszjegyet) 
 • Szállást 2 fős szobákban félpanziós ellátással ( reggeli és vacsora, ez utóbbihoz automatából víz, üdítő, sör, bor jár)


Az ár nem tartalmazza:

 • Kötelező sztornó- és utasbiztosítás: Utasainknak kötelező megfelelő biztosításokkal rendelkezniük. Ehhez javasoljuk a kombinált sztornó+ utasbiztosítási csomagot, mely esetén a biztosító nem számol fel önrészt. Foglaláskor kérjük megadni, mely típust szeretnék! 
  • Választható: alap 2,5 % ( biztosítási esemény az utas Covid-19 fertőzésből eredő orvosi ellátása, kórházi kezelése is ) 
  • vagy Covid-ra kiegészített 4,5 % os sztornó. ( a fent említett alap sztornón kívül, ha Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerül ( pozitív teszt miatt  ) és emiatt nem tud elutazni, akkor is téríti a biztosító utazását 3.000.000 Ft összegig. 
  • Általános Baleset- Betegség- Poggyász biztosítás: 620 Ft/fő/nap, mely tartalmazza a Covid-19 fertőzésből adódó kockázatokat, tehát minden kiegészítő díj megfizetése nélkül téríti biztosítónk a sürgősségi betegellátás és hazaszállítás költségét a megadott limitekig.
  • Amennyiben Ön saját utasbiztosításával utazik ( általában bankkártyához társuló, érdeklődje meg bankjánál pontosan mit tartalmaz!!!! ) kérjük kitölteni a Biztosítási Nyilatkozatunkat, mellyel igazolja annak meglétét ill. saját maga ügyintézését szükség esetén! Ez esetben a sztornóbiztosítás egyedüli termékként jelentkezik, ez által nincs meg a kombinált kötés kedvezménye tehát 80 %-ban téríti  meg utazását a biztosító akkor is ha jogos esetben áll el az utazástól. 
 • Üdülőhelyi díjat: 70 kuna/fő 
 • Egyedüli utasokat szívesen társítunk! Kérjük ezt időben jelezze, hogy mielőbb feltüntessük! 
 • Fix ülőhely: 3 000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.

 

Kedvezmények:

 • gyerek szülővel egy ágyon ágyon: 0-4 évig: 30 000 Ft
 • gyerek szülűkkel egy szobában pótágyon 4-12 év között: 149 950 Ft

 

Az út minimum 35 fő foglalása esetén indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot, a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.
  – az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
  – a maszk használata nem kötelező, de ajánlott,
  – kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk! 3000 Ft/fő

 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!

 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező