>

Eplényi kalandok: libegőzés- túrázás, csopaki pihenővel
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:34013
Cél:Veszprém (x),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Sásd- Dombóvár- Siófok
Útvonal:Pécs- Siófok- Eplény

Utazás ára

13.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.

Jelentkezési határidő és akciós ár: JÚNIUS 19

Ezen dátum után is -amennyiben reálisnak látjuk a busz indítását-, a fennmaradó helyekre lehetséges a további jelentkezés egészen indulásig eredeti áron a szabad helyek függvényében


 Fizetés: csak átutalással és csak online jelentkezéssel


Indulás a pécsi Domus parkolóból 06.00 órakor, célunk a Bakony!

Kb 10.00 óra környékén érjük el a mesebeli bakonyi környezetet, azon belül is Eplényt!

Az Audi E-tron 4 üléses felvonóval azaz az Eplényi Libegővel fogunk először utazni, ami 20-25 perc alatt szállít minket fel a hegytetőre. Így tehát akár nyugdíjasok akár családunk idősebb tagjai is bátran velünk tarthatnak az utazásra, biztos, hogy élményteli napban lesz részük zöld környezetben, friss levegőn.

Nem messze található meg az Ámos-hegyi Kilátó, ahova gyalog folytatjuk utunkat a Mezítlábas Ösvényen keresztül. Az Ösvény úgy lett kialakítva, hogy a kilátóig több típusú talajon tudjunk végigmenni. Van közte mulcs, kavics, toboz, homok, fa, föld és murva is. Pici gyerekeknek és az időseknek is tökéletes elfoglaltság, nagyszerű élmény!A Mezítlábas Ösvény használata természetesen ingyenes.
Elérünk a fából készült kilátóhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Magas-Bakonyra, és tiszta időben még a Balaton is előbukkan a távolban! Megéri felkapaszkodni Kacsintás

Ezután a Kalandösvényen keresztül vezet vissza utunk a libegő aljához, kb. 2 órás program vár ránk. Az erdő legszebb részeit fogjuk érinteni, varázslatos madárdallam és tökéletes nyugalom mellett! Nincs más dolgunk csak elindulni a START táblánál, és követni a fákra festett Kalandhegy szív jelzéseket.
A völgyben egy tó mellé érünk majd ki és a patak mentén sétálunk vissza a libegő indító állomásához. A természet szépsége, a friss levegő és a nyugalom amit az erdő ad felejthetetlen élmény, energiával tölt fel.

Délutánunkat a Balaton mellett töltjük, Csopakon.

Először a település határában lévő vízimalomnál állunk meg, ahol izgalmas bemutatás vár majd ránk a malom őrzőjétől. Megismerjük a 750  éve Csopakon működő malom történelmét, hogy a malom hogyan vészelte át a Mohácsi vésztől kezdve a török hódoltság korán át a Rákóczi szabadságharc küzdelmeit, a Habsburg birodalom térhódítását, az I. világháborút, a II. világháborút, a 40 éves kommunizmus időszakát, a rendszerváltás korát napjainkig. Látni fogjuk, hogyan működik egy igazi bio malom, amely a mai napig működőképes, ugyanis bemutatják.

Végül pedig lesz időnk lazulni egyet egy pohár csopaki bor társaságában valamelyik kellemes vendéglátó egységben. Élvezve legnagyobb tavunk látványát. Nem mehetünk el a nélkül, hogy ne kóstolnánk meg a helyi ízeket... Hisz a falu életét a borkultúra határozza meg. Ebben a faluban védelem alá helyezték a szőlő növényt, kivágása tilos, ezzel is próbálják óvni a tájat meghatározó szőlőket az ingatlanbefektetőktől.

Haza indulás 17.00 órakor. Érkezés Pécsre az esti órákban.

 

 Az ár tartalmazza:

 • Buszjegyet
 • Foglalási és szervezési díjat
 • Csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza:

 • Fix ülőhely: 3 000 Ft/fő( soron kívül választott ülőhely) egyéb esetben az ülőhelyek jelentkezés sorrendjében kerülnek beosztásra az együtt jelentkezőket tekintve
 • Étkezés egyénileg
 • Belépő: Eplényi Libegő+ Kalandösvény belépő: csoportos min 10 főtől: 1 600 Ft/fő, Csopaki Malom idegenvezetéssel: 500 Ft/fő
 • OTP Szép Kártyát elfogadunk belföldi utazásainkra! Mindegyik zsebet! 


Fizetési feltételek: Jelentkezés Online rendszerünkön keresztül.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege!
Fizetés: átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  


Lemondás: a lemondás nem díjtalan!
A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen.


Az utazás min. 30 fő esetén indul.


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!
Kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!


Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.

 • Az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,

 • A maszk használata nem kötelező, de ajánljuk 

 • Kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!

 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező