>

Krk-sziget legfestőibb fürdőhelye: Baska
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4242
Cél:Krk (Horvátország), Baska (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs Sásd -Kaposvár /min 20 fő esetén/
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk jelentkezések függvényében

Utazás ára

14.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. augusztus 01.


2020-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

 

2.dátum: Baskai Halásznapok Rendezvény!

A Halászok napját (Ribarski dan) 1910-ben rendezték meg először a strandon megrendezett hálóhúzó versennyel, melyet mulatság követ. Ma augusztus elején rendezik meg kifejezetten a turisták számára!

 

 

 


1 .nap  Alap  szombat : pécsi Domus parkolóból 01.00 órakor.

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-sziget egykori halászfalujába, Baskaba, ahol mesebeli strandok, varázslatos öblök várják az idelátogató fürdeni vágyó turistát.
A több km hosszú strandot idilli módon ölelik körbe a kopár karszthegyek. Ki ki megtalálhatja a parton maga szórakozását és számára megfelelő jellegű strandot. Legkeresettebb a 2 km hosszú kavicsos- homokos jellegű Nagy Városi strand, mely príma gyerekeknek és úszni nem tudóknak. Külsőbb részeken találhatunk még 30 különböző kavicsos kijelölt strandterületet is. A víz szerelmesei különböző vízi sportokat próbálhatnak ki térítés fejében. pl. vízi sí, motorcsónak, banán.
Baska óvárosa elbűvölő, tele van éttermekkel, szórakozási lehetőséggel, girbegurba macskaköves utcákkal, melyek egyedi hangulatot kölcsönöznek neki. Ha meguntuk a napozást, fürdőzést ellátogathatunk az ugyan kicsi de érdekes Aquariumba, ahol az Adriai-tengeri élővilággal ismerkedhetünk meg.

Indulás vissza Magyarországra 20.00 órakor. Az autóbusz min 9 órát ott tölt a parkolóban, az utasok csak a visszainduláskor tudnak beszállni.

3.nap: Érkezés Pécsre a késő éjszaka, hajnali órákban.

 

VIDEÓ Kacsintás

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
  • Csoportkísérőt
  • Foglalái és szervezési díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás: 1000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Baska Autóbusz behajtási engedély 15 kuna/fő helyszínen kell fizetni.
  • Belépőket: Aqarium: 5-12 év között: 20 kuna, felnőtt: 30 kuna (aki szeretné szabad idjében látogathatja)
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!

 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező