Montenegroi nyaralás busszal 1.turnus Szezonnyitó: 9 nap
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:37
Cél:Tivat (Montenegro), Donja Lastva (Montenegro),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Budapest- Dunaújváros-Paks-Szekszárd- Bonyhád- Pécsvárad- Székesfehérvár (extra transzfer felár )
Útvonal:Budapest-Pécs-Mohács-Sarajevo-Mostar-Tivat

Utazás ára

67.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


      Felszállási helyek:  (Transzfer Feláras):Budapest- Dunaújváros-Paks-Szekszárd-Bonyhád-Pécsvárad- (Alap):Pécs-Mohács/Beremend/Harkány

 

Amennyiben saját gépkocsival érkezik pécsi indulásra, úgy gépkocsiját
ingyenesen tárolhatja zárt parkolóban! Csak kizárólag vidéki utasok részére autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban!Király

 

Tivat a Kotori-öbölben található, nyáron és télen is népszerű üdülőváros. Régen a Monarchia hadihajói állomásoztak itt, majd hajógyáráról volt nevezetes, tavaly óta az Adria legnagyobb és legmodernebb luxus yacht kikötője, a Porto Montenegro vette át ezek helyét. Történelmi központja a nyári fesztiválok, kellemes esti séták és a szórakozás helyszíne.

Az új építésű apartmanházm Tivat elővárosi, zöldövezeti részében 350 m-re a tengerparttól található meg. Megközelítése gyalogosan részben lépcsősoron történik. Mediterrán udvar tartozik hozzá grillezővel, bográccsal, tárcsával és autóparkolóval. Minden apartmanból tengerre néző a kilátás. A ház közelében kiépített betonos és kavicsos strandok érhetőek el.

Vigyor csendes, nyugodt, apartmanházas környezetben található viszonylag új apartmanok (tulajdonosok ízlése szerint berendezésileg eltérőek) 

Rosszall távolabb a tengerparttól, kb 400-500 m-re, közelebbiek FELÁRÉRT LEKÉRÉSRE a szabad helyek függvényében! 


1. nap: Budapesti indulás esetén Népligettel szemben, Planetárium parkolóból 03.00 órakor és a további felszállások a jelentkezés sorrendjében meghatározva.  Transzfer feláras: 12 000 Ft/fő oda-vissza- Utasainknak segítünk transzfer rendelésben, ami a pécsi idulású busz menterendjéhez alkalmazkodva oda-vissza szállítja utasainkat, létszámtól függetlenül ezen az áron biztosított!
Pécsről  06.00 Domus parkoló.  ( A végleges indulási időkről indulás hetében adunk ki pontos tájékoztatást a felszálló helyek függvényében. ) 


Útközben pihenőhelyeken, benzinkutakon bankkártyás vagy készpénz (papír €, FÉM nem! ) fizetés lehetséges. 

Útközben Mostarban rövid séta a mostari híd környékén, fotószünet, séta, a bazárosoknál apróságok vásárlása és a helyi burek megkóstolása javasolt. Továbbutazás, szállás Neum környékén. Vacsora 


2.nap Reggeli után a Trsteno Arborétumban állunk meg, mely Dél-Dalmáciában, nem messze Dubrovniktól található, mely a Horvát Tudományos és Művészeti Akadémia kezelésében áll. Két gigantikus (500 évesnél idősebb) platánfájáról nevezetes. A Gučetić-kert tipikus ragusai reneszánsz kert, geometrikus alaprajzzal, ortogonálisan vezetett sétányokkal, melyeket alacsony kőfalak szegélyeznek. Érdekesség, hogy a kert kompozíciója egyetlen tengelyre épül.,Következő megállónk Dubrovnik. Itt néhány órát eltölthetünk egyéni barangolással. Lehetőség szerint együtt marad a csoport. Továbbutazunk Montenegróba.

Érkezés Montenegróba a késő délutáni órákban,  szállások elfoglalása. A helyszínen a csoportot irodánk telepített idegenvezetője várja.

 3.-8.nap: Üdülés, pihenés változatos fakultatív programokkal.


9.nap
: Visszaindulás Tivatból 9.00 órakor folyamatos utazás technikai megállókkal. Pécsre 23-24. érkezés

10. nap Budapestre érkezés a hajnali órákban.

 

Autóbuszaink túlterhelése végett: Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott  csomagot gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt csomagjaikat nem visszük el! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem!

 

1) Villa Negra  Tivat - Donja Lastva: a parttól messzebb hegyoldalban, kitűnő kilátással a tengerre. Kb. 400 m-re. 

www.montenegroapartman.hu oldalon Vigyor

 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

Ap. 4 fős: két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral

Ap. 4 fős Lux (1. emelet): két légteres, nappali konyhasarokkal, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral-dupla területű mint a normál 4 fős. Különbség: a két alvó egység ajtóval zárható egymástól, a fürdőszoba zavartalanul elérhető közös folyósóról.

A p. 4 fős Lux (2. emelet): két légteres, mindkét légtérben konyhasarokkal, mindkét szobából külön terasz kerti bútorokkal, zuhanyzó-wc fürdő közös, klíma,

 

2-es ház: Bosko studiók: a parttól messzebb hegyoldalban, kitűnő kilátással a tengerre. Kb. 400 m-re. 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő, klíma, terasz kerti bútorral.
Kerti grillezési lehetőség.

 

3-as ház: Iva studió: A Bosko stúdiók és a tengerpart közötti utcában található földszinti elhelyezkedésű stúdiók, nincs kilátás a tengerre. Kb. 300 m-re. 

St. 2-3 fős: egy légteres, konyhasarok, zuhanyzó-wc fürdő,  kis földszinti terasz kerti bútorral.

 

Fő út melletti, tengerparttól kb. 100 m-re elhelyezkedő magán apartmanok FELárért foglalhatóak a szabad kapacitás tekintetében! Részletekről érdeklődjön irodánkban!  CSAK LEKÉRÉSRE! 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Szállást apartmanban www.montenegroapartman.hu
 • Telepített csoportkísérőt 
 • Rezsiköltséget 
 • Ágyneműhuzatot
 • 1 szállást félpanzióval Neum környékén

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP (500 Ft/fő/nap)  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Trsteno belépő :               Dubrovnik belépőket :
 • Sztornóbiztosítás, utasbiztosítás mellé kedvezően 1,5 % -ért igényelhető! 
 • Fakultatív programok árát
 • Id.forg.adót: 10 €/fő/hét (helyszínen KÖTELEZŐEN fizetendő)
 • Klíma: 35/45 €/hét apartman függően
 • Fix ülőhely felár: 2 000 Ft/fő ( választott ülőhely ) alap esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra- mikrobusznál a jobb oldali üléssor egyes ülésekből áll! 
 • Extra felszállóhely felár Budapest: 12 000 Ft/fő oda-vissza ( Transzferelés Bp-6-os út vonalán a  pécsi autóbuszra, létszámtól független ezen az áron biztosított ) 
  VAGY Pécsre  saját  gépkocsival érkező és csatlakozó vendégeink részére ingyenes, zárt parkolót biztosítunk az utazás időrtartamára. Így beszállás a parkolónál csomagjaival együtt.
  VAGY hostel jellegű szállást tudunk biztosítani kb 3 900 Ft/fő/éj áron, ahol szintén felvesszük az autóbusszal. 
  ( Kérjük jelezze az út megrendelésekor írásban )
 • Egyágyas felár: szezonfüggő,  kb. 70 €/hét. - TÁRSÍTÁSI Garanciát nem vállalunk! Szíevesen segítünk egyedülálló utasoknak az utitárs keresésben, ehhez javasolt a mielőbbi jelentkezés, hogy minél több ideig láthatóvá tehessük. Ellenkező esetben az egyágyas felár megfizetése KÖTELEZŐ! 
  Amennyiben ÖN ezt nem tudja felvállani, választhatja Szezon Nyitó vagy Záró hetünket, ahol nem számolunk fel egyágyas felárat! Ide kattintva azonnal eléri!  
Ebéd: Menü lehetőség étteremben a környéken több helyen is: kb 5-6 €/fő. (helyben egyénileg intézendő!)

Vacsora: Svédasztalos vacsora a közeli hotel éttermében: kb 10 €/fő/alkalom szerűen fizetendő. 

 

 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.


VIDEÓ Donja Lastva strandról a Villa Negra alatti és a Hotel Kamelija közötti szabad strandok a kis templommal, ahonnan a hajó kirándulások indulnak!

KacsintásVigyor
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező