Tivat - Deko Apartmanház
Utazás módja:Egyéni nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4300
Cél:Donja Lastva (Montenegro), Tivat (Montenegro),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Budapest-PÉcs
Útvonal:PÉcs-Tivat

Utazás ára

41.650Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!


Tivat a Kotori-öböl középpontján helyezkedik el. Kellemes a klímája, változatos programokat kínál nyáron. Kedvelt üdülőhely, nemcsak nyáron, hanem télen is. Annak ellenére, hogy a város viszonylag fiatal (19. század végén kapott városi rangot), időszámításunk előtti emlékek őrzik a hely kultúráját. A város közelében fekszik (3km) a nemzetközi Tivati reptér. Ezzel a reptérrel Magyarországnak nincs összeköttetése. 

A strandokat illetően városon belül van, de aki a betonos strandokat nem kedveli, az a szűkebb értelemben vett városon belül nem fogja jól érezni magát e téren. Egy nagyobb, betonos-kavicsos strandot látogatnak Tivat elővárosában a turisták, ez pedig a Seljanovo és Donja Lastva partok. Apró-kavicsos, lassan mélyülő 95 méter hosszú part a kis kikötő bejáratánál. Illetőleg itt található még a Sveti Roko kis kikötő is, ahonnan a helyi hajó kirándulások indulnak a Kék barlanghoz.

Érdemes megnézni a közeli Virágok szigetét (Ostrovo Cvijeća), a Plavi Horizonti homokos parton pedig süttethetjük magunkat a kék horizont alatt. Mindkét strand kb. 15 perces utazást igényel.

Szintén gyalogosan elérhető Montenegro legújabb legnagyobb turisztikai attrakciója, a Porto Montenegro luxus jacht kikötő, mely Montecarlot utánozva az Adriai tenger legnagyobb kikötöjévé tervez előlépni. Gyönyörű parkban, gyönyörűséges vízi járművek között sétálhatunk be az egykori hajógyár területére, ahol ma belülről is megtekintheünk igazi tengeralattjárót.


Az apartmanház Donja Lastva területen, a gyakorlatilag Tivattal összenőtt elővárosban található. Három éve épült, modern apartmanház a helyiek ízlésének megfelelően berendezve. Az elhelyezés két fős stúdiókban és 4 fős apartmanokban lehetséges. Az apartmanház 100-150 méterre van a parttól. Ajánljuk nyugdíjasoknak és olyanoknak, akik nem tudnak sokat gyalogolni.

 

Az ár tartalmazza:

  • Egyéni utazást
  • Szállást apartmanban

 

Az ár nem tartalmazza:

  •  BBP (500 Ft/fő/nap)
  •  Igényelhető Sztornóbiztosítást (5%)
  •  Fakultatív programok árát
  • Id.forg.adót:10 €/fő/hét (helyszínen fizetendő)
  •  Klíma: 35/45 €/hét
  • kombinált storno+BBp esetén 3 % storno, nincs önrész!
  • igényelhető buszjegy :28.500Ft/fő

 

 Ebéd: Menü lehetőség étteremben kb 5 €/fő. Svédasztalos ebéd a közeli Hotel éttermében: 8 €/fő

 Vacsora: Svédasztalos vacsora a közeli Hotel éttermében: 8 €/fő

 

Fakultatív kirándulásainkat megtekintheti ha most Ön ide kattint!

Autóbuszjárat Magyarországról megtekintheti ha Ön most ide kattint

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező