>

Csobbanás a Krk-szigeten: Baskan!
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4242
Cél:Krk (Horvátország), Baska (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs Sásd -Kaposvár /min 20 fő esetén/
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk jelentkezések függvényében

Utazás ára

17.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2021. augusztus 14.


 

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

 

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tennék, úgy a befizetett előleg 100%-át visszafizetjük utasaink számára.

 

 

Beutazási szabályok a Konzulátus oldalán olvashatóak itt! Kacsintás

 

 

Jelentkezési határidő és akciós ár: JÚLIUS 31

Ezen dátum után is -amennyiben reálisnak látjuk a busz indítását-, a fennmaradó helyekre lehetséges a jelentkezés


1 .nap  Alap  szombat : pécsi Domus parkolóból 01.00 órakor.

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-sziget egykori halászfalujába, Baskaba, ahol mesebeli strandok, varázslatos öblök várják az idelátogató fürdeni vágyó turistát.
A több km hosszú strandot idilli módon ölelik körbe a kopár karszthegyek. Ki ki megtalálhatja a parton maga szórakozását és számára megfelelő jellegű strandot. Legkeresettebb a 2 km hosszú kavicsos- homokos jellegű Nagy Városi strand, mely príma gyerekeknek és úszni nem tudóknak. Külsőbb részeken találhatunk még 30 különböző kavicsos kijelölt strandterületet is. A víz szerelmesei különböző vízi sportokat próbálhatnak ki térítés fejében. pl. vízi sí, motorcsónak, banán.
Baska óvárosa elbűvölő, tele van éttermekkel, szórakozási lehetőséggel, girbegurba macskaköves utcákkal, melyek egyedi hangulatot kölcsönöznek neki. Ha meguntuk a napozást, fürdőzést ellátogathatunk az ugyan kicsi de érdekes Aquariumba, ahol az Adriai-tengeri élővilággal ismerkedhetünk meg.

Indulás vissza Magyarországra 20.00 órakor. Az autóbusz min 9 órát ott tölt a parkolóban, az utasok csak a visszainduláskor tudnak beszállni.

2.nap: Érkezés Pécsre a hajnali órákban.

 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszjegyet
 • Csoportkísérőt
 • Foglalái és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: KIEMELTEN FELHÍVJUK A FIGYELMET!!
  • IDÉN a non stop utakra is javasoljuk a sztornóbiztosítást! Foglaláskor kérjük nyilatkozni!
  • Választható sztornó- és kötelező utasbiztosítás: Ehhez javasoljuk a kombinált sztornó+ utasbiztosítási csomagot, mely esetén a biztosító nem számol fel önrészt. Foglaláskor kérjük megadni, mely típust szeretnék! 
  • Választható: alap 2,5 % ( biztosítási esemény az utas Covid-19 fertőzésből eredő orvosi ellátása, kórházi kezelése is ) 
  • vagy Covid-ra kiegészített 4,5 % os sztornó. ( a fent említett alap sztornón kívül, ha Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerül ( pozitív teszt miatt  ) és emiatt nem tud elutazni, akkor is téríti a biztosító utazását 3.000.000 Ft összegig. 
  • Általános Baleset- Betegség- Poggyász biztosítás: 1020 Ft/fő, mely tartalmazza a Covid-19 fertőzésből adódó kockázatokat, tehát minden kiegészítő díj megfizetése nélkül téríti biztosítónk a sürgősségi betegellátás és hazaszállítás költségét a megadott limitekig.
  • Amennyiben Ön saját utasbiztosításával utazik ( általában bankkártyához társuló, érdeklődje meg bankjánál pontosan mit tartalmaz!!!! ) kérjük kitölteni a Biztosítási Nyilatkozatunkat, mellyel igazolja annak meglétét ill. saját maga ügyintézését szükség esetén! Ez esetben a sztornóbiztosítás egyedüli termékként jelentkezik, ez által nincs meg a kombinált kötés kedvezménye tehát 80 %-ban téríti  meg utazását a biztosító akkor is ha jogos esetben áll el az utazástól.
 • Baska Autóbusz behajtási engedély 15 kuna/fő helyszínen kell fizetni. KÖTELEZŐ!
 • Belépőket: Aqarium: 5-12 év között: 20 kuna, felnőtt: 30 kuna (aki szeretné szabad idejében látogathatja meg)
 • Fix ülőhely: 3 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!

 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen.


Az utazás min. 30 fő esetén indul.

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!


 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:

 • Az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése az út indulása előtt: közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti.

 • Az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,

 • A maszk használata nem kötelező, de ajánljuk 

 • Kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek

 

 

Ülőhelyek:

 

 • Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.Tehát az első sor NEM foglalható!

 • Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező