>

Olaszországi nyaralás: Lido di Jesolo- Velence by night
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:34020
Cél:Lido di Jesolo (Olaszország), Velence (Olaszország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár - vagy Pécs- Sásd- Kaposvár- Nagykanizsa
Útvonal:Pécs- Ljubljana- Lido di Jesolo

Utazás ára

115.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2021. augusztus 18.


FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

A Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolításának lehetõségét jelentik, úgy érzik, hogy 100% -osan visszafizetjük õket.


Beutazási szabályok olvashatóak a Konzulátus oldalán itt! Kacsintás

 

Nem indítjuk létszám 


Desztináció: Lido di Jesolo

Népszerű üdülőtelepülés, 15 km hosszú homokos, fenyőerdők által szegélyezett, sekély vizű tengerparttal rendelkezik. A lassan mélyülő, meleg vízű, jól felszerelt, vízimentők által is felügyelt homokos tengerpart, valamint az itteni aquapark, vidámpark, akvárium és tropicarium miatt kisgyermekes családok számára is ideális olaszországi üdülési célpont.

Látványosságok, nevezetességek, történelmi emlékek itt nem nagyon találhatók. Ugyanakkor éjszakai szórakozóhelyekből, diszkókból, sörözőkből, bárokból nincs hiány. Butikok, piac, bevásárlási lehetőség... Lido di Jesolo főutcáját az estéken lezárják az autók elől, így sétálóutcává alakul át, ahol egymást érik a kávézók, pizzériák, üzletek, szórakozóhelyek, a végeláthatatlanul hosszú főutca forgataga,  mediterrán hangulata mindenkit elvarázsol. 

 

1.nap:  08.18 Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor.

Felszállási helyek: Pécs- Sásd- Kaposvár vagy Pécs - Szentlőrinc- Szigetvár- Kaposvár- Nagykanizsa vonalon a jelentkezők függvényében. 

Amennyiben saját gépkocsival érkezik pécsi indulásra, úgy gépkocsiját
ingyenesen tárolhatja zárt parkolóban! Csak kizárólag vidéki utasok részére  Autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban! 

Utazás Szlovénián keresztül a kötelező pihenőidők betartásával. Útközben Trojaneban állunk meg hosszabb pihenőre, ahol megízlelhetjük a híres szlovén fánk remeket.

Érkezés Lido di Jesolóban a késő délutáni órákban.

Szállodánk elfoglalása. Majd pihenés következik.

Vacsora egyénileg, számtalan étterem kínálata közül tudunk válogatni.


2.nap: 08.19 Reggeli után .... Szabad program, strandolás, napozás, pihenés a jesoloi homokos parton.

Vacsora egyénileg.

Esti programot kínálunk, Velence esti fényeinek megtekintését! 


3.nap:  08.20
Reggeli után ismét a megszokott jesoloi strandot keressük fel.
Szabad program fürdési lehetőségek tovább a strandon.
Ajánljuk felkeresni az Aqualandia Lido di Jesolo parkot - egy igazi karib-tengeri szigetet elevenít fel. Aqualandia a szórakozás több mint 80.000 m˛-es oázisa, amely minden korosztály (a gyerekek, a fiatalok és a családok) számára egyszerre nyújt kikapcsolódást, szórakozást, extrém sportokat és vízi élményeket.Az egyedülálló Aqualandia park világviszonylatban is páratlan vízi élményeket, tematikus részterületeket, magas színvonalú műsorokat kínál jellegzetes üdülőfalvi környezetben (pálmafák, valamint többezer növény- és virágfaj között Aqualandia számos animációs programot kínálnak látogatóinak: latin-amerikai táncleckék, strandröplabda játék. ).

Esti programot kínálunk, Trevisoi kastély felkeresése borkóstolással! 

4.nap: 08.21 Reggeli után ... Szabad program, fürdés, napozás, pihenés...

 

5.nap 08.22 Reggeli után kijelentkezünk a szállodából majd haza indulunk. Útközben szlovén területen Marché-ban megállunk vásárolni, étkezni. Érkezés Pécsre,  a késő esti órákban.

 

Az ár tartalmaz:

 • Buszjegyet
 • Szállást hotelben 2-3 ágyas elhelyezéssel reggelivel
 • Helyi idegenvezetőt a fakultatív kirándulásokra
 • Foglalási és szervezési díjat


Az ár nem tartalmaz:

 • Kötelező sztornó- és utasbiztosítás: Utasainknak kötelező megfelelő biztosításokkal rendelkezniük. Ehhez javasoljuk a  kombinált sztornó + utasbiztosítási csomagot,  amely esetben biztosító nem számol fel ön helyett. Foglaláskor kérjük megadni, mely típust szeretnék! 
  Sztornó + utasbiztosítás kombinált csomag korhatár nélkül: 9 000 Ft/fő
 • Általános Baleset- Betegség- Poggyász biztosítás: 510 Ft / fő / nap , melyre vonatkozik a Covid-19 fertőzésből adódó kockázatok, tehát minden kiegészítő díj megfizetése nélkül térítési biztosítónk a sürgősségi betegellátás és a hazaszállítás költsége a cikk limitekig.
 • Mind Ön  saját utasbiztosításával  utazik (általában bankkártyához társuló, érdeklődje meg bankjánál pontosan mit tartalmaz !!!!) kérünk kitölteni a Biztosítási Nyilatkozatunkat, mellyel igazolja annak meglétét ill. saját maga ügyintézését szükség esetén! Ez esetben a sztornóbiztosítás egyedüli termékként jelentkezik, mivel nincs meg a kombinált kötés kedvezménye tehát 80% -ban volt tér meg az utazás a biztosító akkor is ha jogosult az el utazás.
 • Fakultatív kirándulások: 1. Velence by night 19.00-23.00 óra között Velence esti fényeinek megtekintése, helyi vezető kíséretében. Ára: kb. 40 €/fő  Kérjük igényét jelentkezéskor jelezni! 
 • Fakultatív kirándulás 2. Trevisoi kastélylátogatás borkóstolással késő délutáni program 16.30-19.00 óráig: kb. 35 € /fő Kérjük igényét jelentkezéskor jelezni! 
 • Belépő: Aqualandia Élménypark: jegyek 30-35 €/fő körül
 • Idegenforgalmi adó: kb 12 €/fő
 • Strandszervíz: napozóágy, napernyő bérlés helyszínen a parton lehetséges.
 • Fix ülőhely: 3 000 Ft  (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérésüket helyesen, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámozás az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében:  Foglaló 40%, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
Fizetés átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

Foglalást telefonon NEM fogadunk!

 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számolták! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen.

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek többször áttérnek, fertőtleníteni tudják.
  - az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az egészségügyi egészségügyi szempontból mindenképpen legyen,
  - a maszk használat nem kötelező, de ajánljuk 
  - kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvását az utazáson csak abban az esetben vegyék lehetővé, ha egészségesek.

 

Ülőhelyek:

 • Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk! 3000 Ft / fő
 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetben, a gépkocsivezető kap elhelyezését.Tehát az első sor NEM foglalható!
 • Az ülőhelyek kiosztására használt hirdetése nem áll módunkban elfogadni

 
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező