Trakostyáni kastély- Zágrábi advent
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4234
Cél:Zágráb (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd(feláras) Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs

Utazás ára

9.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

12.08 szombati programunk betelt, a nagyobb számú érdeklődés végett pótcsoportot vasárnap 12.09 -én tudunk indítani szabad kapacitásunk tekintetében! Kérjük figyelembe venni, hogy csak a megfelelő min. 40 fő létszám mellett indul. A programban későbbi indulással CSAK Zágráb szerepel. 


12.08: MEGTELT! 

 

1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor. Első megállónk  a gyönyörűséges Trakostyáni kastély lesz, mely tündérmesébe illő küllemével elvarázsolja az ide látogatót főleg ilyenkor hófödte táj, deres fák, csend és nyugalom jellemzi. Trakostyán - Horvátország büszkesége, ahol mindig lobog a nemzeti zászló:  a legépebben megmaradt főúri birtokközpont és kastély a Zagorje-hegységben. A páratlan építészeti örökséget gondozott és egyedülálló parkegyüttes veszi körül. Az idelátogatónak egy romantikus időutazásban lesz része. Trakostyán egy letűnt idő követe a „Mában”, s a látványával talán mi is nemesebbek leszünk.

A Draskovich család kiváló állapotban fennmaradt lakberendezési tárgyait nézhetjük meg 4 emeleten keresztül, ahonnan kitűnő a kilátás a tóval övezett parkra is. Gyönyörű látványt nyújt a befagyott tó, majd pedig következhet egy kellemes séta körülötte a friss levegőn.

Továbbutazás Zágrábba, a horvát fővárosba, mely advent időszakban egyre szebb és különlegesebb programokkal várja a turistákat.

Idegenvezetőnk kíséretében élvezzük az óváros és a várnegyed szépségét, nosztalgiázunk a történelem nagy eseményei között hiszen nem csak, hogy a város alapítása fűződik magyar király nevéhez hanem sok más tett is. Szabad program ideje alatt felkeressük a Jelasics bán teret, ahol korcsolyapálya van felállítva, hatalmas fűtött sátrakban várják az ínyenceket, a horvát kolbászkák, cevapok, húspogácsák, forralt borok közt válogathatunk. Természetesen elmaradhatatlan a karácsonyi kézműves vásár nemcsak itt hanem a Mirko Bogovic sétáló utcában is.

Pécsre indulás 17.00 ,érkezés éjfélig maximum. 

 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Foglalási díjat

 

Az ár  nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást 500 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépők árát: kb. 40 kuna
  • Extra felszállóhely felára: 10 000 Ft oda-vissza transzfer: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd útvonalon (megfelelő min. létszám esetén)
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő: (soron kívül választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.
 

 A belépő jegyek tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

 

Hivatalos pénzneme a horvát kuna. Vásárlásnál egyedi árfolyamon eurot is elfogadnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Meglepett
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező