>

Plitvicei Nemzeti Park
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4230
Cél:Plitvice (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs-(min. 10 fő esetén:Kaposvár) (Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd- Bonyhád)
Útvonal:Pécs- Zágráb- Plitvice

Utazás ára

12.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. október 03.


 

2020.01.01-től előre kell fizetni a belépőket a Nemzeti Parkba.

Indulás előtt 5 nappal van mód rá lemondani a belépőt, ebben az esetben visszajár.

Ezen dátum után a belépő ára nem visszatérítendő.

 

  

1.nap: Indulás Bp, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 00.15 órakor (Feláras) és a pécsi Domus parkolóból 03.00 órakor.

A napot az UNESCO világörökségi tóvidéken töltjük. A 8 km hosszú alsó- és felső tavakat járhatjuk be gyalog, kishajók és vonatok segítségével.

A belépőjegyet gondosan meg kell őrizni, hiszen ezzel szállhatunk fel az autóbuszra, illetve a hajóra. A jegyek eltérő színűek, a park területén sétálva ezt a színt kell követnünk. Attól függően, hogy melyik bejáraton át lépünk be a parkba, először hajóval vagy busszal indulunk kirándulni, s a séta végén másik közlekedési eszköz visz vissza bennünket a kijárathoz. Haza indulás késő délután, érkezés éjfél környékén.

Horvátország 7 Nemzeti Parkja közül a legjelentősebb a Plitvicei tavak vidéke. A Nemzeti Park területe 295 km2, ebből a tavak felülete 2 km2. A tizenhat tó észak - déli irányban, füzérszerűen húzódik a Kapela - hegységben. 190 - 200 vízesés köti össze őket. A számuk változó, a vízbőségtől függően vannak időszakos vízesések is... Bármilyen évszakot is válasszunk a kiránduláshoz, mindenképpen különleges élményben lesz részünk. Tavaszi olvadáskor megduzzad a patakok vize, nyáron zöldell a táj, míg ősszel az ezerszínű természet tárul elénk.
Érkezés Pécsre éjfél körül, Budapestre hajnali 03.00 óra körül.

Megrendelés esetén kérjük a megjegyzés rovatba beírni, amennyiben a felnőtt belépő helyett az alábbi kedvezményes belépőt igénylik .Hány fő és annak megfelelően igazoljuk vissza.

 

  • felnőtt belépő : 9500 ft/fő
  • 26 éven aluli diákok :6000 ft/fő
  • 18 kor év alatti gyermek:3000 ft/fő  

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Csoportkísérő Idegenvezetőt
  • Foglalási díjat

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépőket: elő-utószezonban: 180 kuna/fő, 300 kuna (júliusban és augusztusban (ELŐRE fizetendő 2020-tól irodánkban!)
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Az első 4 ÜLÉS nem foglalható! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Extra transzferre tudunk ajánlani vállalkozót, autóval ingyenes parkolás telephelyünkön.  (Budapest- 6-os út Pécsig oda-vissza transzfer) 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk! 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!
Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

VIDEÓ VigyorKacsintás
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező