Nei Pori egyénileg
Utazás módja:Egyéni nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4322
Cél:Nei Pori (Görögország),
Szállás:Apartman
Ellátás:Önellátás

Utazás ára

39.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

 

 

Nei Pori Thessalonikitől kb. 100, Katherinitól kb. 40 km-re déli irányban az Olymposz hegy lábánál található egy teljesen új, modern turistaparadicsom a jellegzetes, egymás mellett sorakozó apartmanházaival. 
A falu két főutcából és több mellékutcából álló új építésű, a hagyományos görög üdülővárosok stílusát követő hangulatos nyaralótelepülés. Tengerparti sétányán páratlan panoráma mellett kényelmesen egész Platamonig el lehet sétálni, ahol a Platamon vár található. Hosszú és széles homokos tengerpartja, a helyiek kedvessége, a páratlan olymposi környezet várja az ide utazókat. Nei Pori hosszú, széles és lassan mélyülő homokos tengerpartja ideális kisgyermekes családok részére is.  

Nei Pori 2017. május 30. és október 3. között foglalható!


 

Időpontok EGYÉNI UTAZÁSSAL
Stúdióapartman Ft/apartman/hét
Egylégterű Kétlégterű
2-3 fős 4 fős 4-5 fős
Május 30-Júni 06.  39 900     44 900       59 900   
Június 06-13.
Június 13-20.
Június 20-27.  63 900     68 900       94 900   
Júni 27-Júli. 04.  82 900     87 900     123 900   
Július 04-11.; 1-18.; 18-25.  88 900     93 900     132 900   
Július 25-Augusztus 01.
Augusztus 01-08.; 8-15.; 15-22.
Augusztus 22-29.  82 900     87 900     123 900   
Aug. 29-Szept.05.  58 900     63 900       88 900   
Szeptember 05-12.  45 900     50 900       67 900   
Szeptember 12-19.  39 900     44 900       59 900   
Szeptember 19-26.
Szeptember 26-Október 3.

 

Ellátás költségei
(Ft/fő) Félp. Vacsora
Evilion szálloda - büférendszerben 37 900 27 900

A házakról tájékoztatást irodánktól kérjen!

Strand: 100-200 m-re, központ: 350-600 m-re.


Az ár tartalmazza: apartman árát önellátással

Az ár nem tartalmazza:

  • foglalási díj: 1000 Ft/fő,
  • BBP biztosítás: 500 Ft/fő/nap
  • BBP+ Sztornó biztosítás együttesen: a sztornó csak 1,5 % 

 

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!


Fakultatív kirándulások:

1) Athén 

Athén (görög: Αθήνα, Athína) Görögország, valamint a görög Attika prefektúra fővárosa.
Az autóbusz szombat éjfélkor indul. Útközben oda is, vissza is rövid pihenőt tartunk. 
Athén leghíresebb látnivalója az Akropolisz, ahol lehetőségünk van megismerkedni az ókori világ legszebb épületegyüttesével. Az Akropoliszról letekintve látható többek között a Dionüszosz színház, Herodes Atticus színháza, az Areoszpagosz, a Lykabettosz dombja, az Agora és tiszta időben még Pireusz is. Az autóbuszos városnézés során megtekinthetik a főváros legszebb épületeit (pl. Egyetem, Akadémia, nemzeti Könyvtár, Parlament és az Elnöki Palota, Stadion, Zappion, Zeusz-templom, Hadrianusz-diadalíve). A sok élmény után kellemes időtöltést kínál a Plaka, az óváros, vendégcsalogató üzleteivel, kávéházaival és éttermeivel. 
A délutáni órákban indulunk vissza, és rövid időre megállunk a Thermopülei-emlékműnél is.

Ára: kb. 45 euro + helyszínen fizetendő kombinált belépő ára: 20 euro/fő

Megjegyzés: Az állami kézben lévő ásatási terültekre pl. Akropolisz, Mükéné, Epidavrosz ingyen mehetnek be azok, akik nem töltötték be a 19. éltetévüket ill. a nemzetközi diákigazolvánnyal rendelkezők (életkortól függetlenül).  A 65 év felettiek 50%-os kedvezményben részesülnak.


2) Csúzdapark 

A Waterland Aquapark Észak-Görögország legnagyobb aquaparkja, Thessaloniki külvárosi részében található. A szabadidőközpont kb. 100 km-re található meg Paraliától. Utasaink egyszeri belépő megfizetése után szabadon használhatják a park területén lévő csúszdákat, hullámfürdőt, napozóterületet nyugággyal és napernyővel.
Egész napos program.

Ára: kb. 25 euro 

 

4) Meteórák

A Meteorák a legnevezetesebb látnivalók egyike Görögországban. A világ nyolcadik csodájaként emlegetett, sziklára épült kolostorváros. A vidék és a hegység elnevezése sajátságos környék tele gigantikus torony- és csipkealakú sziklákkal. Maguk a sziklák egyenként 100-150 m magasak. A Meteora "levegőben lebegőt" jelent. A sziklák elnevezése nem véletlen, valóban az égbolt közelében keresendők a csúcsok. A Meteorák sziklakolostorai 200 km-re találhatók meg Paraliától. A csendes és fenséges sziklaóriások tetején alakult és virágzott keresztény szerzetesi állam kolostorai közül utasaink két kolostort belülről, míg a többit kívülről tekinthetik meg. Utána ellátogatunk egy ikonfestő műhelybe, ahol megismekedünk az ikonfestészet minden titkával. Odafelé, vagy visszafelé úton megállunk a Tempi-völgyénél, ahol a magas sziklák alatt folyik keresztül a Pineosz folyó, itt a függőhídon átsétálva jutunk át az Agia Paraszkevi barlangkápolnához. Egész napos program.


Ára: Paraliáról: kb. 26 euro
        Nei Poriról: kb. 30 euro


5) Olymposz

Katerinitől délre található Litochoro, mely az Olymposz-hegy egyik menedékházához vezető útnak a kiindulópontja. Az Olymposz felhőkbe vesző csipkés csúcsai a hegyvonulat és a tenger közti keskeny síkságról törnek az ég felé. Az Olymposz erdős lejtőit tisztán látni az Athén - Thessaloniki autópályáról. Délen az út a szárazföld belseje felé, a Tempi buja völgyébe kanyarodik, itt választja el a Piniosz-folyó az Olymposzt társától, az Ossza-hegytől. Bár az Olymposz név az egész hegyvonulatra utal, legmagasabb csúcsát - egyben Görögország legmagasabb hegyét -, a Mitikaszt is rendszerint Olymposzként emlegetik. A hegy volt a görög istenek mitikus lakóhelye, 1913-ig ember nem is mászta meg.
Kirándulásunk során ellátogatunk egy igazi görög kis hegyi faluba - Agios Panteleimonaszba. Innen Litochoroba megyünk, ahonnan az Enipeasz-folyó mentén elsétálunk a Vythosi vízesésig. A gyalogtúra kb. 1,5 órát vesz igénybe.
Majd ezután Stavrosz menedékházig megyünk föl (944 m), ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Az út során lehetőségük lesz egy fakultatív ebéd keretében megkóstolni a görög "mézet" és "ouzot".

Ára: Paraliaról: kb. 20 euro
        Nei Poriról: kb. 25 euro

 

6) Görög est

A többfogásos, görög specialitásokat tartalmazó vacsorára egy hangulatos étteremben kerül sor. A vacsorához felnőtteknek bort, gyerekeknek üdítőt ingyenesen szolgálnak fel. A vacsora alatt görög zenészek szórakoztatják vendégeinket. Az est kitűnő alkalom a görög gasztronómia és kultúra megismeréséhez. Az esten lehetőség van tánctanítás keretében a görög tánclépések elsajátítására is. A vacsora után kezdődik a folklórműsor, amely után a vendégeknek is lehetőségük van beletanulni a görög szirtaki lépéseibe.
A programnak éjfél után van vége.

Ára: Paraliáról: kb. 20 euro
         Nei Poriról: kb. 25 euro

 

7) Skiathos

A sziget egész évben zöld. Talán az egész Égei szigetvilágban Skiathoson van a legtöbb homokos partrész. A dombos vidéket fenyvesek, gyümölcsöskertek és több mint félmillió olajfa borítja. A sziget egyetlen nagyobb városa Szkiathos, Görögország egyik legszebb kikötőjéből épült. A sziget csúcsánál fekszik a sokat hirdetett Koukounaries strand, melynek hosszú, homokos szakaszai alacsony fák között húzódnak. Skiathos hamisítatlan görög sziget, mindig napfényes, és kristálytiszta csillogó égszínkék, és türkízkék vizéről, meseszép partszakaszairól híres festői szépségű városában felfedezhetjük mindazt, amit a képeslapokon láthatunk: piros tetős, és fehérre meszelt házak közötti szűk kis utcákat, hangulatos kis tereket..
Utunk első felét autóbusszal tesszük meg a kikötőig, ahol hajóra szállva elérjük úticélunkat, Skiathos szigetét. Először a sziget fővárosában köt ki a hajó, ahol szabadprogram keretében indulhatnak a festői szépségű városka felfedezésére. A szabadidő letelte után hajóval a Koukounaries strandhoz megyünk, ahol fürdőzés, napozás, pihenés a program. A délutáni órákban indulunk vissza a kikötőbe, majd onnan ismét autóbusszal érkezünk vissza Paraliára.

 Ára: Paraliáról: kb. 36 EUR
          Nei Poriról: kb. 40 euroAjánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező