>

Modena- Maranello- Bologna (Ferrari- Lamborghini- Imola Forma 1)
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4187
Cél:Bologna (Olaszország), Modena (Olaszország), Maranello (Olaszország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Budapest-Dunaujváros-Paks- Szekszárd (feláras) Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Kaposvár - Nagykanizsa
Útvonal:Pécs - Trieszt-- Bologna

Utazás ára

84.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 


Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes, zárt parkolást ajánlunk fel Pécsett!

 

Egy különleges utazásra invitáljuk Utasainkat idén kibővítve!

Uraknak: autók, motorok, vezetés élménye!

Hölgyeknek: látnivalók, gasztrónómia!

Tudjuk, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, nem elég ha párunk hódolt autók iránti szenvedélyének, jól is kell laknia! Ehhez ajánljuk a helyi gasztronómiai különlegességeket megízlelni, nem rendelünk kommersz szállodai turista menüt, szabad idő lesz az étkezésekre!

 

 

 Egyéni jelentkezőknek évi egy alkalommal rendezzük meg az utazást! 2020-ban: október 3-6


1.nap: 10.03 Indulás,  kb. 02.00 órakor Budapest, Népligettel szemben, Planetárium parkolóból.

Pécs, Domus parkolo kb 05.00 órakor - Szigetvár- Kaposvár- Nagykanizsa útvonalon és felszállási lehetőségekkel. A pontos indulási időket a felszállások tekintetében adjuk meg utazás előtt!
Folyamatos utazás Szlovénia-Olaszország irányába, rövid pihenőkkel.

Megérkezés Modenába délután.

Modena óvárosa Világörökség része! A város ma leginkább az autógyártás fellegváraként ismert, mivel a legtöbb híres olasz autógyár itt található (Ferrari, De Tomaso, Lamborghini, Pagani Zonda és Maserati).
DE ezen a délutánon a vorás szépségeit részesítjük előnyben!
Híres látnivalói közül három is a világörökség része: a Piazza Grande, a San Geminiano-katedrális és a Ghirlandina torony. A Piazza Grande Modena szíve, itt vannak a legjobban látogatott emlékművek, például a középkori Palazzo Comunale, a Ghirlandina torony, a Városháza és a 17. századi Hercegi palota, mely ma a katonai akadémiának ad otthont. A katedrális Lanfranco műve, a szobrok Wiligelmoé. Az európai romantika egyik mesterműve. A Torre della Ghirlandina torony régóta szimbóluma Modenának, a város minden részéből lehet látni a több mint 86 méter magas építményt. Az épület tetejéről páratlan kilátás tárul Modena városára.

Este elfoglaljuk szállásunkat a környéken.

 

2.nap: 10.04
Első programunk: utazás a Ferrariról híres városba Maranelloba, ahol ellátogatunk a Ferrari Ring és gyár mellett található múzeumba. Itt megtekinthetjük kicsiben és életnagyságban az autógyár nagyjait a kezdetektől indulva, olds- verseny- Forma 1-es, utcai és modern darabjait láthatjuk a tűzpiros remekeknek. Ha megcsodáltuk a gyönyörű Ferrari darabokat teszt vezetésre indulhatunk.
Előre leszervezetten erre egy helyi csapat lesz segítségünkre. Rendelkezésre állnak az autók, így akár a teljes csoportnak van lehetősége kipróbálni a Ferrari adta vezetés érzését.
Különleges lehetőség egy tűzpiros Ferrarit egy próbavezetésre vinni a város utcáin profi másod sofőrrel!

A nap második felében: ismét Modenába tartunk, ahol a márka atyjának, Enzo Ferrarinak az életével, munkásságával ismerkedünk, Modenai szülőházához látogatunk el. Az autóipar úttörőjének lakóháza mellé épített modern, futurisztikus Ferrari-pajzs sárga komplexumát is felfedezzük, ahol további utcai, versenyautókat is láthatunk kiállítva személyes tárgyai mellett

Ismét visszatérünk a modenai élethez és a Gasztonómiához! Szabad idő keretén belül együnk- igyunk!
Senki se hagyhatja el Modenát a leghíresebb helyi "étel" megkóstolása nélkül- ez a hagyományos modenai balzsamecet - melyet főzött szőlőből készítenek, miután hosszú éveken keresztül fahordókban érlelnek.
Klasszikus helyi ebéd lehet előételként a tortellini, melyet itt találtak fel! majd főételként zampone (töltött disznóláb). Nem maradhat ki a parmezán sajt balzsamecettel meglocsolva és a Lambrusco vörös bor sem. Végül a vignolai cseresznyetál. A torta barozzi egy nagyon finom csokis, mogyorós és kávés sütemény. A pesto modenesét rozmaringból és fokhagymából készítik. 1511-es étel a cotechino modena, ami hasonlít a zamponére (disznóláb), csak soványabb. Az egyik ostrom alatt ették Mirandolában, mikor az embereknek muszáj volt kevesebb húst enniük.

Este visszatérés szállásunkra.


3. nap: 10.05 Reggeli utána Lamborghini Múzeumnál állunk meg. 1,5 órás látogatás egyénileg. Aki nem szeretne bemenni a szomszédos kávézóban töltheti ezt az időt.

Majd ellátogatunk Imolába, hogy megtekintsük az egykori nevezetes Forma 1 pályát, ahol a híres Senna vesztette életét, mára szobra őrzi rajongói részére emlékét. Egy múzeum is megtekinthető a pálya mellett, a járművek fejlődését mutatja be. 

Programunk komplett buszra rendelhető, így mindenki részére kötelező, aki az utazáson részt vesz!!!!


- gépkocsivezetőink engedélyt kaptak, hogy saját autóbuszunkkal egy teljes kört megtehessünk IMOLA pályán, megállva Ayrton Senna emlékművénél Király

- kiszállás a rajtnál, lelátó megtekintése

- fotó készítési lehetőség a pódiumról

- meglátogatjuk a Dekra tornyot, ahonnan fentről panoráma képet készíthetünk a pályáról

 

Ezután Bolognába utazunk! A város Olaszország gasztronómiai fővárosa! Sok ínyenc látogatja a várost, hogy e finomságokat kóstolja. Az éttermek, bárok, kávézók mindig csordultig vannak emberekkel, élettel, különleges bolognai hangulatokkal.
Szabad program megvacsorázni: Az óváros piacának környéke (Mercato di Mezzo, Via Pescherie Vecchie, via Rizzoli) ínyenceknek kihagyhatalan program!
Természetesen nem hagyhatjuk ki a látnivalókat sem! Idegenvezetőnk kíséretében sétálunka  látnivalók környékén.

Este vissza a szállásunkra.

 

4.nap: 10.06 Reggeli majd visszatérés Bolognába! A látnivalókra és egy ebédre fektetjük a hangsúlyt. Ahová szeretnénk betérni, most van lehetőség, aki szeretné.
pl. két ferde torony a városban: Az egyiket 1119-ben Asinelli kezdett meg, és róla is neveztek el, 97,6 méter magas, 1,23 méternyi elhajlással. 498 lépcsőfok leküzdése után bárki gyönyörködhet a fantasztikus panorámában. A másikat 1110-ben építették, amelyet szintén építésze után Garisendának hívnak, 48 méter magas, 3,22 méternyi elhajlással.
Továbbá különleges a Santuario della Madonna di San Luca azaz a Szent Lukács templom. Bologna melletti dombon áll, egykor csak a 4 km hosszú árkádos úton lehetett megközelíteni. Nem csak maga az építmény csodálatos hanem a panoráma, mely elénk tárul Bolognára és a dombokra (Porta Saragozza-tól indul elektromos kisvonat, amennyiben a csoport igényli, megszervezzük elérését. )

Haza indulás magyarországra. 13.00 órakor.
Folyamatos utazás a megszokott kötelező pihenőkkel.

5.nap: 10.07: Pécsre érkezés az indulástól számított kb. 12 óra múlva, Budapestre 15 óra múlva.


Az ár
 tartalmazza: 

 • Buszos utazást nyugati típusú, közép kategóriás, Wc használat nélküli autóbusszal
 • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel - reggelivel 3* hotelben
 • Csoportkísérő idegenvezetőt
 • Foglalási díjat
 • Szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP 3 000 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Belépők árát: Ferrari Múzeumok kombinált csoportos jegy: 25 €, Lamborghini Múzeum: kb. 10 €/fő egyéni jegy vásárlással.
 • Imola pálya: komplett buszra szóló program, a nélkül nem valósulna meg, tehát KÖTELEZŐ!! 20 €/fő csoportos ár.
 • Autóbusz városbehajtási költség+ idegenforgalmi adó: 15 €/fő. Az olasz városokba turista busszal behajtási engedély megfizetésével lehet bejutni, illetőleg megyénként eltérő mértékű idegenforgalmi adó megfizetése kötelező érkezéskor, ezen díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
 • Vacsorák: javasoljuk a városokban, inkább tovább tartózkodunk estig az adott városban, ahol szabadon lehet étkezni, igény szerint.
   
 • Tesztvezetési árak: 2020-as árak! ( 10 perces vezetés)  Helyben elegendő választani. 

  • Ferrari 458 Spider: 120 €

  • Ferrari 488 Spider: 170 €

  • Ferrari 488 Pista: 170 €

  • Ferrari Portofino: 110 €

  • Ferrari GTC 4 Lusso: 130 €

  • Lamborghini Huracane: 150 €
  • igényelhető video a vezetésről, fedélzeti kamera 360 fok: 30 €
   igényelhető foto, 40 kép, cd-re írva: 30 €

  • 1 db nyomtatott A/4-es nagyságban: 10 €

  Tesztvezetéshez- jogosítvány felmutatása kötelező!!!!! A vezetés közben készült fotósorozat megvásárolható a vezetés után.

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be, a pontos beosztás az atóbuszon, felszálláskor! Az első 4 ülőhely NEM foglalható! Reklamációt ezzel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 • Egyágyas felár: 27 000 Ft/fő/3éj szállodától függően: pl. Hotel Albergo Bazzano, B and B Hotel lánc ( kategóriában egyező) Társításban szívesen segítünk, ehhez javasolt a mi előbbi jelentkezés de garanciát NEM vállalunk, amennyiben nem jelentkezik társ, egyágyas felár megfizetése kötelező!
 • Min. létszám: 40 fő. 
 • A programok olasz partnerek által szigorúan leszervezettek, bármi nemű program eltérés csak tőlük függ, irodánk e végett nem vonható felelősségre! 
 • Transzfer díját: autóbuszaink Pécsről indulnak, Bp- Pécs- Bp között segítünk transzfer rendelésben mini buszos partnerünk által biztosított: 12 000 FT/fő oda-vissza út, létszámtól függetlenül. Avagy saját gépkocsival Pécsre érkezőknek belvárosi hostelt, hotelt tudunk foglalni parkolóval a szabad lehetőségek függvényében. Avagy telephelyünkön igényelhetnek parkolási lehetőséget az utazás időtartamára INGYENESEN! Őrzést nem vállalunk a gépjárműre. 
 
Csoportokkal a kívánt dátumot igény szerint egyeztetjük! 
Csoport létszám: 40 fő. 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amenniyben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok foglalási díjat, idegenvezető költségét is tartalmazhatnak, év közben a szolgáltatótól függően változhatnak!


Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező