Advent Pannonhalma és Győr Vásáry André koncerttel ÚJ
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:3461
Cél:Pannonhalma (Magyarország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs-Sásd -Dombóvár Pécs -Bonyhád-PÉcsvárad
Útvonal:Pécs-Győr

Utazás ára

10.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. december 21.


2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik


Akciós ár megjegyzés rovatban kérjük jelezni : (nyugdíjas, pedagógus,diák részére) 

 

KÜLÖNLEGES BELFÖLDI PROGRAM AZ ÜNNEP JEGYÉBEN


Indulás Pécsről a Domus parkolóból 09.00 órakor. Folyamatos utazás  PANNONHALMA  irányába.
Első programunk az apátság megtekintése.

MIkor mennénk ha nem most Adventkor egy olyan helyre amely mindenkit megérint .Pannonhalma 

"996-ban Géza fejedelem Csehországból érkező szerzeteseket telepített le Pannónia Szent Hegyén. A Tours-i Szent Márton tiszteletére emelt monostor a fejedelmi alapítás szándéka szerint a középkori Európa kultúrájának keleti hídfőállása lett. Falai között rendszeresen megfordult Szent István (1000-1038), az első magyar király is.

Uros apát (1207-1243), a ma is meglévő templom építtetője visszaverte a mongolokat a monostor-erőd falai alól. Tolnai Máté apátsága idején Pannonhalma kiemelt helyet kapott a magyarországi bencés monostorok között, és 1514-ben főapátsággá vált. A török hódoltság másfél évszázada alatt azonban hosszabb-rövidebb időszakokra a szerzeteseknek menekülniük kellett.... " a folytatását meghallgathatjuk az helyi idegenvezető által ,további érdekességeket melyek a legősibb helyen történtek és történnke még ma is.

Sétánk után a látogatóközpontban vásárolhatunk,ajándék gyertyákat vihetünk magunkkal az otthoni karácsonyi hangulathoz. kb 14.30 órakor indulunk tovább .

 

15.00 órára  Győrbe érkezünk, mely advent időszakban egyre szebb és különlegesebb programokkal várja a turistákat. 

" A barokk belváros sétálóutcáján, a Baross úton a gasztronómia kapja a főszerepet, továbbhaladva pedig a meghitt hangulatú Széchenyi téren kézműves vásári forgatag, és látványos fényfestés várja az érdeklődőket.A Dunakapu téren a Győr Óriáskerékről madártávlatból lehet megcsodálni a belvárosi fényeket, az ünnepi forgatagot, de szép rálátás nyílik a folyókra, a Radó-szigetre egyaránt. Az adventi időszakra örömteli készülődést és áldott karácsonyt kívánok!"

 

Ezekkel a mondatottal nyitotta meg a rendezvényt Dr. Fekete Dávid alpolgármeste  "

Egyéni sétára bíztatunk mindenkit , de az alábbiakban felsoroljuk mi minden vár ebben a városban bennünket,

amelyet a legszebb karácsonyi városok listájára beválasztottak Európában :

 

 • Baross úti Látogatóközpont szombat délutánonként a társasozni szerető közönséget vár, akik 15 órától a Győr Városszeretők társasjátékával játszhatnak egy-egy meleg tea kíséretében
 • Aventi fényjáték  zenével Széchenyi téren 17.00-18.00 órakor 
 • Kovács Margit-iskola betlehemes háza
 • Kézműves vásár
 • Jégre fel! Hozd magaddal ha van ,ha nincs az sem baj A jégpálya helyszínén korcsolyabérlési lehetőség biztosított.  Belépő: diák: 800 Ft, felnőtt: 1000 Ft
 • Pörögj fel! Az óriáskerékről 20 perc alatt egész Győrt és környékét láthatod. Jegytípusok: Felnőtt: 2000 Ft/fő. Kedvezményes (140 cm-nél alacsonyabb gyerekek, diákigazolvánnyal rendelkezők, 65 év felettiek részére): 1500 Ft/fő. Csoportos (4 felnőtt): 7000 Ft. 2 éves kor alatt ingyenes.
 •  17:00 SZÉCHENYI TÉR ÜNNEP – VÁSÁRY ANDRÉ KONCERTJE Vásáry André Ünnep című platinalemezes albuma az alapja a művész adventi repertoárjának, mely megjelenése óta jócskán kibővült. Előadásában a legismertebb és legnépszerűbb karácsonyi örökzöldeket hallhatja a közönség élőzenekari kísérettel. Lemezének borítóján olvasható üzenete most is érvényes: „Remélem, ezzel az albummal sikerül nekem is egy kis örömöt, békességet és szeretetet csempésznem az év legszebb ünnepébe és lélekben együtt lehetek azokkal, akik meghallgatják...” A koncertjére érkezőknek személyesen adja át az ünnepi érzést.
 • 18:00 DUNAKAPU TÉR MŰKORCSOLYA- ÉS HOKIBEMUTATÓK
 • Karácsonyi bögre 600 FT/db amellyel végig kóstolhatjuk a forralt borokat és puncokat
 • Étkezési lehetőség a megannyi étterem és fabódé

 

Visszaindulás PÉcsre 19.00  és 20.00 Óra között időjárás függvényében 

Még a mai napon hazaérkezünk kiindulási helyünkre.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc hazsnálat nélkül
 • Foglalás és szervezési díjat
 • pannonhalmi Apátság belépődíját idegenvezetéssel.

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (soron kívül választott ülőhely)egyéb esetben az együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra. 
 • 10+ 1 AKCIÓ! : Minden 10. fizetett fő után, a 11. fő ingyenes! ( nem összevonható csoportos kedvezménnyel! gyerekkedvezménnyel,nyugdíjaskedvezménnyel)


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 30 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk.

 

Az utazáshoz kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező