Csobbanás a JAZ- öbölben- Montenegró legszebb srandja
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4338
Cél:Kotor (Montenegro), Mostar (Bosznia-Hercegovina), Visoko (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Mohács Budapest-Dunaújváros-
Útvonal:Pécs- Sarajevo- Mostar- Kotor

Utazás ára

19.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. augusztus 02.


2019 ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik


 Montenegró egyik legfelkapottabb nyári üdülőhelyei a Kotori- és a Risani-öböl partvidékén találhatóak.

Nem csoda, hiszen jobbnál jobb strandok várják a fürdésre vágyó turistákat.

JAZ strand Budva mellett található a nyílt tengeren.1.nap: 08.02.-án Indulás a pécsi Domus parkolóból 20.00 órakor. Utazás Bosznia és Hercegovinán keresztül rövid pihenőkkel egyenesen Montenegróba. Éjjeli utazáshoz kényelmes öltözet, kis párna, takaró javasolt.

 

08.03-án: Megérkezés a reggeli órákban a lélegzetelállító Kotori-öbölbe az Adriai-tenger fjordjába. Már az első látvány elvarázsol, ahogy megpillantjuk az öböl vidékét, áthaladunk kisebb városain keresztül egészen a belső öböl végén magas hegységek ölelésében megbújó egykori Cattaro azaz Kotor felé.

Fakultatív: Aki szeretne kiszállhat Kotorban, ahol számtalan lehetőség adódik jól érezni magunkat. Elsőként ajánljuk az Unesco Világörökségi óváros gyalogos megtekintését. Középkori várfalak övezik a háromszög alapú városmagot, szűk, sikátoros utcácskák és terek rendszertelen hálózatán keresztül ismerkedünk nevezetességeivel, a Szent Trifun Katedrális, Szerb-ortodox templom, bizánci-román stílusban épült Szűz Mária templomban és külön figyelmet érdemel a Tengerészeti Múzeum értékes gyűjteményével, a hosszú múltjára visszatekintő kotori tengerészeti iskola színvonalas kiképzésére emlékezve.

A kihívást kedvelőknek javasoljuk a Szent István erőd megmászását, ahova több mint 1000 lépcsőfokon keresztül juthatunk el, de megéri az a csodás panoráma, ami ott vár ránk a magas hegyekre, öbölre és kis szigeteire.

Ne halasszuk el, hogy kóstolunk a finom balkáni étel-ital remekekből. Hangulatunkat már csak a tenger adta örömök fokozhatják, az óvárossal szemben nyílt kavicsos-betonos strandon elheveredve élvezhetjük a kellemes napsütést avagy úszhatunk a hűsítő tengervízben. A strandon bár, toilett, napozóágy bérlési lehetőség külön térítésért adódik.
Fiataloknak javasoljuk a kotori óvárossal szemben lévő parti Baywatch Beach Coctail Bar-t, ahol minden délután kb. 15.00 órától Dj szórakoztatja a társaságot egy tengerparti buli keretében. 

Fürdés: Aki a JAZ  öbölbe szeretné az egész napot tölteni továbbutazik még egy fél órát. Ott lehetőség van akár hajóval akár kisbusszal Budvára is elutazni hisz néhány km csupán. Vízitaxik folyamatosan járnak.
Itt van lehetőség minden féle vízi játékok  bérlésére. ( banánozás, jet ski, és hasonlók... ) Az öbölben számtalan étterem, büfő, jégkrém, főtt kukorica árús, strand felszereléseket áruló bodék találhatóak meg, tehát bármit felejtettünk is otthon, itt biztosan pótolni tudjuk. Wc használat fizetős: 0,5 €/alkalom mindenhol az országban a nyilvános wc-k használata) 

Visszaindulás Magyarországra  21.00 órakor. 

 

3.nap. 08.04.-én reggel érkezés Magyarorzságra 09-10.00 óra körül.

 

Ajánljuk azoknak akik szeretnének egy napot eltölteni egy csodálatos környezetben.

Az autóbusz kényelmes utazást biztosít.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás 1500 Ft/fő  ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépők: Kotorban:  Tengerészeti Múzeum: 5 €, Szent István erőd 3 €
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el!Első 4 HELY NEM foglalható! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 

 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező