>

Papuk-hegység- Orahovica-tó csobbanással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4235
Cél:Eszék (Horvátország), Orahovica (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szalánta- Túrony- Harkány
Útvonal:Pécs- Orahovica

Utazás ára

8.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. július 26.


2020-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

Indulás a pécsi Domus parkolóból 08.00 órakor, utazás Horvátországba, a természetvédelmi Papuk-hegység szívébe. Érkezés kb. 10 óra környékén. 
- Sok farkast fogtam én ezzel odaát, a Fekete-hegyekben! – mondta Buga Jakab a karikás ostorát dicsérve Eke Máténak, a Tenkes kapitánya filmváltozatának egyik jelenetében. Merthogy a Papuk-hegységet a Dél-Dunántúl népe ezen a néven ismeri. Mohácstól Barcsig, meg még azon is túl a Fekete-hegyeket látják a határ túloldalán. A „Papuk” – az csak egy név...

Útközben még több olyan kis település is lesz, mely emlékeztet minket a Jugoszlávia ideje beli partizánharcokra. De mindaz a szépség, melyet ott tapasztalunk elfeledteti velünk a múlt rossz emlékeit. Utunk Jankovactól vezet kiépített tanösvényen, lépcsők, fahidak, és korlátok között az úgynevezett „Grófok útján” emlékezve gróf Jankovicra, akinek a nevéhez fűződik a helyi természeti értékek felismerése, megóvása. Megfelelő túrafelszerelésben gyalogosan haladunk információs táblák mellett, vízeséseken át, láthatunk várromot és hegyi tavat is. A 3 órás túra alatt nagyjából 2,5 km-t járunk be. (Szinte bármely korosztály részére megtehető túra, megfelelő egészségi állapot szükségeltetik.)

Délután megpihenünk az Orahovicai-tónál. Orahovica az idegenfogalom és a bor városa. A Papuk-hegy aljában elhelyezkedő települést érintetlen természeti környezete, hegyi patakjai és tiszta levegője okán a szlavóniai Svájcként szokták nevezni. Orahovica várostól 1,5 km-re helyezkedik el a tó, mely forró nyári napokon a felfrissülést szolgálja. Napozás, pihenés, fürdés,.... Király étkezésre büfé áll rendelkezésre.

A fáradhatatlanok pedig a Ruzica grad felkeresésével tölthetik idejüket, mely Orahovica felett magasodik a hegytetőn. A mára már csak várromként nevezhető építményhez sok legenda fűződik.

Késő délután indulás haza, érkezés 20.00 óra körül.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc hazsnálat nélkül
  • Csoportkísérőt 
  • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár  nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást 500 Ft/fő/nap , ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépők árát: park belépő: 25 kuna
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő: (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • 10+ 1 AKCIÓ! : Minden 10. fizetett fő után, a 11. fő ingyenes! (nem kombinálható csoportos kedvezménnyel) 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


Hivatalos pénzneme a horvát kuna.

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

Király Minden korosztály részére javasoljuk! 
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező